j_d 10.06.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam! Fachowiec (dobry - już kiedyś współpracowaliśmy i byłem bardzo zadowolony) zaproponował mi cenę na gipsowanie i malowanie ścian (podkład+kolor) na 30-32 zł/m^2. Lokalizacja - Poznań. Czy to dobra cena? Pozdrawiam, j_d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotreknow 11.06.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Miom zdanie bardzo dobra tylko ze ja jestem z wrocławia Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smpoland 14.06.2009 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Cena przyzwoita. Na pewno znajdziesz taniej, ale skoro masz pewnosc co do fachowca, to chyba nie ma sie nad czym zastanawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts