retrofood 01.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 tomkwas, resztę Ci odpuszczam i żeby mię to było przedostatni raz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 01.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 to kto bedzie kierowca?? Chociaz w sumie my bedziemy prowadzic. Przeciez mamy immunitety:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 tia ... od prowadzenia to tu jest prezes ... ino chyba ostatnio zrezygnował ... chyba czas żeby zastępca przejął odowiązki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 to kto bedzie kierowca?? Chociaz w sumie my bedziemy prowadzic. Przeciez mamy immunitety:P otóż to, młody, otóż to! PS. Bystry jesteś, masz przyszłość przed sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 01.10.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Mysle ze brakuje nam jednego dosc wplywowego polityka, ktory zaslynal swym geniuszem na polskiej scenie politycznej, niestety na razie tylko lokalnej. Ale z jakim rozglosem..Proponuje Krzysztofa Kononowicza.... Jako na stanowisko: rzecznik prasowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 01.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 melanrz spoko, będziesz wciągany na członka retrofood mówisz w podgrupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 melanrz spoko, będziesz wciągany na członka retrofood mówisz w podgrupach mówię, ale to tylko tak na godzinke, nie dłuzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.10.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 melanrz spoko, będziesz wciągany na członka retrofood mówisz w podgrupach mówię, ale to tylko tak na godzinke, nie dłuzej A jak się przeciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.10.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 retrofood a gdzie gra wstępna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.10.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 retrofood a gdzie gra wstępna ? Chyba na wstępie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.10.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Pobieżnie zaglądam - ale bałagan i destrukcja totalna. Wy - Wy - weżcie i podejdzicie do tematu poważnie - bo ja to mam wciąz wrażenie że Wy własnie tak jak w tej piosence jak ta która pozbawia kompleksów..... - http://www.youtube.com/watch?v=_rhHmomx0EQ i wioooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.10.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Prezesie kochany, co tu dużo mówić brakuje nam Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 bobiczek ... słońce nasze .... kaj żeś jezd jak cie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 02.10.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Pobieżnie zaglądam - ale bałagan i destrukcja totalna. Wy - Wy - weżcie i podejdzicie do tematu poważnie - bo ja to mam wciąz wrażenie że Wy własnie tak jak w tej piosence jak ta która pozbawia kompleksów..... - http://www.youtube.com/watch?v=_rhHmomx0EQ i wioooooooooooooo ostatnio wole wehikul czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ostatnio wole wehikul czasu.... jak byłam na karaoke niedawno , to zaśpiewał chopak jeden to: http://www.youtube.com/watch?v=cdUi0Y5piAY uwierzcie mi - tak to odpier.... że szczękę opadniętą na stolik podtrzymywałam całe 4,23 minut trwania tego spektaklu i chyba miałam wytrzeszcz bo się mnie kumpela zapytała, czy poluzować warkoczyki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.10.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 jak już sentymenty to może http://www.youtube.com/watch?v=kRs7ZmJQ4oM&NR=1 PREZESIE wróć !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.10.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 eee tam .... nie ma sentymentów ...twardym trza być a nie mientkim .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.10.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 melanrz a skąd je wziąłeś ???? ja tam poczekam jak PREZES się zjawi masz dodatkowe 10 pkt i odznaczenie partyjne na najbliższym zjeździe partii - za 1) całokształt 2) oddanie 3) wierność i przywiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.10.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 tia ... od prowadzenia to tu jest prezes ... ino chyba ostatnio zrezygnował ... chyba czas żeby zastępca przejął odowiązki ... a to to już prawdziwa zdrada stanu i ideałów partyjnych. Godzi się w ten sposób? No ludzieeeeeeeeeeeee - świat schodzi na psy. Najpewniej pewna ideologicznie, zaufanie ma 100%-owe i ONA mi takie partyjne oddanie pokazuje? Tfu........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 bobiczek osobiście przypniesz to odznaczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts