Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Panowie - jakie auta są "niemęskie"? ;-)

Capricorn

Recommended Posts

ja ?

"śmiesznym"" hultajem" który ma komplet poduch i kurtyn. Wożę nim rodzinę. Może dlatego nie ma 23 lat. No i ma wiecej miejsca na nogi niż e30 na tylnej kanapie.

PS. jeszcze jeżdżę smieszną corsą, ale oba moje auta w sumie nie mają tyle lat co jedno Twoje...

PS 2. Czy już ma zabytkowe tablice ?

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla mnie auto ma jeździć i śmiać mi się chce jak ktoś p...li bzdety typu "bo Kia czy Hyundai to shit", kiedy nawet w nim w życiu nie siedział.Ale z przekory(?) dosiada 20-ia lat starszego VW czy inną bejcę.

Nie potrzebuję potężnej limuzyny, tylko niewielkiego sprytnego autka z dodatkami typu "jaśki" czy ABS. I żeby fura nie była przyczyna pożerania mojej całej wypłaty.

Dlatego też z Pikadora(bardzo fajne autko-zielony) przesiadłem się na Ignisa(biały) w dieslu co mi w zupełności wystarcza (ostatni wypad w góry to koszt niecałe 300 zł w czasie ok. 8godzin(noc)).

Dla mnie auto ma jeździć i śmiać mi się chce jak ktoś p...li bzdety typu "bo Kia czy Hyundai to shit", kiedy nawet w nim w życiu nie siedział.Ale z przekory(?) dosiada 20-ia lat starszego VW czy inną bejcę.

Nie potrzebuję potężnej limuzyny, tylko niewielkiego sprytnego autka z dodatkami typu "jaśki" czy ABS. I żeby fura nie była przyczyna pożerania mojej całej wypłaty.

Dlatego też z Pikadora(bardzo fajne autko-zielony) przesiadłem się na Ignisa(biały) w dieslu co mi w zupełności wystarcza (ostatni wypad w góry to koszt niecałe 300 zł w czasie ok. 8godzin(noc)).

Przyłączam się do przedmówcy

kiedyś Cejrowcki ( mój ulubieniec) powiedział , że większość ludzi traktuje swoje samochody jak breloczki---choineczki............wymuskany, wymacany, zadłużony, ale sąsiada szlag trafia .....................wiec on ma to w dooopie czym jeździ aby na łeb się nie lało i ciągnęło do przodu.............a jeździ kilkunastoletnią corsą............a widział o wiele więcej niż panienki w jeepkach i panowie w bmw 7

ja np. uwielbiam miec ubłocony , samochód , myje go raz do roku..........nie znosze wypolerowanych błyskotek wyciągniętych spod koca ze studoły .............bo aż strach sie ztakim kierowcą spotkac na drodze bo widac że autko to całe jego zycie...........i rzado z niego korzysta

nigdy nie oceniam ludzi po autach... z wyjątkiem osobnego gatunku na naszych drogach (mieszkam przy przelotówce to się naoglądam). Chodzi mi mianowicie o homo przedstawicielus handlowus dosiadający zwykle pandy tudziez opla. Trzymający komórki w obydwu łapach a kierownicę....chyba niczym:) Ostatnim hitem był u nas frajer w oplu z silnikiem 1,2 wyprzedzający na trzeciego pod górę dośc solidną. Ale to przeciez nie zależy od samochodu. Sa doskonali kierowcy w małych zwinnych autkach i zawalidrogi w pseudoterenówkach. Bo jak inaczej nazwać wypicowane błyszczące autko z jasnymi skórami i zamszowymi wycieraczkami, którego kontak z błotem powoduje spazmy u właściciela? Coś tu jest "niehalo". Ostatnio znajomy obraził się gdy nazwałam jego "terenówkę" samochodem "rodzinnym":P

• 1 month później...
ja ?

"śmiesznym"" hultajem" który ma komplet poduch i kurtyn. Wożę nim rodzinę. Może dlatego nie ma 23 lat. No i ma wiecej miejsca na nogi niż e30 na tylnej kanapie.

PS. jeszcze jeżdżę smieszną corsą, ale oba moje auta w sumie nie mają tyle lat co jedno Twoje...

PS 2. Czy już ma zabytkowe tablice ?

słabo znasz sie na motoryzacji skoro myślisz że 23 letnie auto może miec zabytkowe tablice.jest wiele wiecej warunków do spełnienia żeby je dostac .ciekawe gdzie bede twoje auta wwieku 23 lat ?? pewnie nadal bede jezdziły ale po dwukrotnym przetopieniu w hucie :lol:

co z tego że twoje auto jest dwa razy młodsze jak jest 4 razy wolniejsze i nie daje żadnej frajdy z jazdy.ja rodzine też woże ale czym innym.może nie widziałes jeszcze modelu swojego auta po wypadku.kurtyny i poduszki na wiele się nie zdają.widzialem nie jedno e30 po wypadku z innym nowym autem i każdy byl zdziwiony bo w e30 wymienia sie tylko blachy a u konkurencji podłoga i dach pofałdowane

i nie pisać mi to że nie jezdziłem kia,hundajem czy oplem bo jeżdziłem ale to sa zwykłe puszki dla panów w kapeluszach

kolega resor dwa miesiące nad ripostą myślał...

ty za to jak widze próbujesz sie dowartościować w internecie :lol: ja mam ciekawe życie i nie musze siedziec tyle na internecie co nie którzy

może u ciebie zaniknął pewien hormon i dlatego nie przywiązujesz uwagi do samochodu i nie tylko do niego bo jak wszyscy wiedzą prawdziwi faceci mają pociąg nie tylko do dobrych samochodów ...

co do blach to popytaj laweciarzy którzy wożą auta z wypadków co sądza o e30 czy mercedesach a co o chinczykach,korecanczykach itd..bardzo dobrze wiem ze musi byc strefa zgniotu która pochłonie częsc energii ale to temat rzeka 8)

nie rozpędzaj się, bo będę niemiły

popracuj nad ortografią

akurat laweciarz nie jest dla mnie autorytetem

jestem w takim wieku, że już zdążyłem swoją wartość poznać i niczego nie muszę udowadniać

co do tego, do czego przywiązuję wagę to nie dorosłeś do dyskusji na pewnym poziomie więc Ci podaruję i nie przywiążę wagi do Twojej wypowiedzi.

Nie musisz dziękować

EOT

ja popracuje nad ortografią a ty nad budowa zdań okej panie miodek ?? :D

prawda taka jest że prawdziwy facet musi odpowiednio wyglądac,zachwywać się ,miec odpowiedni zawód ,interesować sie odpowiednimi rzeczami i jezdzic odpowiednim autem.czy to moja wina że ty nie przywiazujesz wagi do tego czym jezdzisz ?? nie i mnie to wcale nie obchodzi

majac porządne auto ma sie je nie po to żeby sobie cos udowodnic jak ty twierdzisz tylko po to że ona ma nam dawac radość z jazdy

masz błędne dane. do setki musi byc mniej niz 6 sekund i na 1/4mili mniej niz 13 sekund :D oczywiście tylny nepęd ze szpera w dyfrze 8)

Ta? Uwazasz ze moj VW T3 WESTFALIA jest autem niemeskim?

co z tego że twoje auto jest dwa razy młodsze jak jest 4 razy wolniejsze i nie daje żadnej frajdy z jazdy.

No masz racje. Najwazniejsze jest ile auto ma do setki. Oprocz tego nic sie nie liczy...

może nie widziałes jeszcze modelu swojego auta po wypadku.kurtyny i poduszki na wiele się nie zdają.widzialem nie jedno e30 po wypadku z innym nowym autem i każdy byl zdziwiony bo w e30 wymienia sie tylko blachy a u konkurencji podłoga i dach pofałdowane

Ta?? Ja jezdze 20-letnim VW T3 Westfalia... Zaloze sie, ze po zderzeniu z Twoim "niezniszczalnym cudem" u mnie musialbym wymienic zderzak, a u Ciebie auto do kasacji.

i nie pisać mi to że nie jezdziłem kia,hundajem czy oplem bo jeżdziłem ale to sa zwykłe puszki dla panów w kapeluszach

tiaaa

majac porządne auto ma sie je nie po to żeby sobie cos udowodnic jak ty twierdzisz tylko po to że ona ma nam dawac radość z jazdy

Ja pier.... sorry, moze Cie zadziwie, zalame Twoj caly swiatopoglad i przez miesiac nie wyjdziesz spod łóżka leżąc załamany, ale BMW E30 to nie jest najporzadniejsze auto. Sam fakt, ze 90% mlodych teraz jezdzi BMW sugeruje ze od porzadnosci kieruje ich bardziej cena tych samochodow.

Aha... zeby nie bylo, to mam 20 lat i jak widac, troche inne podejscie do motoryzacji niz Ty... Ale nic... Szczesliwie omijaj drzewa swoim SUPER MOCNYM MEGA TUNINGOWANYM 200 KONNYM BMW!!

melanrz też miałem i jezdziłem t3 i wcale takie twarde nie jest.polonez truck byl twardszy .moze twój ma silnik z przodu i dlatego jest taki twardy :D pewnie nigdy na oczy nie widziałes 6 cylindrowego silnika BMW i podłużnic i dlatego gadasz głupoty.ja ciesze się że nie już mam t3 bo przy czołówce wiesz co sie dzieje z nogami kierowcy ??

czytałes tytuł tematu ?? auta prawdziwego faceta a nie rodzinne auto czy auto do pracy.trzeba było uważac w szkole to może nie mielibyscie problemow z rozumiem zadawanych pytań i kogo obchodzi to że masz inne podejscie do motoryzacji jak temat jest o czymś innym

czy widzieliście jakikolwiek film z bondem czy innym męskim bohaterem filmów ktory by ujeżdzał matizy i inne cuda ??? nie nie widzieliści i nie zobaczycie ciekawe dlaczego co ?? macie jakies wytlumaczenie ?

e30 to nie jest szczyt moich marzeń ale tylko na nie mnie stac

Nie meskie auta to takie ktore same drzwi nie otwieraja jak kobieta do nich podchodzi.

I takie co jak ta kobieta juz tam usiadze nie mowia do niej - pieknie dzis wygladasz i co ci kupic kochanie. 8)

p.s. przepraszam, ze sie wypowiadam pomimo tego, ze nie jestem Panem :wink:

prawda taka jest że prawdziwy facet musi odpowiednio wyglądac,zachwywać się ,miec odpowiedni zawód ,interesować sie odpowiednimi rzeczami i jezdzic odpowiednim autem.

Zatem kilku warunków prawdziwego faceta nie spełniasz i, nie czarujmy się, nigdy spełniać nie będziesz.

Są jeszcze inne warunki ale o nich pewnie nigdy nie słyszałeś i, nie czarujmy się, nie będziesz zapewne mieć nawet szansy usłyszeć.

Resor - mam propozycję - szpanuj swoją padlinką na forum BMW czy bulwarze wioskowym ok?

Bo te posty o wyzszości e30 nad innymi autami nie wnoszą nic sensownego do dyskusji oprócz tego, że będziesz bronił swoich racji budząc uśmiech politowania u większości z nas... ;)

Kochasz swoją bejcę? To pojedź na zlot, poszalej, pogadaj itp. Jakbyś nie zauważył - tu to nikogo nie rusza...

Mnie jakoś auto z wentylatorem na emblemacie za bardzo nie pociaga. Tak samo jak i VW czy Audi. Są fajne, ale ja mam inne gusta.

Pozdrówka.

PS - ostatnio jakiś tepy debil w granatowym e30, koło Estakady Kwatkowskiego w Gdyni musiał się swoją "rzuconą na glebę" bejcą pokazać - zwłaszcza jak się wyprzedza poboczem, zajeżdża drogę , a potem ...ucieka.

Ale to chyba ty nie byłeś co? 8)

prawda taka jest że prawdziwy facet musi odpowiednio wyglądac,zachwywać się ,miec odpowiedni zawód ,interesować sie odpowiednimi rzeczami i jezdzic odpowiednim autem.

Zatem kilku warunków prawdziwego faceta nie spełniasz i, nie czarujmy się, nigdy spełniać nie będziesz.

Są jeszcze inne warunki ale o nich pewnie nigdy nie słyszałeś i, nie czarujmy się, nie będziesz zapewne mieć nawet szansy usłyszeć.

możesz dokładnie napisać których warunków nie spełniam i spełniał nie będę ??czy napisałes tak tylko z rozpedu i nie wiesz o co tak naprawde chodzi a przy okazji prubujesz odreagowac codzienny stres ?? anonimowośc dodaje co odwagi prawda ?? :)

ile jeszcze postów napiszesz zanim udzielisz odpowiedzi zadane w temacie ?? :lol:

napisz jasno i wyrażnie jakie auta według ciebie sa nie męskie ?? czy to takie trudne ?? dziecko z podstawówki albo przedszkola by odrazu zrozumiało pytanie i odpowiedzialo a ty nie potrafisz

jak ty skończyłeś szkole skoro nie potrafisz odpowiedziec na zadane pytanie ??

Mały nie widze żebym szpanował e30 bo nawet zdjecia nie pokazałem ale jak widac zazdroscisz nawet sterej beemki która nigdy nie jezdziłes.ja jezdziłem wiekszoscia aut jakie można spotkac na drodze także mam porównanie do e30 i nie mówie to o seryjnym e30 z 1.6 pod maska bo takim bym na pewno nigdy nie jezdził

mało tego co mnie obchodzi że wyprzedzil cie jakis koles w e30 poboczem ?? co ma piernik do wiatraka ,mi codziennie zajezdzaja droge różni ludzie którzy jada 40km/h i nie wiedza za bardzo co robia na drodze,skrecaja kiedy chca,wymuszaja pierwszeństwo ,ale tym postem pokazales że masz w swojej glowie stereotyp ze bmw jest złe i tylko bmw powoduje wypadki.żadne inne auta niepowoduja wypadkow i nie łamią przepisów tylko nie dobre bmw.proponuje podjechac gdzie robią blacharke i zobaczyc jakich modeli aut stoi najwiecej

jeśli masz jeszcze jakies wątpliwosci zapraszam do lektury http://wyborcza.pl/1,100503,6828746,Morderca_jest_kim_innym_niz_to_opisuja_media.html

prawda taka jest że prawdziwy facet musi odpowiednio,zachwywać się ,.

.

możesz dokładnie napisać których warunków nie spełniam i spełniał nie będę ??czy napisałes tak tylko z rozpedu i nie wiesz o co tak naprawde chodzi a przy okazji prubujesz odreagowac codzienny stres ?? anonimowośc dodaje co odwagi prawda ?? :)

Pewnie i tak nie zrozumiesz, ale jakich warunków nie spełniasz odpowiedziałeś sobie sam

Zachęcam do używania słownika ortograficznego

PS. Jeśli jeszcze masz jakies uwagi bezpośrednio do mnie napisz na priv, bo treść Twoich wypowiedzi nieco odbiega od regulaminu forum, z którym proponuję się równiez zapoznać.

Gość M@riusz_Radom

Hehehehehee dobre, prawdziwy facet to dla mnie ktoś, kto zna znaczenie słowa ODPOWIEDZIALNOŚĆ i potrafi się ODPOWIEDZIALNIE zachowywać. Akurat to czym jeździ jest najmniej ważne ...

Można mieć to wszystko o czym napisałeś i być kawałem sqrwysyna albo, jak to mawiają kobiety "drania" I co to ma wtedy wspólnego z męskością ?