Chef Paul 03.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Juz go zawołałam ... jak tylko wejdzie na forum, na pewno się pojawi Dzięki Nie wiadomo czy jak go dorwiemy to się nie przestraszy i nie ucieknie no coś Ty ... przeca my go na gwałt potrzebujemy tutaj ..... ... cichaj ... bo partię WAM zamkną i sprawdzą wszystko "do gaci" pzdr W tem problem, że zamknąć nie mogą, bo jej jeszcze nie zdązyliśmy założyć ... ... no to załóżyć na dadzom ... kołtuny dulskie ... i zostaniecie w skarpetkach tylko (albo nawet nie) ... uśmiechnij się http://www.candidcameratrainer.com/images/logo_candid.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Obawiam się, że jakby Pepeg opracował statut, to by się to reperkusjami w dobrosąsiedzkich stosunkach narodu odbiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ja nawet bez skarpetek ... bo nie lubie i nie chadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Obawiam się, że jakby Pepeg opracował statut, to by się to reperkusjami w dobrosąsiedzkich stosunkach narodu odbiło. słuchaj ...ja nie wiem jak innym, ale mnie to zupełnie nie przeszkadza ... wal śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ale bez skarpetek ciężko, bo odnóża przemarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 mnie to zupełnie nie przeszkadza ... wal śmiało To intymna propozycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 mnie to zupełnie nie przeszkadza ... wal śmiało To intymna propozycja? a chcesz? ..... dobra ...bez takich mnie tu ... ja powazną funkcję tu piastuje ...kasę trzymam ... a skladki jeszcze nie zebrane za poprzedni miesiąc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ... Tak filozoficznie przysoliłeś ,że dopieprzę jeszcze trochę tę potrawę. Święte to słowa z tym wspólnym piciem z pospólstwem, zwłaszcza ,że pijana w dupę arystokracja chętnie w błogiej nieświadomości oddaje się wówczas folwarcznym parobkom. ... tak to już jest Panie z "tom arystokracjom" ... figlujom, wojcujom, a rano jak kaca majom ... to udajom, że unych tam nie było ... bo w tem czasie przeca byli na innej imprezie ... charitable pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ... Tak filozoficznie przysoliłeś ,że dopieprzę jeszcze trochę tę potrawę. Święte to słowa z tym wspólnym piciem z pospólstwem, zwłaszcza ,że pijana w dupę arystokracja chętnie w błogiej nieświadomości oddaje się wówczas folwarcznym parobkom. ... tak to już jest Panie z "tom arystokracjom" ... figlujom, wojcujom, a rano jak kaca majom ... to udajom, że unych tam nie było ... bo w tem czasie przeca byli na innej imprezie ... charitable pozdrówka no ja tam nie wiem ... Eugeniusz mnie raczył trunkiem , po którym kaca nie miałam ... a to barrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo wielka zaleta .... i Eugeniusza i trunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.07.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 mnie to zupełnie nie przeszkadza ... wal śmiało To intymna propozycja? a chcesz? ..... : Nie zastanawiałem się nad tym jeszcze, ale uważaj , bo stojący już nie zna litości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dobra , to wróćmy lepiej do tematu statut masz układać a Ty tu jakieś zbereźne propozycje zasówasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ja nawet bez skarpetek ... bo nie lubie i nie chadzam ... ja czasami chadzam ... i do tego w obuwiu (żę się tak wyrażę) ... gorący "polish fat" możę mię skapnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 a ja nie chadzam, bo nienawidze jak mi się stopa w bucie ślizga oczywiście zimą nie mam wyjscia a buty ...hm ...no , mam kilka par i czasem zdarza mi sie użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.07.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ... ja czasami chadzam ... i do tego w obuwiu (żę się tak wyrażę) ... Mój Boże, jakże ja Ci Chefie współczuję tego chadzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no bossszsz.... przeca nie o skarpetkach tu mamy gadać tylko o korycie i kasie .... a statutu niet ...nie wiem ile moge zdefraudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.07.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 statut i regulamin musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no musi ...papiery muszą się zgadzać ... a tutaj bobiczek sie oddaje ...hm ...innym rzeczom bo go nie ma , a Pepeg sie opiernicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.07.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 .. a na początek trzeba powołać : Komisję Skrutacyjną no a potem... można iść na piffffffooooo J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.07.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 .. a na początek trzeba powołać : Komisję Skrutacyjną no a potem... można iść na piffffffooooo J boszszsz... a cio ty chcesz tu liczyć no chociaz .. hm ... jak nam sie tutaj cały elektorat przywlecze ... to moze faktycznie trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.07.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 .. a na początek trzeba powołać : Komisję Skrutacyjną no a potem... można iść na piffffffooooo J boszszsz... a cio ty chcesz tu liczyć no chociaz .. hm ... jak nam sie tutaj cały elektorat przywlecze ... to moze faktycznie trza Może głosy za przyjęciem statutu, którego jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts