cieszynianka 24.09.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 daggulka lubią lubią jakieś dobre jedzonko się zrobi, tapczanik, gazetka do rączki do drugiej pilot i gotowe A po pół godzinie takiego leniuchowania wio do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.09.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 daggulka lubią lubią jakieś dobre jedzonko się zrobi, tapczanik, gazetka do rączki do drugiej pilot i gotowe ... np jakie jedzonko ? pzdr ps - chciałbym tylko nadmienić, że: nie jestem przekupny za tapczanik i gazetkę a "władzę" w postaci pilota mam własną w oddzielnym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no....no.... a nie mówiłam? łatwo nie bedzie - już nas nie lubią ....... buuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 daggulka lubią lubią jakieś dobre jedzonko się zrobi, tapczanik, gazetka do rączki do drugiej pilot i gotowe ... np jakie jedzonko ? pzdr ps - chciałbym tylko nadmienić, że: nie jestem przekupny za tapczanik i gazetkę a "władzę" w postaci pilota mam własną w oddzielnym pokoju Na jedzonko pewnie też nie, bo któż je przyrządzi lepiej od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.09.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 daggulka lubią lubią jakieś dobre jedzonko się zrobi, tapczanik, gazetka do rączki do drugiej pilot i gotowe ... np jakie jedzonko ? pzdr ps - chciałbym tylko nadmienić, że: nie jestem przekupny za tapczanik i gazetkę a "władzę" w postaci pilota mam własną w oddzielnym pokoju Na jedzonko pewnie też nie, bo któż je przyrządzi lepiej od Ciebie ... ieeetam ... może byście pokombinowały z jakimś dobrym cygarkiem, winkiem, (w ostateczności szkocką) ... ot co (przekupny to ja jednak "jezdem") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 daggulka lubią lubią jakieś dobre jedzonko się zrobi, tapczanik, gazetka do rączki do drugiej pilot i gotowe ... np jakie jedzonko ? pzdr ps - chciałbym tylko nadmienić, że: nie jestem przekupny za tapczanik i gazetkę a "władzę" w postaci pilota mam własną w oddzielnym pokoju Na jedzonko pewnie też nie, bo któż je przyrządzi lepiej od Ciebie ... ieeetam ... może byście pokombinowały z jakimś dobrym cygarkiem, winkiem, (w ostateczności szkocką) ... ot co (przekupny to ja jednak "jezdem") Spróbuję się dowiedzieć gdzie można dostać kubańskie cygara, bo szkocka się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 25.09.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Chef Paul i na osobne pokoiki są metody a jakie winko lubisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.09.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Bobiczek a dużo masz ..członków ? Pzdr J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 25.09.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Jerzysio no wiesz ale pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.09.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ...pszeplaszam J tak jakoś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 25.09.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Jerzysio spoko nie załamuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.09.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Bobiczek a dużo masz ..członków ? Pzdr J Parę ma... część zesztywniałych od roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 25.09.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 tzn ile w końcu ma tych członków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.09.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 tzn ile w końcu ma tych członków w końcu ma jednego, ale po drodze jest ich więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 tzn ile w końcu ma tych członków w końcu ma jednego, ale po drodze jest ich więcej... A jest któryś z ramienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.09.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 tzn ile w końcu ma tych członków w końcu ma jednego, ale po drodze jest ich więcej... A jest któryś z ramienia? jest nawet parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.09.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 tzn ile w końcu ma tych członków w końcu ma jednego, ale po drodze jest ich więcej... A jest któryś z ramienia? To już ktos kiedys powiedział "Członek wysunięty z ramienia na czoło ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 tzn ile w końcu ma tych członków w końcu ma jednego, ale po drodze jest ich więcej... A jest któryś z ramienia? To już ktos kiedys powiedział "Członek wysunięty z ramienia na czoło ..." Na czele czego ma on być wysunięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 PARTII !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cieszka ...przyznaj się ... a ty o czym myślałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts