daggulka 03.10.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 tia ... od prowadzenia to tu jest prezes ... ino chyba ostatnio zrezygnował ... chyba czas żeby zastępca przejął odowiązki ... a to to już prawdziwa zdrada stanu i ideałów partyjnych. Godzi się w ten sposób? No ludzieeeeeeeeeeeee - świat schodzi na psy. Najpewniej pewna ideologicznie, zaufanie ma 100%-owe i ONA mi takie partyjne oddanie pokazuje? Tfu........... przyznaję .... zachowałam się jak gówniarz ...i obiecuję, ze to się więcej nie powtórzy .... mogę przyjąć nawet karę z pokorą ... ino zależy jaką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.10.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 daggulka no no kajaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.10.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 no kajam, kajam .... kurde ...przyjme dzielnie na klatę wszystko co bobiczek dla mnie za karę wymyśli ... no może : prawie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.10.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 daggulka masz dobrą klatę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.10.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 daggulka masz dobrą klatę ? no , ba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 04.10.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 daggulka masz dobrą klatę ? no , ba..... oooj taaak, potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 daggulka masz dobrą klatę ? no , ba..... oooj taaak, potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 04.10.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 melanrz a skąd je wziąłeś ???? ja tam poczekam jak PREZES się zjawi Z Aleksandrowa Łódzkiego a com?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 05.10.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 daggulka no to odznaczenie będzie rzucające się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 daggulka no to odznaczenie będzie rzucające się w oczy A zostało już przyznane ????????? Bo nie wiem czy już mam gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 05.10.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 daggulka no to odznaczenie będzie rzucające się w oczy A zostało już przyznane ????????? Bo nie wiem czy już mam gratulować co by sie mialo nie dziac... lecimy cieszynianka po skrzynki wódki... Jak to na partyjnych spotkaniach.... Zeby pozniej nie latac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 daggulka no to odznaczenie będzie rzucające się w oczy A zostało już przyznane ????????? Bo nie wiem czy już mam gratulować co by sie mialo nie dziac... lecimy cieszynianka po skrzynki wódki... Jak to na partyjnych spotkaniach.... Zeby pozniej nie latac... A jak nie zostało przyznane to wypijemy ze smutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 06.10.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 nie marudźcie, zawsze jest okazja do wypicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 06.10.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 nie marudźcie, zawsze jest okazja do wypicia Dzis sie przeziebilem... Wiec co pijemy za zdrowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnt1719505752 06.10.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 kiedyś myślałem, że wystarczy wymiana jednego pokolenia, żeby mogli nadejść NORMALNI;po ostatnich aferach widzę, że skażenie PRLem jest nawet w grupie 30latków i chyba trzeba będzie czekać aż dwa pokolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 nie marudźcie, zawsze jest okazja do wypicia Dzis sie przeziebilem... Wiec co pijemy za zdrowie?? Podejrzewam, że zrobiłeś to specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.10.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 tia ... od prowadzenia to tu jest prezes ... ino chyba ostatnio zrezygnował ... chyba czas żeby zastępca przejął odowiązki ... a to to już prawdziwa zdrada stanu i ideałów partyjnych. Godzi się w ten sposób? No ludzieeeeeeeeeeeee - świat schodzi na psy. Najpewniej pewna ideologicznie, zaufanie ma 100%-owe i ONA mi takie partyjne oddanie pokazuje? Tfu........... ni ma strachu. zastępca nie pali się do przejmowania obowiązkow i grzecznie czeka na Prezesa. Więc żadnego zamachu nie będzie. Mało tego, zastępca pomoże Prezesowi zaprowadzić ład i porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.10.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 to co - zastosujemy po raz pierwszy w historii? http://republika.pl/blog_jh_3227179/3469916/tr/dyby.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.10.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Łetam, zdrada zaraz. Normana partia i normalna walka o .... korzyści majątkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.10.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 to co - zastosujemy po raz pierwszy w historii? Ale wiesz, że to kusząca propozycja.... To byś chciał skarbnika, tak......? Wydybać? Wdybać, znaczy? A mogę robić zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts