Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Panowie - jakie auta są "niemęskie"? ;-)

Capricorn

Recommended Posts

Pytanie z kategorii - jak by tu kogo zdenerwować ;-)

Jakim autem / jakimi autami (kolor, model) nie chcieliby jeździć Prawdziwi Mężczyźni, bo obciach? ;-)

Ciemnoróżowe auto (model dowolny ;-) ) zdaje się być uniwersalnym rozwiązaniem, ale dla osoby planującej akcję drażniącą też odpada ;-) To co? Ciemnozłoty? Pomarańcz?

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No właśnie, Ka kiedyś wygrał plebiscyt Twojego Stylu na najbardziej kobiecy samochód roku ;-) Kolejnych nie śledziłam, to i nie wiem, a BARDZO zależy mi na tym, żeby na potężnym rynku motoryzacyjnym namierzyć właśnie tego typu modele.

Plus, wiadomo, że nawet najfajniejszy model można "zepsuć" kolorem, ciekawi mnie, jakie kolory aut działają drażniąco na "mistrzów kierownicy" ;-)

Honda. Każda. Bo hondami, według moich znajomych, jeżdżą tylko homoseksualiści.

Krzysztof,

ale to się chyba odnosi do moto. w moim kręgu znajomych taka opinia rzeczywiście istnieje. a bierze się to stąd, że hondy są tak wymuniane, takie grzeczne, że każdy potrafi wsiąść i jechać.

Nie wiem, ja hondy nigdy nie miałem :wink:

pozdro

Gość M@riusz_Radom
Jakim autem / jakimi autami (kolor, model) nie chcieliby jeździć Prawdziwi Mężczyźni, bo obciach? ;-)

Ford KA(U)

Renault Twingo

Fiat Panda

ale o gustach się nie dyskutuję więc wszystkich twardzieli dojeżdżających w/w nie potępiam ani się z nich nie naśmiewam :lol:

Moje spostrzeżenie jest takie, że na około 90% widzianych przeze mnie (przynajmniej w Trójmieście) wielkich i lśniących Miśków Pajero lub Jeep'ów Cherokee z full wypasem (brakuje im tylko wyrzutni rakiet Patriot na dachu) - za kierownicą siedzą Panie - jakieś do tego filigranowe, na szpileczkach etc...

Domyślam się, że wtedy się czuja bezpiecznie.

;)