daggulka 04.07.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 .. a na początek trzeba powołać : Komisję Skrutacyjną no a potem... można iść na piffffffooooo J boszszsz... a cio ty chcesz tu liczyć no chociaz .. hm ... jak nam sie tutaj cały elektorat przywlecze ... to moze faktycznie trza Może głosy za przyjęciem statutu, którego jeszcze nie ma no w zasadzie masz racje .... potem dojdą jeszcze głosowania nad ustawami wewnątrzpartyjnymi ... no ... przyda nam sie ... to kto chce zasiąść? ja nie moge, bo kasę trzymam ... ktos mnie potem o cos posądzi i bedzie pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.07.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 .. a na początek trzeba powołać : Komisję Skrutacyjną no a potem... można iść na piffffffooooo J boszszsz... a cio ty chcesz tu liczyć no chociaz .. hm ... jak nam sie tutaj cały elektorat przywlecze ... to moze faktycznie trza Może głosy za przyjęciem statutu, którego jeszcze nie ma no w zasadzie masz racje .... potem dojdą jeszcze głosowania nad ustawami wewnątrzpartyjnymi ... no ... przyda nam sie ... to kto chce zasiąść? ja nie moge, bo kasę trzymam ... ktos mnie potem o cos posądzi i bedzie pozamiatane Chyba bractwo się na wakacje rozjechało, bo pustkami świeci A statutu jak nie było tak nie ma, ustaw też nie, nawet Szefa nie ma A może go gdzieś ktoś porwał na wieść o zakładaniu nowej partii Trza to jakoś sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.07.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 nbo niestety - bez- nie zaczniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.07.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 nbo niestety - bez- nie zaczniemy Czekamy na Prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 04.07.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 komisja skrutacyjna powoływana jest przy wyborach chyba masz na myśli komisję rewizyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.07.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Długo nie bylem - bo zastanawiałem się od czego zacząć z tym statusem. Zdecydowałem że najważniejszym z punktów będzie ten od karach dla członkiń i członków za niesubordynację i brak dyscypliny partyjnej. Wymyśliłem że najlepszym środkiem dyscyplinującym wewnątrz partii będzie sienkiewiczowski pal jednak. Rozglądam się za odpowiednimi w okolicy. Pasowałoby z jakiegoś fajnego egzotycznego drewna..........odpowiednio impregnowanego i estetycznego. PS: oczywiście przyjemność nabijania zostawiamy wyłącznie dla Panów. Dla Pań pozostaje przywiązywanie za ręce - obowiązkowo w negliżu - na widok publiczny i ewentualnie stos płonący pod stopami za największe wykroczenia. Tak czy siak szukam odpowiednich palików......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.07.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 jakich Pań, jakich Panów!!!!!!!!!!!!!!!! Członków i członkiń - co jo godom, co jo godom!!!!!!!!!!!.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.07.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 no co Ty godosz...co ty godosz..... fajnie, ze jesteś .... śmy sie martwili a poza tym dlaczego to członkiń sie nie informuje na priv o nadawanych funkcjach? przeca członkom juz odsetki lecom od miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.07.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wszyscy zostaną powiadomieni w biuletynie partyjnym wydanym niedługo. A teraz lecę na poczte szybko odebrać polecone z policji, prokuratury i od komornika. Bo mi zaraz zamkną i nie zdążę Wszystkim udanej soboto - niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.07.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 no dzieki ... ja tez wszystkim zyczę już teraz , bo zaraz zmykam ....huloć dzis bede buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.07.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Z jednej strony to dobrze, że Prezes się odnalazł, ale te pale, paliki, stosy płonące, tudzież inne zamysły napawają mnie przestrachem, gdyż z dyscypliną u mnie nie jest najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.07.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Z jednej strony to dobrze, że Prezes się odnalazł, ale te pale, paliki, stosy płonące, tudzież inne zamysły napawają mnie przestrachem, gdyż z dyscypliną u mnie nie jest najlepiej czyli jak godo mój szwigier ...... tu brakuje tego z wąsikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.07.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Z jednej strony to dobrze, że Prezes się odnalazł, ale te pale, paliki, stosy płonące, tudzież inne zamysły napawają mnie przestrachem, gdyż z dyscypliną u mnie nie jest najlepiej czyli jak godo mój szwigier ...... tu brakuje tego z wąsikiem Moja Większa Połowa posiada takowego, jednak nie wpływa to w żaden sposób na przestrzeganie dyscypliny przeze mnie I dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 04.07.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Z jednej strony to dobrze, że Prezes się odnalazł, ale te pale, paliki, stosy płonące, tudzież inne zamysły napawają mnie przestrachem, gdyż z dyscypliną u mnie nie jest najlepiej czyli jak godo mój szwigier ...... tu brakuje tego z wąsikiem Ostatnio George Clooney zaczął nosić wąsik ..może by go wziąć na członka to by mogło podnieść frekwencję i entuzjazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.07.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Z jednej strony to dobrze, że Prezes się odnalazł, ale te pale, paliki, stosy płonące, tudzież inne zamysły napawają mnie przestrachem, gdyż z dyscypliną u mnie nie jest najlepiej czyli jak godo mój szwigier ...... tu brakuje tego z wąsikiem Ostatnio George Clooney zaczął nosić wąsik ..może by go wziąć na członka to by mogło podnieść frekwencję i entuzjazm Ciężko wykonać w tę stronę, odwrotnie jest to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.07.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Z jednej strony to dobrze, że Prezes się odnalazł, ale te pale, paliki, stosy płonące, tudzież inne zamysły napawają mnie przestrachem, gdyż z dyscypliną u mnie nie jest najlepiej czyli jak godo mój szwigier ...... tu brakuje tego z wąsikiem Ostatnio George Clooney zaczął nosić wąsik ..może by go wziąć na członka to by mogło podnieść frekwencję i entuzjazm Ciężko wykonać w tę stronę, odwrotnie jest to możliwe cięzko - nie znaczy niewykonalnie ....hm... tylko czy on by chciał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.07.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A Prezesa znowu nie ma Pale ostrzy czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 05.07.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 aleście się rozochocili, pale, przywiązywanie, kary dla pań a może jeszcze http://img217.imageshack.us/img217/2141/dyby.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.07.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No nie, dyby zostawiamy wyłącznie dla Panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 05.07.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 cieszynianka to była ironia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts