cieszynianka 07.09.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 retrofood komisyjnie to zrobimy, żeby nie było, że kumoterstwo Oczywiście, że komisyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.09.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 To się zgłaszam do Komisji. Jako Przewodniczący (Prezes głupotami się nie będzie zajmował) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 To się zgłaszam do Komisji. Jako Przewodniczący (Prezes głupotami się nie będzie zajmował) Chyba coś Ci się pokręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 To się zgłaszam do Komisji. Jako Przewodniczący (Prezes głupotami się nie będzie zajmował) Chyba coś Ci się pokręciło nie pokręciło ... stara sie odwrócić naszą uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.09.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 To się zgłaszam do Komisji. Jako Przewodniczący (Prezes głupotami się nie będzie zajmował) Chyba coś Ci się pokręciło nie pokręciło ... stara sie odwrócić naszą uwage A jak się boi tego badania Jakby miało być bolesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.09.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 To się zgłaszam do Komisji. Jako Przewodniczący (Prezes głupotami się nie będzie zajmował) Chyba coś Ci się pokręciło nie pokręciło ... stara sie odwrócić naszą uwage A jak się boi tego badania Jakby miało być bolesne Bo się boję, że potem będzie tak: http://old.demotywatory.pl/uploads/1252139252_by_holdyoudown_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Retro, szefem jest Prezes Bobiczek, a on ma przychówek, o czym na Forum wspominał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 07.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 retrofood o nieee, w Komisji będą Panie jako, że mają dobre oko i umieją oceniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 retrofood o nieee, w Komisji będą Panie jako, że mają dobre oko i umieją oceniać no , ba .... komisja w składzie: cieszynianka satinkaa daggulka Retro - zapraszamy na leżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 08.09.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Retro też będziemy sprawdzać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.09.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 jak wszyscy to wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.09.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 retrofood o nieee, w Komisji będą Panie jako, że mają dobre oko i umieją oceniać no , ba .... komisja w składzie: cieszynianka satinkaa daggulka Retro - zapraszamy na leżankę Rękawiczki gumowe już przygotowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.09.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ja bede miała ciśnieniomierz ...ale dopiero za kilka dni jak mi przyślą .... retro sie stlenił ....wszyscy pozostali faceci także - więc może do tego czasu już dojdzie a gdzie to się facetowi ciśnieniomierza nie zakłada? gdzieś ...kiedyś.... czytałam....hm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ja bede miała ciśnieniomierz ...ale dopiero za kilka dni jak mi przyślą .... retro sie stlenił ....wszyscy pozostali faceci także - więc może do tego czasu już dojdzie a gdzie to się facetowi ciśnieniomierza nie zakłada? gdzieś ...kiedyś.... czytałam....hm.... Dla uzyskania dokładnego wyniku pomiary będziemy robić wielokrotnie, w różnych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.09.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 no, i bardzo dobrze a satinkaa to mogłaby przynieść .... nie wiem ....hm.... może gruszkę lewatywową na postrach coby śpiewali jak z nut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.09.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 no, i bardzo dobrze a satinkaa to mogłaby przynieść .... nie wiem ....hm.... może gruszkę lewatywową na postrach coby śpiewali jak z nut Wazeliny nie trzeba, bo niektórzy mają spory jej zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 a po co od razu wazelina ...bez wazeliny będą głośniej i wiarygodniej śpiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 a po co od razu wazelina ...bez wazeliny będą głośniej i wiarygodniej śpiewać O tym nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.09.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nigdzie nie jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.09.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts