bobiczek 03.09.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Chyba powinno być ok. Jest w tle willa za miastem, blond włos, usmiech i ciało też odpowiednie, zwierzęta po kątach na zdjęciu latają............. Nie, no wszystko chyba w porządku powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 bobiczek .... wszystko super ...tylko Ty nie możesz byc moim asystentem bo ty PREZES jesteś przeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.09.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No ja wiem. Tylko że skoro dla asystenta postawiono tak wysokie wymagania, to przecież Prezio nie może być w tyle, prawda? PS: ze swej strony dodam jeszcze że powinno się wspomnieć o dyspozycyjności, znajomości topografii okolicznej (sklepy, kubły na śmieci, trzepak do dywanów, miejsca wyprowadzania psa na spacer, itd) No i zainteresowania i hobby (naprawa i mycie samochodu żony we własnym zakresie, zmywanie po obiedzie, cotygodniowe odwiedzanie teściów oraz kilka innych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.09.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 boszszszzz... ja tylko asystenta szukam, nie męża a z tych wyżej wymienionych walorów to mi sie podoba umiejętnośc umycia samochodu szefowej oraz dyspozycyjnoścć i znajomość topografii okolicznej (sklepy, kubły na śmieci, trzepak do dywanów, miejsca wyprowadzania psa na spacer, itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.09.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ale się dyscyplina rozluźniła, ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ci faceci powklejani wyżej spowodowali u mnie straszną deprechę. Byłem kiedyś blondynem, to może jednak spełniam warunki postawione i wysoko zawieszoną poprzeczkę. No bo nie doczytałem że byli blondyni - nie są brani pod uwagę. No i furę mam też niezłą. Oto dowód sprzed wieeeeeeeeeeeeeeelu lat.... http://photos.nasza-klasa.pl/1654237/10/main/54b5c0146a.jpeg To już wiem dlaczego Prezes pali. Bo jego fura - nic nie pali!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.09.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Stasiu! Tak naprawdę to kumpel mój jest z podstawówki. Tylko rozrabiał kiedyś mocno i mu się tak stało. Nie wiem, może będziesz znał. Pinokio ma na imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 bobiczek osiołek owszem owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.09.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 A teges, .... a który to ten osiołek jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.09.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 A teges, .... a który to ten osiołek jest? Chyba ten, który ma większe uszy, ale nie wiem czy na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.09.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Bo to jest trochę brak odpowiedzialności. Tak zdjęcie wleic i opisu nie dać. Lepera jak w chlewni cyknęli, to napisane było że z prawej strony zdjęcia się znajduje. I pomylić się nie dało. A tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 05.09.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 ee no moi drodzy nie wiecie, że osiołek ma dłuuuuuuuugie uszy ???? http://img168.imageshack.us/img168/4070/osiolek753obrazkypl.jpg i z profilu http://img2.imageshack.us/img2/8725/a15ea7757ed8225190c1133.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.09.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 ee no moi drodzy nie wiecie, że osiołek ma dłuuuuuuuugie uszy ???? To podobnie jak niektóre skarżypyty w szkole.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.09.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Bo to jest trochę brak odpowiedzialności. Tak zdjęcie wleic i opisu nie dać. Lepera jak w chlewni cyknęli, to napisane było że z prawej strony zdjęcia się znajduje. I pomylić się nie dało. A tak ... Pięknie się naraziłeś partyjnej górze. Jak TYnie potrafisz rozpoznać prezesa od osła to cienko wróżę polityczną karierę. Byś mądrze kojarzył, to byś od razu wiedział kto na czyich plecach się wozi.... Jak to w partii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 05.09.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 retrofood skarżypyty to mają długie jęzory nie uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.09.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 retrofood skarżypyty to mają długie jęzory nie uszy ano, wiedziałem, że cuś im zwisa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 retrofood skarżypyty to mają długie jęzory nie uszy ano, wiedziałem, że cuś im zwisa... A kto mówi, że zwisa Mówi się, że mają cuś, niekoniecznie zwisające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 05.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 jak nie sprawdzę to nie mówię, że zwisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 jak nie sprawdzę to nie mówię, że zwisa Wezwani do sprawdzania wystąp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.09.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Oho! To się teraz prezes nie wywinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.09.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 No nie, Prezes - jak żona Cezara poza wszelkimi podejrzeniami, co zastrzegał sobie na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts