Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zakładamy nową partię - czekam na elektorat

bobiczek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 854
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...

aaaaleś pojechał po bandzie :lol: :lol: :lol:

...

... no bo w moim skorodowanym do cna móżdżku Smoczyco to jest tak: ... jeżeli ktoś doopę do kopa wystawia, to go dostaje :lol: ... jeżeli "księżna" pija z pospólstwem, to tylko w takich miejscach gdzie nie dotrą "paparazzi" :lol: :roll: :wink: ...

Coś mi się wydaje Szajbnięty Garkotłuku, że się bobiczkowi damska partyjka szykuje.Chłopy albo karane, albo z natury bezpartyjne.

PS Pan Maciej wygląda tu jak Barbapapa :p :p

... Wszyscy byli tutaj bardziej lub mniej "Barbapapa" :lol: :wink: ... na publicznej imprezie :o (połowa tych na fotce to również członkowie FM) 8) :) ... "piniądze" były prywatne :oops: :roll:

... Bobiczek da radę :) ... fajne kobitki się tu "przyszwendały" ... mogiem być wspierający 8) :lol: :wink:

Juz go zawołałam ... jak tylko wejdzie na forum, na pewno się pojawi :wink: :lol:

Dzięki :D

Nie wiadomo czy jak go dorwiemy to się nie przestraszy i nie ucieknie :lol:

no coś Ty ... przeca my go na gwałt potrzebujemy tutaj ..... :oops: :lol:

... cichaj :evil: ... bo partię WAM zamkną i sprawdzą wszystko "do gaci" :oops: :lol: :wink:

pzdr

Juz go zawołałam ... jak tylko wejdzie na forum, na pewno się pojawi :wink: :lol:

Dzięki :D

Nie wiadomo czy jak go dorwiemy to się nie przestraszy i nie ucieknie :lol:

no coś Ty ... przeca my go na gwałt potrzebujemy tutaj ..... :oops: :lol:

... cichaj :evil: ... bo partię WAM zamkną i sprawdzą wszystko "do gaci" :oops: :lol: :wink:

pzdr

W tem problem, że zamknąć nie mogą, bo jej jeszcze nie zdązyliśmy założyć :-?

A wszystko przez takiego jednego Bobiczka, co się przed nami teraz chyba ukrywa :roll:

Gość Pepeg z Gumy

...

. no bo w moim skorodowanym do cna móżdżku Smoczyco to jest tak: ... jeżeli ktoś doopę do kopa wystawia, to go dostaje :lol: ... jeżeli "księżna" pija z pospólstwem, to tylko w takich miejscach gdzie nie dotrą "paparazzi" :lol: :roll: :wink: ...:

Tak filozoficznie przysoliłeś ,że dopieprzę jeszcze trochę tę potrawę.

Święte to słowa z tym wspólnym piciem z pospólstwem, zwłaszcza ,że pijana w dupę arystokracja chętnie w błogiej nieświadomości oddaje się wówczas folwarcznym parobkom.

cieszka ... niech się Pepeg z tym prześpi , przemyśli .... to nie jest taka decyzja na hopsiup ... to odpowiedzialnośc jest wielka :roll:

no chyba że już może :wink:

gdzie ja to słyszałam ... hm ... mogę juz i .... hm ... w jakiejś reklamie chyba :oops: :lol:

cieszka ... niech się Pepeg z tym prześpi , przemyśli .... to nie jest taka decyzja na hopsiup ... to odpowiedzialnośc jest wielka :roll:

no chyba że już może :wink:

gdzie ja to słyszałam ... hm ... mogę juz i .... hm ... w jakiejś reklamie chyba :oops: :lol:

No tak, decyzja życiowa, ogrom odpowiedzialnoći na barkach trza udźwignąć :roll: