Tedii 22.06.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dokładnie to samo zauważyłem. Dodam jeszcze że przeważnie jest to mała kompaktowa blondyneczka krótko ścięta. Może to ta sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 23.06.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A w HONDZIE to chodzi o znaczek H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 23.06.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tak,tak, w Hyundayu też! i Hanomagu! A ciekawe kto jeździ Citroenem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 26.06.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Honda. Każda. Bo hondami, według moich znajomych, jeżdżą tylko homoseksualiści. Albo samobójcy.Trzech znajomych pochowaliśmy,najpierw wyjmując z tych aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 22.07.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 U mnie w mieście z czarnych terenówek lub prawie- terenówek z reguły nie wysiada macho ale wspomniana już kompaktowa blondyneczka lub takiż facecik. Coś w tym jest:) Chyba chodzi o to, aby dodać sobie animuszu:) ja jako wizualnie - nie intelektualnie! kompaktowa też prawdopodobnie czułabym się jeszcze pewniej w dużym autku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 22.07.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Tak,tak, w Hyundayu też! i Hanomagu! A ciekawe kto jeździ Citroenem?? Citroenem jeździ mój kolega(sędzia ) Ale on jakiś dziwny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 23.07.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 - Audi TT - Volkswagen New Beetle Hmm u mnie jeździ Audi TT facet....ale zawsze z kolegą,czyli mówi samo za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 27.07.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Podobno Alfy Romeo a ostatnio Mito szczególnie. Tzn była w czołówce po głosowaniu przez kochających inaczej w europie zachodniej. Tak wyczytałem po tym jak ją kupiłem . Trudno, trzeba będzie częściej ogladać się za siebie. Ale lusterka dla kierowcy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Moje spostrzeżenie jest takie, że na około 90% widzianych przeze mnie (przynajmniej w Trójmieście) wielkich i lśniących Miśków Pajero lub Jeep'ów Cherokee z full wypasem (brakuje im tylko wyrzutni rakiet Patriot na dachu) - za kierownicą siedzą Panie - jakieś do tego filigranowe, na szpileczkach etc... Domyślam się, że wtedy się czuja bezpiecznie. nie jestem blond, tym bardziej filigranowa, a juz broń bosze na szpileczkach, a lubię moje czarne jeździdło i czuję się w nim bezpiecznie. A w moich komentach gdzieś jest fota z wyrzutniami prawie patriot Uważam, ze równie dobrze mógłby jeżdzic nim facet, i nie wygladałby niemęsko (choć Hammer, pewnie bardziej męski ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 03.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 A o tych samochodach marzą gaye http://moto.onet.pl/129998,5343233,1,zdjecie.html?node=27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 03.08.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 A kto jeżdzi takim autem http://pl.wikipedia.org/wiki/Ford_Expedition silnik 5,4 długi na 5,3 m wysoki na 2m szeroki na 2 metry 223kW ciekawe czy psycholodzy podchodzili do tematu auto a osobowośc wlaściciela? albo taki http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Ram chociaż najpiekniejszy na całym swiecie jest expediszynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 03.08.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Firma British Car Auctions (BCA) zajmująca się sprzedażą aut w Wielkiej Brytanii opublikowała ciekawy raport o kolorach samochodów, które najchętniej kupują kierowcy w Anglii. Oto lista 10 najpopularniejszych kolorów aut oraz przypisywane im znaczenia opisujące cechy osobowości właściciela: 1. Kolor srebrny - kierowca pragnący być postrzeganym jako osoba ciesząca się dostatkiem i prestiżem. 2. Kolor niebieski - spokojni i łagodni kierowcy, przedkładający relacje międzyludzkie nad wartość pieniądza. 3. Kolor czarny - kierowcy chcący podkreślić swój autorytet w stosunku do innych użytkowników motoryzacji. 4. Kolor szary - oznaka stałości charakteru, solidność. 5. Kolor czerwony - osoby o płomiennym charakterze i z odrobiną szaleństwa, lubiące brać wszystkie sprawy w swoje ręce. 6. Kolor biały - oznaka indywidualizmu i zachłanności na życie. 7. Kolor zielony - kierowca dbający o przestrzeganie przepisów, próbujący łagodzić nerwowe sytuacje. 8. Kolor żółty - kierowca nieobawiający się uwolnić drzemiącej w jego wnętrzu natury dziecka. 9. Kolor beżowy - kierowca towarzyski i pogodny. 10. Kolor złoty - kierowca pragnący wyrazić swoją niezależność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 03.08.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 każde powyżej 7 s do setki jest niemęskie.......... p.s. moja mama miała forda Ka fioletowego... siara na maxa.......... masz błędne dane. do setki musi byc mniej niz 6 sekund i na 1/4mili mniej niz 13 sekund oczywiście tylny nepęd ze szpera w dyfrze z aut które sa nie męskie : - panda -mirca -ka -jakies smieszne kia -śmieszne hjundaje-śmieszne dełu -raneulty np.thalia ,clio -picasso 1.dwójka moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertos 06.08.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Kolor chyba nie robi większej różnicy, no może jakiś taki jasno różowy może być źle odbierany. Z samochodami kobiecymi kojarzy mi się np. Opel Tigra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.08.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 A kto jeżdzi takim autem http://pl.wikipedia.org/wiki/Ford_Expedition http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Ram Jeździłem jednym i drugim w USA ale od razu mówię, że jestem hetero - fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.08.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Firma British Car Auctions (BCA) zajmująca się sprzedażą aut w Wielkiej Brytanii opublikowała ciekawy raport o kolorach samochodów, które najchętniej kupują kierowcy w Anglii. Oto lista 10 najpopularniejszych kolorów aut oraz przypisywane im znaczenia opisujące cechy osobowości właściciela: 1. Kolor srebrny - kierowca pragnący być postrzeganym jako osoba ciesząca się dostatkiem i prestiżem. 2. Kolor niebieski - spokojni i łagodni kierowcy, przedkładający relacje międzyludzkie nad wartość pieniądza. 3. Kolor czarny - kierowcy chcący podkreślić swój autorytet w stosunku do innych użytkowników motoryzacji. 4. Kolor szary - oznaka stałości charakteru, solidność. 5. Kolor czerwony - osoby o płomiennym charakterze i z odrobiną szaleństwa, lubiące brać wszystkie sprawy w swoje ręce. 6. Kolor biały - oznaka indywidualizmu i zachłanności na życie. 7. Kolor zielony - kierowca dbający o przestrzeganie przepisów, próbujący łagodzić nerwowe sytuacje. 8. Kolor żółty - kierowca nieobawiający się uwolnić drzemiącej w jego wnętrzu natury dziecka. 9. Kolor beżowy - kierowca towarzyski i pogodny. 10. Kolor złoty - kierowca pragnący wyrazić swoją niezależność. okazuje się ,że auta w w/w kolorach określają ich kierowców jako osoby solidne ,spokojne,może zachłanne na życie ale jeżdżące kulturalnie i przepisowo ,towarzyskie,łagodne No to ja chciałabym zapytać jaki kolor mają samochody tych innych użytkowników,którzy lubią pukać sie w czoło,trąbić nerwowo i wyprzedzać na piątego? nie wymieniono tu różowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 06.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 każde powyżej 7 s do setki jest niemęskie.......... p.s. moja mama miała forda Ka fioletowego... siara na maxa.......... masz błędne dane. do setki musi byc mniej niz 6 sekund i na 1/4mili mniej niz 13 sekund oczywiście tylny nepęd ze szpera w dyfrze z aut które sa nie męskie : - panda -mirca -ka -jakies smieszne kia -śmieszne hjundaje-śmieszne dełu -raneulty np.thalia ,clio -picasso 1.dwójka moze byc a Ty czym jeździsz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertos 07.08.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Tak na prawdę te samochody o niczym nie świadczą i rozpatrywanie, że ten to jest męski, a ten damski do niczego nie prowadzi, nie każdy jeździ takim samochodem jaki się mu podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.08.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Tak mówią Ci, którzy jeżdżą niemęskimi samochodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 09.08.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 a Ty czym jeździsz ? 200 konnym e30 w wąskiej lampie ze szperą na pokładzie wcale mi nie przeszkadza to że auto ma skończone 23 lata.każdy gdy do niego wsiada jest w szoku i nikt nie che uwierzyć że to auto ma tyle lat.ja wiem że nigdy się go nie pozbede mikolayi a ty czym jezdzisz :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts