daggulka 29.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ja tam nie wiem ...ja tu ino kase licze i łapówki przyjmuje..... [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 O defraudowaniu warto by jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 O defraudowaniu warto by jeszcze ... oooo... co to to nie ... miałam dwie okazje ... z żadnej nie skorzystałam ja mogę wiesz .... koniaczka , czekoladki , pióro .... ale żeby defraudować od razu .... własna partię okradać? nigdy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 O defraudowaniu warto by jeszcze ... ... porozmawiać, żeby je dobrze zaplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 I ło to chodzi, ło to chodzi. Bo defraudować to trza umić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 I ło to chodzi, ło to chodzi. Bo defraudować to trza umić. Znaczy, że specjalista jesteś i nas nauczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 I się kurczę wygadałem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 I się kurczę wygadałem .... Już od dawna podejrzewaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 I się kurczę wygadałem .... Już od dawna podejrzewaliśmy po oczach było widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.09.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Kurka, znowu mnie wywaliło z Foruma Może to jakiś spisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.09.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Właściwie to o tym, że retrofood jest facet leniwy. Ale jeśli to wiceprezes, to pewnie ma zastępców i pracowity być nie musi. ja se to zakonotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Właściwie to o tym, że retrofood jest facet leniwy. Ale jeśli to wiceprezes, to pewnie ma zastępców i pracowity być nie musi. ja se to zakonotuję O tych zastępcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Właściwie to o tym, że retrofood jest facet leniwy. Ale jeśli to wiceprezes, to pewnie ma zastępców i pracowity być nie musi. ja se to zakonotuję O tych zastępcach żem leniwy. ja wam jeszcze pokażę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Właściwie to o tym, że retrofood jest facet leniwy. Ale jeśli to wiceprezes, to pewnie ma zastępców i pracowity być nie musi. ja se to zakonotuję O tych zastępcach żem leniwy. ja wam jeszcze pokażę!!! No chcieliśmy, ale pisałeś, że Ci się nie chce majtek ściągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Właściwie to o tym, że retrofood jest facet leniwy. Ale jeśli to wiceprezes, to pewnie ma zastępców i pracowity być nie musi. ja se to zakonotuję O tych zastępcach żem leniwy. ja wam jeszcze pokażę!!! No chcieliśmy, ale pisałeś, że Ci się nie chce majtek ściągać nooooo, tan tekst to nie był skierowany pod adresem ogólnym, tylko szczególnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Właściwie to o tym, że retrofood jest facet leniwy. Ale jeśli to wiceprezes, to pewnie ma zastępców i pracowity być nie musi. ja se to zakonotuję O tych zastępcach żem leniwy. ja wam jeszcze pokażę!!! No chcieliśmy, ale pisałeś, że Ci się nie chce majtek ściągać nooooo, tan tekst to nie był skierowany pod adresem ogólnym, tylko szczególnym... Czyli nici z uciechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.09.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Właściwie to o tym, że retrofood jest facet leniwy. Ale jeśli to wiceprezes, to pewnie ma zastępców i pracowity być nie musi. ja se to zakonotuję O tych zastępcach żem leniwy. ja wam jeszcze pokażę!!! No chcieliśmy, ale pisałeś, że Ci się nie chce majtek ściągać nooooo, tan tekst to nie był skierowany pod adresem ogólnym, tylko szczególnym... Czyli nici z uciechy to się jeszcze okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.09.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Właściwie to o tym, że retrofood jest facet leniwy. Ale jeśli to wiceprezes, to pewnie ma zastępców i pracowity być nie musi. ja se to zakonotuję tfu, tfu tfu. I się przez głupie gadulstwo odciąłem od źródła kwasu chlebowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.09.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Właściwie to o tym, że retrofood jest facet leniwy. Ale jeśli to wiceprezes, to pewnie ma zastępców i pracowity być nie musi. ja se to zakonotuję tfu, tfu tfu. I się przez głupie gadulstwo odciąłem od źródła kwasu chlebowego. parę dni kwarantanny trochę Cię utemperuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts