Capricorn 10.06.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Pytanie z kategorii - jak by tu kogo zdenerwować Jakim autem / jakimi autami (kolor, model) nie chcieliby jeździć Prawdziwi Mężczyźni, bo obciach? Ciemnoróżowe auto (model dowolny ) zdaje się być uniwersalnym rozwiązaniem, ale dla osoby planującej akcję drażniącą też odpada To co? Ciemnozłoty? Pomarańcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 prawdziwy mężczyzna w każdym aucie wygląda, jak prawdziwy mężczyzna no ale są jeszcze tacy, co muszą sobie przedłużać wtedy to autobus, albo ciągnik siodłowy z naczepą jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 10.06.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ford Ka. Bo ma lusterko dla kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 11.06.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 No właśnie, Ka kiedyś wygrał plebiscyt Twojego Stylu na najbardziej kobiecy samochód roku Kolejnych nie śledziłam, to i nie wiem, a BARDZO zależy mi na tym, żeby na potężnym rynku motoryzacyjnym namierzyć właśnie tego typu modele. Plus, wiadomo, że nawet najfajniejszy model można "zepsuć" kolorem, ciekawi mnie, jakie kolory aut działają drażniąco na "mistrzów kierownicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.06.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 W życiu nie kupiłbym TWINGO Masakra pod każdym względem!!!!! Fujjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 12.06.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Gdzieś był ranking najbardziej "męskich" samochodów, czyli takich w których panowie podrywają panów - czołówka to New Beatle, nowy Mini Morris i Toyota Yaris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Nissan Micra - to kupuje tylko baba albo homoseksualista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 12.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Picasso - moja żona się w nim czuje świetnie, ja niekoniecznie.a w sprawie lusterek dla kierowcy:moje mondeo miało, galaxy, teraz moje V70 też ma...a czy karawan jest kobiecy,hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 13.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 każde powyżej 7 s do setki jest niemęskie.......... p.s. moja mama miała forda Ka fioletowego... siara na maxa.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 14.06.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Honda. Każda. Bo hondami, według moich znajomych, jeżdżą tylko homoseksualiści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 14.06.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Honda. Każda. Bo hondami, według moich znajomych, jeżdżą tylko homoseksualiści. Nieprawda. Kochający "inaczej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 14.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Co by nie mówić, w ustach pewnej części moich znajomych słowo hondziarz jest używane jako obelga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 15.06.2009 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Różowe każdej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.06.2009 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 najmniej męska jest chyba platforma na "Paradzie Miłości"i nie ma znaczenie kto i co nią jeździJest dupiata z załozenia trasy którą jeździ.A tak serio bardziej to chyba każde autko z reklamą naklejoną tygodnika "dla bab" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 15.06.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Honda. Każda. Bo hondami, według moich znajomych, jeżdżą tylko homoseksualiści. Krzysztof, ale to się chyba odnosi do moto. w moim kręgu znajomych taka opinia rzeczywiście istnieje. a bierze się to stąd, że hondy są tak wymuniane, takie grzeczne, że każdy potrafi wsiąść i jechać. Nie wiem, ja hondy nigdy nie miałem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_lap 15.06.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Najbardziej niemeskie są mini coopery, zwykłe SA dla kobiet, a sportowe dla pedałów czy jak mowicie „kochających inaczej” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.06.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jakim autem / jakimi autami (kolor, model) nie chcieliby jeździć Prawdziwi Mężczyźni, bo obciach? Ford KA(U) Renault Twingo Fiat Panda ale o gustach się nie dyskutuję więc wszystkich twardzieli dojeżdżających w/w nie potępiam ani się z nich nie naśmiewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.06.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 każde powyżej 7 s do setki jest niemęskie.......... Ale to tak do 30'stki, potem się już ważniejsze jest ile mamy miejsca za kierownicą oraz czy fotel "nie ciśnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 20.06.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 dzięki za wszystkie odpowiedzi. Ja mam chyba dość męski gust, bo wiele waszych propozycji wywoływało ciarki na plecach Ale, widziałam wczoraj ciemnopomarańczową hondę jazz, i aż po cichu zapiszczałam Choć jak oglądam w innych kolorach, to autko takie samo, jak inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 20.06.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Moje spostrzeżenie jest takie, że na około 90% widzianych przeze mnie (przynajmniej w Trójmieście) wielkich i lśniących Miśków Pajero lub Jeep'ów Cherokee z full wypasem (brakuje im tylko wyrzutni rakiet Patriot na dachu) - za kierownicą siedzą Panie - jakieś do tego filigranowe, na szpileczkach etc... Domyślam się, że wtedy się czuja bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts