daggulka 03.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 moje zdanie jest takie,że te karane tez mogłyby byc .. mało to takich w sejmie ? te bezpartyjne niech przyjdą - przekonamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ... aaaaleś pojechał po bandzie ... ... no bo w moim skorodowanym do cna móżdżku Smoczyco to jest tak: ... jeżeli ktoś doopę do kopa wystawia, to go dostaje ... jeżeli "księżna" pija z pospólstwem, to tylko w takich miejscach gdzie nie dotrą "paparazzi" ... Coś mi się wydaje Szajbnięty Garkotłuku, że się bobiczkowi damska partyjka szykuje.Chłopy albo karane, albo z natury bezpartyjne. PS Pan Maciej wygląda tu jak Barbapapa ... Wszyscy byli tutaj bardziej lub mniej "Barbapapa" ... na publicznej imprezie (połowa tych na fotce to również członkowie FM) ... "piniądze" były prywatne ... Bobiczek da radę ... fajne kobitki się tu "przyszwendały" ... mogiem być wspierający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ale gdzie do jasnej anielki sprawca całego zamieszania się schował Bobiczek, dawaj do raportu (karnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dobra ....bobiczka trza znaleźć, musi sie papierami zając , bo bez papierów i autoryzacji ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dobra ....bobiczka trza znaleźć, musi sie papierami zając , bo bez papierów i autoryzacji ani rusz No tak, ale gdzie szukać Po innych wewątkach też się nie pałęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Juz go zawołałam ... jak tylko wejdzie na forum, na pewno się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Juz go zawołałam ... jak tylko wejdzie na forum, na pewno się pojawi Dzięki Nie wiadomo czy jak go dorwiemy to się nie przestraszy i nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Juz go zawołałam ... jak tylko wejdzie na forum, na pewno się pojawi Dzięki Nie wiadomo czy jak go dorwiemy to się nie przestraszy i nie ucieknie no coś Ty ... przeca my go na gwałt potrzebujemy tutaj ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Juz go zawołałam ... jak tylko wejdzie na forum, na pewno się pojawi Dzięki Nie wiadomo czy jak go dorwiemy to się nie przestraszy i nie ucieknie no coś Ty ... przeca my go na gwałt potrzebujemy tutaj ..... ... cichaj ... bo partię WAM zamkną i sprawdzą wszystko "do gaci" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Juz go zawołałam ... jak tylko wejdzie na forum, na pewno się pojawi Dzięki Nie wiadomo czy jak go dorwiemy to się nie przestraszy i nie ucieknie no coś Ty ... przeca my go na gwałt potrzebujemy tutaj ..... No właśnie skuli tego może nam zwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Szefie - nie damy się Cieszynianka ... zatrzymamy siłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Juz go zawołałam ... jak tylko wejdzie na forum, na pewno się pojawi Dzięki Nie wiadomo czy jak go dorwiemy to się nie przestraszy i nie ucieknie no coś Ty ... przeca my go na gwałt potrzebujemy tutaj ..... ... cichaj ... bo partię WAM zamkną i sprawdzą wszystko "do gaci" pzdr W tem problem, że zamknąć nie mogą, bo jej jeszcze nie zdązyliśmy założyć A wszystko przez takiego jednego Bobiczka, co się przed nami teraz chyba ukrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 nie wiem ... może chopak na zaśłużone wakacje pojechał, a my od razu najgorszy scenariusz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Szefie - nie damy się Cieszynianka ... zatrzymamy siłą i godnościom osobistom wężykiem podkreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ... . no bo w moim skorodowanym do cna móżdżku Smoczyco to jest tak: ... jeżeli ktoś doopę do kopa wystawia, to go dostaje ... jeżeli "księżna" pija z pospólstwem, to tylko w takich miejscach gdzie nie dotrą "paparazzi" ...: Tak filozoficznie przysoliłeś ,że dopieprzę jeszcze trochę tę potrawę. Święte to słowa z tym wspólnym piciem z pospólstwem, zwłaszcza ,że pijana w dupę arystokracja chętnie w błogiej nieświadomości oddaje się wówczas folwarcznym parobkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 nie wiem ... może chopak na zaśłużone wakacje pojechał, a my od razu najgorszy scenariusz ... Tudzież może innych przyjemności pozaforumowych zażywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to może ktoś w zastępstwie statut wypracuje w pocie czoła, a bobiczek jak wróci to zatwierdzi? ja bym Pepega obstawiała ... on może dość ciekawy wymysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to może ktoś w zastępstwie statut wypracuje w pocie czoła, a bobiczek jak wróci to zatwierdzi? ja bym Pepega obstawiała ... on może dość ciekawy wymysleć Strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 cieszka ... niech się Pepeg z tym prześpi , przemyśli .... to nie jest taka decyzja na hopsiup ... to odpowiedzialnośc jest wielka no chyba że już może gdzie ja to słyszałam ... hm ... mogę juz i .... hm ... w jakiejś reklamie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 cieszka ... niech się Pepeg z tym prześpi , przemyśli .... to nie jest taka decyzja na hopsiup ... to odpowiedzialnośc jest wielka no chyba że już może gdzie ja to słyszałam ... hm ... mogę juz i .... hm ... w jakiejś reklamie chyba No tak, decyzja życiowa, ogrom odpowiedzialnoći na barkach trza udźwignąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts