retrofood 11.01.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Muszę tu wkleić, bo zrobiło się nieciekawie... prezes, ty prezesujesz układowi 6 na 9???? zdrada normalnie za plecami zdrada Retro. prezes jest tylko jeden - zapomniałeś czy chwila słabości? konsekwencje braku dyscypliny masz chyba w małym palcu. WIĘC CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka zdrada, panie Prezesie? Chyba jest różnica pomiędzy prezesem a Prezesem? I ja pamiętam o tej różnicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.01.2010 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no. no. Jak w tym kawale Retro. Siano na polu, burza nadchodzi........... Pojechał chłop z babą pozbierać, Wracają, chłop lejce trzyma, baba na sianie , na wozie - a tu burza, i pioruny........ Raz błyskawica z lewej w rowie - a chłop wystraszony - noooooooooooooo!!!! Za chwilę - pierdut z prawej obok konia - a chłop - noooooooooooooooo!!!!!!!! A trzecia poleciała prosto na wóz centralnie i w babę. A chłop sie obrócił, popatrzył - i mówi - no.. dlatego jako prezes skomentuję Twoje kwękanie o wybaczenie - no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 27.01.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 bobiczek napisał na inny wewontku (cytuję): Wszyscy obecni na zlocie ocenili jako-tako prezesa (przez małe p) i powinni obowiązkowo zgłosić akces Przynależności http://forum.muratordom.pl/zakladamy-nowa-partie-czekam-na-elektorat,t161774.htm?highlight=zak%B3adamy nie kombinować tylko zapisać się. Nagrody gwarantowane Ja zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 dobra dobra ..... a kuźwa skarbnik to powietrze????!!!! niedopuszczalne ... natentychmiast mi tu migusiem wszyscy ze składek styczniowych zaległych wyskakiwać .... kary na goły zadek wymierzam standardowo ja dla spóźnialskich płci męskiej , bobiczek dla spóźnialskich płci żeńskiej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 bobiczek napisał na inny wewontku (cytuję): Wszyscy obecni na zlocie ocenili jako-tako prezesa (przez małe p) i powinni obowiązkowo zgłosić akces Przynależności http://forum.muratordom.pl/zakladamy-nowa-partie-czekam-na-elektorat,t161774.htm?highlight=zak%B3adamy nie kombinować tylko zapisać się. Nagrody gwarantowane Ja zgłaszam Co zgłaszasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 27.01.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 bobiczek napisał na inny wewontku (cytuję): Wszyscy obecni na zlocie ocenili jako-tako prezesa (przez małe p) i powinni obowiązkowo zgłosić akces Przynależności http://forum.muratordom.pl/zakladamy-nowa-partie-czekam-na-elektorat,t161774.htm?highlight=zak%B3adamy nie kombinować tylko zapisać się. Nagrody gwarantowane Ja zgłaszam Co zgłaszasz AKCES zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 nie zapisani- trudnomogą się pozbyć........samce durne, niezapisane..........http://www.odkrywca-online.com/forum_pics/picsforum24/water.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2010 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ja zgłaszam Co zgłaszasz AKCES zgłaszam i Piotra omija - nieprzyjemne dla samców co się nie zapisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.01.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przylazłam tu z wewontka kuligowego (jak widać monit prezesa przez małe p był skuteczny w mym przypadku), ale jakem zobaczyła ileście naprodukowali stron od początku - zesłabiło mnię . Od razu mówię, że nie zamierzam tego wszystkiego czytać! Już, już się miałam zapisywać, ale mnie wstrzymał post Daggulki o wpierniczu na goły zadek... No i się waham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 no i Ci się nie dziwię ... bo bobiczek ma łapę słusznych rozmiarów ale jako nowa - przeca zaległych składek nie masz .....więc spokojnie możesz się zapisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Aaaaa!! I jeszcze sobie przypomniałam, że prezes mało na zawał nie zszedł biedaczek, jak się dowiedział, że Baru to nie facet jest Tak więc nie będę Go narażać na ciągły stres, jaki wystąpiłby u ww, gdybym została tym... noooo... członkiem?? jego partii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.01.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Aaaaa!! I jeszcze sobie przypomniałam, że prezes mało na zawał nie zszedł biedaczek, jak się dowiedział, że Baru to nie facet jest i tak Cię wciąż podejrzewam o prowokację........... przecież Wojtek Pokora w "Poszukiwany poszukiwana" też stał się Marysią. A taki był z niego fajny magister - niby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.01.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Było sprawdzić - peruki nie miałam, wystarczyło za kucyk pociągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.01.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dobra dobra ..... a kuźwa skarbnik to powietrze????!!!! niedopuszczalne ... natentychmiast mi tu migusiem wszyscy ze składek styczniowych zaległych wyskakiwać .... kary na goły zadek wymierzam standardowo ja dla spóźnialskich płci męskiej , bobiczek dla spóźnialskich płci żeńskiej .... Cza było jak my byli en face. Tera to dupa blada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.01.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 nie zapisani- trudno mogą się pozbyć........samce durne, niezapisane.......... http://www.odkrywca-online.com/forum_pics/picsforum24/water.jpg No, samce! Łostanieta z jednym jajem na początek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.01.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Już, już się miałam zapisywać, ale mnie wstrzymał post Daggulki o wpierniczu na goły zadek... No i się waham... Ło jako amatorka... Ale to gaździna na poprawiny jednak poszła, a gazda siem wahoł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 28.01.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Retro! Bo ja właśnie - jak ten gazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.01.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Cza było jak my byli en face. Tera to dupa blada... Retro! Mówi sie "dupa zbita" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.01.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Cza było jak my byli en face. Tera to dupa blada... Retro! Mówi sie "dupa zbita" to dopiero będzie (czerwona) na razie blada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 29.01.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Cza było jak my byli en face. Tera to dupa blada... Retro! Mówi sie "dupa zbita" to dopiero będzie (czerwona) na razie blada a co chcecie ?? w zimie bez słońca dupa musi być blada i już !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts