Jerzysio 03.07.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ... no dobrze pójdę się zastanowię : http://forum.muratordom.pl/zapraszam-do-piwiarni-klubowej,t56034-2820.htm Pzdr J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 i co? zastanowiłeś się? wiesz ...możemy stworzyc dla Ciebie jakieś extra stanowisko ...hm ...albo nawet swoje mogę Ci oddać a gdzie się stracili wszyscy działacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.07.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ... no coś TY !..dopiero szkło przepłukali i chłodziarkę odpalili ...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 hm ... oki, oki ... nie ponaglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.07.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 tomk was prawda że piękna ja tam wolę być takim szarym członkiem w kąciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.07.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Sliiiczna. I dobrze obrazuje drogę partyjnych składek.A jeśli mam być członkiem, to wolałbym być takim, wysuniętym z ramienia na czoło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.07.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 a jakie będą legitymacje ?? a co z odznaką wpinaną w klapę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 a jakie będą legitymacje ?? a co z odznaką wpinaną w klapę ?? No właśnie, co z odznaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.07.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 cieszynianka może poddamy Panom jakąś myśl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 cieszynianka może poddamy Panom jakąś myśl ?? Czemu nie Masz pomysła ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.07.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 hm, może najpierw nam powiedzą czym ta partia ma się zajmować ?? Bo PPP to była jasna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 hm, może najpierw nam powiedzą czym ta partia ma się zajmować ?? Bo PPP to była jasna sprawa a ta nie może tym samym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Chef! jestes 2 vice Zasługujesz. Będziesz zbierał głosy wśród Polonii Dzięki Prezesie za propozycje zaszczytów, ... niestety nie jestem godzien ich przyjąć Pozostaję z poważaniem Szajbnięty Garkotłuk Chef Paul nie masz wyboru, ktoś musi przygotować kiełbasę wyborczą jabym się zapisał tylko z tą niekaralnością mam problem kiedyś mnie pokarało i się ............. ożeniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dziś w Borewiczu było, że małżeństwo jest gorsze od losowania , bo w losowaniu .... masz szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 To co, ma być "partia pokaranych bez szans" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 nieeeee..... bobiczek miał inny plan ...bobiczek - prosimy przedstawić założenia i statut partii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Patrzcie, patrzcie, namieszał, apetytu na przynależność partyjną narobił ... a potem go wcięło na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ... I proszę o wpisy samych niekaralnych ... hmmm ... to mnie również dyskwalifikuje hm, może najpierw nam powiedzą czym ta partia ma się zajmować ?? ... ... jak każda partia ... zajmować się będzie ... dorwaniem się do koryta i zagarnięciem wadzy Chef! jestes 2 vice Zasługujesz. Będziesz zbierał głosy wśród Polonii Dzięki Prezesie za propozycje zaszczytów, ... niestety nie jestem godzien ich przyjąć Pozostaję z poważaniem Szajbnięty Garkotłuk Chef Paul nie masz wyboru, ktoś musi przygotować kiełbasę wyborczą ... ... kiełbasę to ja mogę przygotować na "umowę - zlecenie" (nawet za darmochę) ... zamiast partii natomiast wolę ... "łu bu du bu ..." pozdróweczka wszystkim przyszłym i obecnym członeczkiniom i członeczkom (członom tyż) ps - lecę do kibla, ... przeczytałem "gorzkie żale" o fotach ... dostałem sraczki ... mnie można pokazywać na każdych fotografkach we wszystkich konfiguracjach (również napierdzielonego i nieodzianego) ... reklamacji z powodu zniesmaczenia, nie uwzględnia się ... można mnie również obsmarowywać w gazetach i podpisywać co robię z funduszem (partyjnym) który do mnie trafił http://www.chefpaul.net/NSwK/NSwK26.jpg ... osoby z Forum Muratora na tym zdjęciu mogą zgłaszać zastrzeżenia (zdjęcie nie zostanie usunięte) ... (chiba, że Redakcja wyćpi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 pozdróweczka wszystkim przyszłym i obecnym członeczkiniom i członeczkom (członom tyż) ps - lecę do kibla, ... przeczytałem "gorzkie żale" o fotach ... dostałem sraczki ... mnie można pokazywać na każdych fotografkach we wszystkich konfiguracjach (również napierdzielonego i nieodzianego) ... reklamacji z powodu zniesmaczenia, nie uwzględnia się ... można mnie również obsmarowywać w gazetach i podpisywać co robię z funduszem (partyjnym) który do mnie trafił http://www.chefpaul.net/NSwK/NSwK26.jpg ... osoby z Forum Muratora na tym zdjęciu mogą zgłaszać zastrzeżenia (zdjęcie nie zostanie usunięte) ... (chiba, że Redakcja wyćpi) aaaaleś pojechał po bandzie a fota zarąbista jest ... pewnie jest co wspominać dobra , ja jestem za tym dorwaniem się do koryta i zagarnięciem władzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Coś mi się wydaje Szajbnięty Garkotłuku, że się bobiczkowi damska partyjka szykuje.Chłopy albo karane, albo z natury bezpartyjne. PS Pan Maciej wygląda tu jak Barbapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts