cieszynianka 15.11.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Cieszka mnie podpuściła. W związku z tym - zaczynam dla elektoratu przyszłego ujawniać partyjne pomysły - które realizując w parlamencie jako ustawy - przysporzą elektoratu i postrzegania partii jako jedynej normalnie rządzącej. Więc jako prezio proponuję taką zmianę w ustawie o prawie drogowym.. 1. Pamiętaj, że celem każdego kierowcy jest być pierwszym, cokolwiek to oznacza 2. Im szybciej przejedziesz na czerwonym swietle, tym mniejsze prawdopodobieństwo, ze ktos cie stuknie z boku. 3. Wlaczenie kierunkowskazu ujawnia wszystkim twoj zamiar wykonania manewru. Prawdziwy kierowca nigdy tego nie zdradza. 4. Nigdy nie wymuszaj pierwszenstwa, ani nie zajezdzaj drogi starszemu samochodowi. Tamten gosc prawdopodobnie nie ma nic do stracenia. 5. Predkosc w km/h widniejaca na znakach drogowych jest jedynie wielkoscia sugerowana dla przecietnych kierowcow. Prawdziwy kierowca dopasowuje predkosc do mozliwosci wlasnego samochodu. 6. Nigdy nie utrzymuj takiego odstepu od poprzedzajacego pojazdu, aby moglo tam wjechac inne auto. 7. Hamowac nalezy w ostatniej chwili i tak mocno, aby bezwzglednie zadzialal ABS, powodujac odprezajacy masaz stopy. W przypadku aut bez ABS''u cwiczymy rozciaganie nogi. 8. Nie faworyzuj mniejszosci. Wpuszczajac przed siebie auto wyjezdzajace z podporzadkowanej uszczesliwiasz jednego, a wkurzasz dziesiatki jadacych za toba. 9. Pamietaj, ze wsrod pieszych, ktorych przepuszczasz na pasach lub wysepce tramwajowej moze byc terrorysta. 10. Zauwaz, ze jezeli zaparkujesz samochod na srodku trawnika, na pewno zaden pies nie zrobi w tym miejscu kupy. 11. Jezeli nie potrafisz prowadzic samochodu jednoczesnie nadajac SMS''a, jedzac hamburgera, pijac cole i zmieniajac cd - nigdy nie zostaniesz sales representative. 12. Blondynka napotkana za kierownica innego pojazdu jest rownowazna 100 czarnym kotom przebiegajacym droga. 13. Wyrzucanie smieci za okno samochodu urozmaica krajobraz oraz nadaje sens istnieniu sluzb porzadkowych. 14. Inteligentna sygnalizacja drogowa nie jest po to aby ulatwic ci zycie, ale po to by pokazac, iz odpowiednie sluzby sa na biezaco z postepem technicznym. 15. Pamietaj, ze zmienne warunki pogodowe nie sa w zadnym wypadku powodem dla zmiany powyzszych regul. Sa one naturalnym czynnikiem wzrostu gospodarczego w biznesie samochodowym oraz medycznym. No tak, nowelizacja Kodeksu Drogowego była, a ja o tym nic nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.11.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Wszystkie partie posiadają swoją maskotkę. Krawaty biało-czerwone, lwy, takie tam......... Ja znalazłem taką. Będzie dobra? albo nie zmieniłem posta czekam na inwencję zadeklarowanych i przyszłych członków-członkiń Proszę bardzo. Zapodajemy.......... I logo. Kto ma pomysł na logo partii. 3 najlepsze propozycje zostaną nagrodzone...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.11.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Wszystkie partie posiadają swoją maskotkę. Krawaty biało-czerwone, lwy, takie tam......... Ja znalazłem taką. Będzie dobra? albo nie zmieniłem posta czekam na inwencję zadeklarowanych i przyszłych członków-członkiń Proszę bardzo. Zapodajemy.......... I logo. Kto ma pomysł na logo partii. 3 najlepsze propozycje zostaną nagrodzone...... No avatar Prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.11.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 He,He Cieszka! Ty punkciarzu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 He,He Cieszka! Ty punkciarzu!!!!!!! Dla wszystkich Członkiń i Członków będzie natychmiastowo rozpoznawalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.11.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ułaaaaaaaaaaa Ale propozycji sie nazbierało? No,no,no......... Co jest? Nikt i niczego nie wymysli??????????? Co to za członkowie??????????????????????.........z lateksu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.11.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 PS: Cieszynianka ma dodatkowe 6 pkt za pomysł z avatarem prezesa - w sumie lideruje już z 11 punktami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.11.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 PS: Cieszynianka ma dodatkowe 6 pkt za pomysł z avatarem prezesa - w sumie lideruje już z 11 punktami...... Toż to zaszczyt wielki dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.11.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A jak!Prezio w notesiku notuje i dopisuje cały czas.......... nie ma totamto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.11.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 PS: Cieszynianka ma dodatkowe 6 pkt za pomysł z avatarem prezesa - w sumie lideruje już z 11 punktami...... Prezes, a kedyżeś te punkta zaczął naliczać? Przed moimi donosami czy po. Bo jak tak sobie liczę, to jeszcze miałem w efekcie groźby karalne, więc punkty dla mnie powinno się liczyć podwójnie. Ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.11.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nabiłes dużo, wspierałeś, partia pamieta - nie zapomina o swoich liderach. Jesteś w rankingu - z 10 pkt - zaraz za liderką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.11.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ha. Tak się powinno motywować. Znam takich co się u bobiczka uczyć powinni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.11.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Za tego posta Kwas - masz dodatkowy punkt. Czas kupić drugą, żółtą koszulkę lidera. I nie zapominajcie o obiecanych suvenirach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.11.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Szczęściem, z cieszynianką przyszło mi dzielić fotel lidera. Ona kobitka kompaktowa, to się jakoś pomieścimy. I ja tu pomijam fakt, że zaszczyt to dla mnie siedzieć z nią na jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Szczęściem, z cieszynianką przyszło mi dzielić fotel lidera. Ona kobitka kompaktowa, to się jakoś pomieścimy. I ja tu pomijam fakt, że zaszczyt to dla mnie siedzieć z nią na jednym miejscu. Dla mnie to również zaszczyt w takim doborowym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Macie szczęście, ze ja, jako Prezesa zastępca, z urzędu nie mogę z Wami rywalizować, bo poznalibyście ciężkość mojej ręki... liderować się zachciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.11.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 "... i się skończyło rumakowanie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.11.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 "... i się skończyło rumakowanie." Nie bój nic, będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.11.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Też tak myślę? No ale, jak tam obrady w podkomisji? Co ze skarbnikiem uknułyście? Bo wiadomo, że kulig to przykrywka. I że nie jechałaś tylko dmuchawca oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.11.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Też tak myślę? No ale, jak tam obrady w podkomisji? Co ze skarbnikiem uknułyście? Bo wiadomo, że kulig to przykrywka. I że nie jechałaś tylko dmuchawca oglądać. O co Ty mnie podejrzewasz Byłam w celach integracyjno-oglądawczo-ustaleniowo-kuligowych A dmuchawiec mi się zalęgnął w pamięci i wyleźć nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts