Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zakładamy nową partię - czekam na elektorat

bobiczek

Recommended Posts

tia ... od prowadzenia to tu jest prezes ... ino chyba ostatnio zrezygnował ... chyba czas żeby zastępca przejął odowiązki ... :wink:

a to to już prawdziwa zdrada stanu i ideałów partyjnych.

Godzi się w ten sposób?

No ludzieeeeeeeeeeeee - świat schodzi na psy.

Najpewniej pewna ideologicznie, zaufanie ma 100%-owe i ONA mi takie partyjne oddanie pokazuje? Tfu........... :)

przyznaję .... zachowałam się jak gówniarz ...i obiecuję, ze to się więcej nie powtórzy .... :oops: :roll: :wink:

mogę przyjąć nawet karę z pokorą ... ino zależy jaką ... :roll:

• Odpowiedzi 854
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

daggulka no to odznaczenie będzie rzucające się w oczy :lol:

A zostało już przyznane :roll: ?????????

Bo nie wiem czy już mam gratulować :wink:

co by sie mialo nie dziac... lecimy cieszynianka po skrzynki wódki... Jak to na partyjnych spotkaniach.... Zeby pozniej nie latac...

A jak nie zostało przyznane to wypijemy ze smutku :-? :lol:

tia ... od prowadzenia to tu jest prezes ... ino chyba ostatnio zrezygnował ... chyba czas żeby zastępca przejął odowiązki ... :wink:

a to to już prawdziwa zdrada stanu i ideałów partyjnych.

Godzi się w ten sposób?

No ludzieeeeeeeeeeeee - świat schodzi na psy.

Najpewniej pewna ideologicznie, zaufanie ma 100%-owe i ONA mi takie partyjne oddanie pokazuje? Tfu........... :)

ni ma strachu. zastępca nie pali się do przejmowania obowiązkow i grzecznie czeka na Prezesa. Więc żadnego zamachu nie będzie. Mało tego, zastępca pomoże Prezesowi zaprowadzić ład i porządek.