satinkaa 09.07.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 daggulka no skoro ręczysz za Bobiczka i Pepega to się przyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.07.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Hmm, ja to chyba nieufna jestem Przed przyjęciem przeczytać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 10.07.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 kochana musimy dostać brudnopis żeby nanieść swoje uwagi, nie ma lekko po akceptacji dopiero głosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.07.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 kochana musimy dostać brudnopis żeby nanieść swoje uwagi, nie ma lekko po akceptacji dopiero głosowanie W pełni popieram koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.07.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ale wy laski ostrożne jesteście .... no ale - rozumiem ....w kontekście tego, co ostatnio dzieje się na .....hm.... świecie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.07.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ale wy laski ostrożne jesteście .... no ale - rozumiem ....w kontekście tego, co ostatnio dzieje się na .....hm.... świecie ..... ... oj dzieje się, dzieje ... pomimo ostrozności ... "laska" sławna się zrobiła ... "hot news" na wielu stacjacjach ... dziś rano na lokalnej florydzkiej stacji o tym http://www.tvn24.pl/-1,1609012,0,1,sperma-w-basenie--13_letnia-polka-w-ciazy,wiadomosc.html ... że "z przeciągu" to słyszałem ... ale z basenu ... no prawdziwa "prekursorka" ... może zaprosić ją do napisania "statutu dla normalnych" ... no i stanowisko stosowne "we wadzach" zaproponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.07.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Zostaje jeszcze partenogeneza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.07.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 allle się mamusia zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 11.07.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 o nieeeeeeee odpada partenogeneza wolę tradycyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.07.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 o nieeeeeeee odpada partenogeneza wolę tradycyjnie Konserwatystka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.07.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Jako prezio potrzebuję fachowej porady. Zboża nie wysypujemy z wagonu Komisji jakiejkolwiek na razie nie boimy się. Rejestrować mam w sądzie? Wicie - rozumicie. Zarejestrowany status ma zawsze. A ja wymyślam i kombinuję - że elektorat jest ogromny, mądry i świadomy. Skoro oszołomy udowadniały potrzebę bytu w parlamencie - to budujący w RP są chyba siłą wiekszą godną posłuchu. Zabrzmiało górnolotnie i jakoś z ideą - ale kto dzisiaj broni zaistnieć partiom ideologicznym, co? Kombinujemy i rejestrujemy? W końcu rejestracja jest darmowa.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.07.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ze swojej strony obiecać mogę - że załatwię darmowe długopisy. A co molestowania - hmmmmmm, nie zarzekam się.... Natura nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.07.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ze swojej strony obiecać mogę - że załatwię darmowe długopisy. A co molestowania - hmmmmmm, nie zarzekam się.... Natura nie pozwala Że będziesz czy że nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 ... mój elektorat do Brukseli wyjechałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl..PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.07.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 bobiczek A co molestowania - hmmmmmm, nie zarzekam się.... Natura nie pozwala znaczy TAK czy NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.07.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Słuchajcie!Bez obrazy, sorry.Miałem w sądzie sprawę od 2 lat z monopolistą codziennym - Waszym też.I poradziłem sobie po - zwykłemu - partyjnemu ludzku.Uwaga!Wyrok w I instancji zabrzmiał przedwczoraj - oddala sie wszelkie zarzuty.Yes, Yes, Yes............Euforii nie ma, bo na pewno będzie odwołanie.Ale muszę Wam powiedzieć że powolutku - pomalutku - bardzo rozsądnie i z wielką nieśmiałością - chyba uwierzę w polski wymiar sprawiedliwości.Albo inaczej.Dla mnie dzisiaj w Wymiar Sprawiedliwości.O - tak mi sie podoba.Wiecie o czym ja?O tym..............http://forum.muratordom.pl/post3500240.htm#3500240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 bobiczek ....opijamy , lece po warke do lodówy ...chociaż z drugiej strony - burza za oknem , jaki sexik byłby fajny ale , co tam , opijanie waznijsze - lece po piwsko , oblewamy ....czego się nie robi dla przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.07.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Jeszcze dopowiem przy okazji bytności - że dużo bardziej ważny wyrok dla mnie jest tu http://katowice.naszemiasto.pl/wydarzenia/1012508.html data newsa jest jaka jest - ale dzisiaj na razie wszystko wstrzymane - i skuteczności Wam jako Prezes życzę na codzień, wraz z pozdrowieniami i wiarą w uzasadnione pretensje co do chujni codziennej i otaczającej - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Bobiczek, wiem ze trudno w dzisiejszych czasach , ale otymistą trza być i z małych rzeczy czerpać radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.07.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Daga! Nie zapeszam wielka euforią - bo pewno będzie i tu i tu róznie jeszcze. Ale wyrok jest wyrok. Jeden z Rejonowego - drugi z WSA. Oba dla mnie korzystne - bo postrzegane uczciwie i normalnie. Oby sądy i ludzie składający skargi potrafili je umotywować jak ja - i zostali wysłuchani normalnie. Od razu inaczej z samopoczuciem. Choć u mnie leje - wyładowania piekielne - bądźcie zawsze optymistami. No i mam nadzieję że kandydatura prezia zyskała na autorytecie. A przecież o to chodzi-co nie? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts