Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zakładamy nową partię - czekam na elektorat

bobiczek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 854
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No ja wiem.

Tylko że skoro dla asystenta postawiono tak wysokie wymagania, to przecież Prezio nie może być w tyle, prawda? :D

PS:

ze swej strony dodam jeszcze że powinno się wspomnieć o dyspozycyjności, znajomości topografii okolicznej (sklepy, kubły na śmieci, trzepak do dywanów, miejsca wyprowadzania psa na spacer, itd)

No i zainteresowania i hobby (naprawa i mycie samochodu żony we własnym zakresie, zmywanie po obiedzie, cotygodniowe odwiedzanie teściów oraz kilka innych) :D

boszszszzz... ja tylko asystenta szukam, nie męża :roll:

a z tych wyżej wymienionych walorów to mi sie podoba umiejętnośc umycia samochodu szefowej oraz dyspozycyjnoścć i znajomość topografii okolicznej (sklepy, kubły na śmieci, trzepak do dywanów, miejsca wyprowadzania psa na spacer, itd) :lol:

Ale się dyscyplina rozluźniła, ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ci faceci powklejani wyżej spowodowali u mnie straszną deprechę.

Byłem kiedyś blondynem, to może jednak spełniam warunki postawione i wysoko zawieszoną poprzeczkę.

No bo nie doczytałem że byli blondyni - nie są brani pod uwagę.

No i furę mam też niezłą.

Oto dowód sprzed wieeeeeeeeeeeeeeelu lat....

http://photos.nasza-klasa.pl/1654237/10/main/54b5c0146a.jpeg

To już wiem dlaczego Prezes pali. Bo jego fura - nic nie pali!!!

Bo to jest trochę brak odpowiedzialności. Tak zdjęcie wleic i opisu nie dać. Lepera jak w chlewni cyknęli, to napisane było że z prawej strony zdjęcia się znajduje. I pomylić się nie dało. A tak ...

Pięknie się naraziłeś partyjnej górze.

Jak TYnie potrafisz rozpoznać prezesa od osła to cienko wróżę polityczną karierę.

Byś mądrze kojarzył, to byś od razu wiedział kto na czyich plecach się wozi.... :D

Jak to w partii