Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zakładamy nową partię - czekam na elektorat

bobiczek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 854
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chef!

jestes 2 vice

Zasługujesz.

Będziesz zbierał głosy wśród Polonii

Dzięki Prezesie za propozycje zaszczytów, ... niestety nie jestem godzien ich przyjąć :(

Pozostaję z poważaniem

Szajbnięty Garkotłuk

Chef Paul

nie masz wyboru, ktoś musi przygotować kiełbasę wyborczą

jabym się zapisał tylko z tą niekaralnością mam problem :-?

kiedyś mnie pokarało i się ............. ożeniłem :wink:

...

I proszę o wpisy samych niekaralnych

:D

... hmmm :( ... to mnie również dyskwalifikuje :(

hm, może najpierw nam powiedzą czym ta partia ma się zajmować ?? ... :lol:
... jak każda partia :) ... zajmować się będzie ... dorwaniem się do koryta i zagarnięciem wadzy 8) :lol:

Chef!

jestes 2 vice

Zasługujesz.

Będziesz zbierał głosy wśród Polonii

Dzięki Prezesie za propozycje zaszczytów, ... niestety nie jestem godzien ich przyjąć :(

Pozostaję z poważaniem

Szajbnięty Garkotłuk

Chef Paul

nie masz wyboru, ktoś musi przygotować kiełbasę wyborczą

...

:wink:

... kiełbasę to ja mogę przygotować na "umowę - zlecenie" (nawet za darmochę) :lol: ... zamiast partii natomiast wolę ... "łu bu du bu ..." :oops: :roll: :wink:

pozdróweczka wszystkim przyszłym i obecnym członeczkiniom i członeczkom (członom tyż) :lol:

ps - lecę do kibla, ... przeczytałem "gorzkie żale" o fotach ... dostałem sraczki :roll: ... mnie można pokazywać na każdych fotografkach we wszystkich konfiguracjach (również napierdzielonego i nieodzianego) ... reklamacji z powodu zniesmaczenia, nie uwzględnia się :) :wink: ... można mnie również obsmarowywać w gazetach i podpisywać co robię z funduszem (partyjnym) który do mnie trafił :roll: :o :wink:

http://www.chefpaul.net/NSwK/NSwK26.jpg

... osoby z Forum Muratora na tym zdjęciu mogą zgłaszać zastrzeżenia (zdjęcie nie zostanie usunięte) :lol: ... (chiba, że Redakcja wyćpi) :lol: :wink:

pozdróweczka wszystkim przyszłym i obecnym członeczkiniom i członeczkom (członom tyż) :lol:

ps - lecę do kibla, ... przeczytałem "gorzkie żale" o fotach ... dostałem sraczki :roll: ... mnie można pokazywać na każdych fotografkach we wszystkich konfiguracjach (również napierdzielonego i nieodzianego) ... reklamacji z powodu zniesmaczenia, nie uwzględnia się :) :wink: ... można mnie również obsmarowywać w gazetach i podpisywać co robię z funduszem (partyjnym) który do mnie trafił :roll: :o :wink:

http://www.chefpaul.net/NSwK/NSwK26.jpg

... osoby z Forum Muratora na tym zdjęciu mogą zgłaszać zastrzeżenia (zdjęcie nie zostanie usunięte) :lol: ... (chiba, że Redakcja wyćpi) :lol: :wink:

aaaaleś pojechał po bandzie :lol: :lol: :lol:

a fota zarąbista jest :D ... pewnie jest co wspominać :wink: :D

dobra , ja jestem za tym dorwaniem się do koryta i zagarnięciem władzy :oops: :lol:

Gość Pepeg z Gumy

Coś mi się wydaje Szajbnięty Garkotłuku, że się bobiczkowi damska partyjka szykuje.Chłopy albo karane, albo z natury bezpartyjne.

PS Pan Maciej wygląda tu jak Barbapapa :p :p