satinkaa 06.09.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ja tam na słowo nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.09.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ja tam nikomu sprawdzać nie zamierzam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ja tam nikomu sprawdzać nie zamierzam ..... A jakby sprawdzanie włączyć do testów dla kandydatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ja tam nikomu sprawdzać nie zamierzam ..... A jakby sprawdzanie włączyć do testów dla kandydatów Nooo... prezes chyba nie jest kandydatem, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 prezes ....hm....jak już wcześniej ustaliłyśmy ....się nie kwalifikuje - za wysokie ma kwalifikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ja tam nikomu sprawdzać nie zamierzam ..... A jakby sprawdzanie włączyć do testów dla kandydatów Nooo... prezes chyba nie jest kandydatem, nieprawdaż? Oczywiście, że nie, ale wszyscy pozostali TAK !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ja tam nikomu sprawdzać nie zamierzam ..... A jakby sprawdzanie włączyć do testów dla kandydatów Nooo... prezes chyba nie jest kandydatem, nieprawdaż? Oczywiście, że nie, ale wszyscy pozostali TAK !!! No zara, zara, wiceprezes jest w wieku nie podlegajacym badaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ja tam nikomu sprawdzać nie zamierzam ..... A jakby sprawdzanie włączyć do testów dla kandydatów Nooo... prezes chyba nie jest kandydatem, nieprawdaż? Oczywiście, że nie, ale wszyscy pozostali TAK !!! No zara, zara, wiceprezes jest w wieku nie podlegajacym badaniu! No zara, zara, badaniom podlega się w każdym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ja tam nikomu sprawdzać nie zamierzam ..... A jakby sprawdzanie włączyć do testów dla kandydatów Nooo... prezes chyba nie jest kandydatem, nieprawdaż? Oczywiście, że nie, ale wszyscy pozostali TAK !!! No zara, zara, wiceprezes jest w wieku nie podlegajacym badaniu! No zara, zara, badaniom podlega się w każdym wieku Ale nie testom. ja już przetestowany wewte i wewte i nawet po przekątnej. Niejednokrotnie. Przyniese zaświarszczenie, że testy mię szkodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 06.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 nie ma tak dobrze, testy to testy, poprzednie się nie liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ja tam nikomu sprawdzać nie zamierzam ..... A jakby sprawdzanie włączyć do testów dla kandydatów Nooo... prezes chyba nie jest kandydatem, nieprawdaż? Oczywiście, że nie, ale wszyscy pozostali TAK !!! No zara, zara, wiceprezes jest w wieku nie podlegajacym badaniu! No zara, zara, badaniom podlega się w każdym wieku Ale nie testom. ja już przetestowany wewte i wewte i nawet po przekątnej. Niejednokrotnie. Przyniese zaświarszczenie, że testy mię szkodzą. Już my Cię tak przetestujemy, że Ci nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Już my Cię tak przetestujemy, że Ci nie zaszkodzi I tak się Prezes na to nie zgodzi, jestem spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Już my Cię tak przetestujemy, że Ci nie zaszkodzi I tak się Prezes na to nie zgodzi, jestem spokojny. Ja bym na Twoim miejscu taka spokojna nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A poza tym gdzież wy znajdziecie taką babulkę, która by mnie testować zechciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A poza tym gdzież wy znajdziecie taką babulkę, która by mnie testować zechciała... Nie znasz tego: "szukajcie, a znajdziecie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A poza tym gdzież wy znajdziecie taką babulkę, która by mnie testować zechciała... Nie znasz tego: "szukajcie, a znajdziecie" No to wam długo zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A poza tym gdzież wy znajdziecie taką babulkę, która by mnie testować zechciała... Nie znasz tego: "szukajcie, a znajdziecie" No to wam długo zejdzie. Długo, niedługo testy i tak przejść musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A poza tym gdzież wy znajdziecie taką babulkę, która by mnie testować zechciała... Nie znasz tego: "szukajcie, a znajdziecie" No to wam długo zejdzie. Długo, niedługo testy i tak przejść musisz mówiłem już, żem zwolniony. testujcie młodych członków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A poza tym gdzież wy znajdziecie taką babulkę, która by mnie testować zechciała... Nie znasz tego: "szukajcie, a znajdziecie" No to wam długo zejdzie. Długo, niedługo testy i tak przejść musisz mówiłem już, żem zwolniony. testujcie młodych członków. Testujemy wszystkich jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 07.09.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 retrofood komisyjnie to zrobimy, żeby nie było, że kumoterstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts