satinkaa 30.09.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 melanrz a skąd je wziąłeś ???? ja tam poczekam jak PREZES się zjawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 To co, ustalamy, że Kongres Partii na kuligu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 To co, ustalamy, że Kongres Partii na kuligu będzie jeno coby reporterów nie było, bo bendom sprawy łorganizacyjne (tudzież wciąganie na członka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 To co, ustalamy, że Kongres Partii na kuligu będzie jeno coby reporterów nie było, bo bendom sprawy łorganizacyjne (tudzież wciąganie na członka) Toteż część obrad będzie się odbywała przy drzwiach zamkniętych ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 30.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no nie wiem czy kulig zmieści się na jakiejś sali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no nie wiem czy kulig zmieści się na jakiejś sali Będzie skondensowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no nie wiem czy kulig zmieści się na jakiejś sali się rozdzieli po pokojach, obrady będą w podgrupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 01.10.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 melanrz a skąd je wziąłeś ???? ja tam poczekam jak PREZES się zjawi znalazlem. Ktoś wyrzucil... MAM PYTANIE! A NIE PRZYJMIECIE MNIE DO PARTII?? Co moglbym robic? Latałbym do sklepu po małpki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 MAM PYTANIE! A NIE PRZYJMIECIE MNIE DO PARTII?? Co moglbym robic? Latałbym do sklepu po małpki... jestem "za", pod warunkiem, że nie bedziesz zadawał głupich pytań np. o nazwę partii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 01.10.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 hahaha.... Dobra... To co juz leciec po 100teczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 hahaha.... Dobra... To co juz leciec po 100teczki?? Ty jeszcze tu????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 01.10.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 http://www.portalfmcg.pl/pliki/07_Nowe_produkty/2009/03/gorzka_zoladkowa_480.jpg Juz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 01.10.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ja przepraszam bardzo wtrącę tylko (z uwagi na to, że ze mnie stary żołądkowiec ) melanrz! mam nadzieję, że wiesz, iż małpki to... 0,7 a widzę tu tylko jedną ... a może tak sie tylko wystawiła ku przodkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No, nareszcie zrobilo się jakoś tak... partyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 01.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja pierdziu, a ja na kwarantannie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja pierdziu, a ja na kwarantannie ... boszsszzz... następny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 01.10.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 W takim razie obrady czas zaczac, a kierowcą będzie tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 na trzeźwo sie nie da ... odpadam do soboty .... moge co najwyżej wziąc łapówke i kasę składkową zebrać jako skarbnik , czyli prawa ręka prezesa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 01.10.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ja pierdziu, a ja na kwarantannie ... boszsszzz... następny .... A nie, nie. Ze zdrowiem to u mnie jakby lepiej, ale: Właściwie to o tym, że retrofood jest facet leniwy. Ale jeśli to wiceprezes, to pewnie ma zastępców i pracowity być nie musi. ja se to zakonotuję tfu, tfu tfu. I się przez głupie gadulstwo odciąłem od źródła kwasu chlebowego. parę dni kwarantanny trochę Cię utemperuje I ot, cała kwarantanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no widzisz ... z tej choroby nie dośc, ze uszy mi sie pozatykały to jeszcze straciłam moznośc czytania ze zrozumieniem ... porażka ... a tą kwarantanne tak lekko se przyjąłeś? mnie to musieli dać podwójna doxycykliny cobym odpuściła ...ale tak z własnej nieprzymuszonej woli? toć to nienormalne jezd ... walcz , chopie ... a nie becz jak dziołcha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts