taka_ja taki_on 11.08.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam:) A ja z tego wszystkiego wpisałam posta u Gosi zamiast u siebie:bash:. Gosiu nu patrz co za uparta kobietka;) Chociaz myślę, że akurat pisząc posta u ciebie, Ty już tulisz i karmisz Niunię. Czekam grzecznie na wieści. Ja od dzisiaj mam net, tylko czasu brak:bash: Pawie 24 a Miska siadła na neta, aby muratora odwiedzić chociaz na moment. Pozdrawiam i buziaki. Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez taka_ja & taki_on:) no bo tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.08.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Też wpadłam, aby zobaczyć,czy Niunia już na świecie,ale skoro Gosia nic nie pisze:rolleyes:. To znaczy,że w szpitalu i zapewne tuli "już" Małą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.08.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 dzień dobry Gosia juz pewnie z niunią na pewno wszystko dobrze jestinnej opcji nie ma buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.08.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Nu przybiegłam sprawdzić, czy są jakies wieści... Z jednej strony się to ja się nie dziwię, bo nocki nie przespane, człek tylko korzysta z czasu wolnego aby na moment zdrzemnąć się. A drugiej strony nie mogę doczekać się aby zobaczyć Niuńkę... Zdrówka WAM życzę i wypoczywaj tam... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 21.08.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 (edytowane) Dziewczyny kochane jak sie cieszę, że do mnie zaglądacie....dziękuję za cierpliwość, ale rzeczywiście nie wiem w co ręce włożyć..... Zapraszam do dziennika, są tam świeżutkie zdjęcia córci:wiggle: Jak pisałam ostatniego posta 08.08. to tego samego dnia wieczorem zaczęły mi się skurcze.....ale były delikatne i bezbolesne więc oglądałam jeszcze 2 filmy zanim ruszyliśmy do szpitala.....w szpitalu byłam o północy a urodziłam o 2.10:wiggle: EXSPRESSSSSS:rotfl: takich bolesnych skurczy to miałam niecałą godzinkę.......lekarka nie spodziewała się takiego tempa, więc na końcu ledwo z położną zdążyły rozłożyć łóżko do rodzenia:jawdrop:. Nie zmęczyłam się zbytnio tym porodem mimo, że dziecko było duże.......mając w pamięci mój pierwszy niekończący się poród, okupiony ogromnym bólem, ten był dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem:) Córcia w poniedziałek będzie miała 2 tygodnie......strasznie szybko to zleciało...... Jest bardzo spokojnym dzieckiem, mało płacze.....dobrze śpi w nocy..... w dzień przeważnie je.....je....je.......i tak generalnie to nie odchodzi od cycka:rolleyes: Oooo właśnie sie domaga więc spadam..... Wybaczcie, ze nie będę miała teraz czasu do Was zaglądać......ale myślami jestem często na forum całuski pa Edytowane 21 Sierpnia 2010 przez margay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 21.08.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witaj mamusia Serdecznie gratuluję księżniczki Jest cudna, przekochana i taka maleńka Trzymajcie się ciepło dziewczynki Mocno pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 21.08.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 No wielkie gratulacje, ale widać że córeczka spora jest. Jeszcze pamiętam jak moja taka była, ale teraz już urwis jest mały. Dobrze że śpi w nocy i je.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.08.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Serdecznie GRATULUJĘ!!! Wielka ta Wasza księżniczka:rolleyes:... Mój synuś jeszcze pół kilo cięższy się urodził, ale nie był taki duży... albo ja nie pamiętram:wiggle: Trzymajcie się dziewczynki... jak starszak, zazdrosny??? Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 22.08.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Cóż za wspaniałe wieści. W końcu widzimy naszą księżniczkę. Wszystkiego dobrego od formowej ciotki Anki. Jest faktycznie spora, dobrze, że wszystko poszło dobrze a poród krótko. Podobno pierwsze jest najgorzej urodzić, reszta ma iść jak po maśle. U Ciebie się sprawdziło. Braciszek już opiekuje się siostrą- pięknie- ja zawsze marzyłam o starszym bracie, który się będzie o mnie troszczył. Ściskam i całuję mocno.:):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.08.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Margay - kochana nooo gratuluję Śliczna niunia, śliczna.......... normalnie Księżniczka Tatusia jak się patrzy odpoczywajcie kochane i do usłyszenia http://download1.klimacik.pl/e-gify/30.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.08.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 GRATULUJE!!!!!!!!!! śliczna księżniczka tatusia;) ciesze sie, że poród miałaś szybciutki i bezproblemowy.........a córcia naprawdę cudna!! buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.08.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Stwierdzam, że urodziałaś Gosiu nie małą babkę Moja wydawała mi się spora, 3500 a Twoja Ola to wygląda jak miesięczna:) Jest śliczna........ Gdy powiększyła Wam się rodzinka, Cóż Wam przyniesie Wasza dziewczynka? Da Wam radości uśmiech beztroski, W dwa warkoczyki splecione włoski, Dwie ciepłe rączki, lalki, koronki, Buzie rumianą, misie, pierścionki, Da pierwsze piątki, da miłość swą. Życzymy Wam Rodzicom wiele szczęśliwych i radosnych dni, a Waszej córeczce wszelkiego dobra i powodzenia przez całe życie. Pozdrawiam Gosiu cieplutko -buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez taka_ja & taki_on:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.08.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Gosiu GRATULUJE Śliczną masz córeczke. życzę miłych cudownych chwil z maleństwem. pozdrowienia od ciotek klotek............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.09.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam wszystkich Serdecznie dziękujemy za wszystkie życzenia i komplementy:lol:Wpadłam na chwilkę, bo strasznie się stęskniłam za forumowymi cioteczkami:wiggle:....żal mi ze mam teraz tak mało czasu i nie mogę na bieżąco śledzić waszych dzienników..... Ślę gorące pozdrowienia i całuski Papaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 30.09.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Margay, zaglądaj częściej No i pokazałabyś maleńką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.10.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Margay, zaglądaj częściej No i pokazałabyś maleńką Zgadzam się... oj takkkkkkkkkkkkkkk.... Ciotka wklejaj tu nam zdjątka Oli... teraz to zapewne spora babka... Buziaki Gosiuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.10.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witaj Gośka,dawno mnie nie było,choć czasami bywałam,przy okazji wizyty u siostry przeleciałam pezez pocztę lotem błyskawicy,ale nic nie pisałam:no:. Od wczoraj już mam naprawiony net (spaliła się jakaś tam karta) i jak zwylke obiecuję sobie,że już teraz wszystko nadrobię,ale czas leci nieubłagalnie. Rozgadałam się ,a przyszłam tu serdecznie pogratulować pięknej córeczki,prześliczny skarbek.Poprosimy o więcej zdjęć pozdrawiam i lecę dalej:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.10.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Przybiegłam się przywitać Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... nu zajrzyj i wklej zdjątka malutkiej babeczki;) My czekamy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 18.10.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Witajcie kochane cioteczki:hug: Cieszę się, że do mnie zaglądacie:D Wpadłam na chwilunię, lotem błyskawicy wkleić zdjątka malutkiej http://foto1.m.onet.pl/_m/12a8f3eb9e40797640a9a19b49fb8ed1,10,19,0.jpghttp://foto1.m.onet.pl/_m/631009832aeb31b87cde1b5c884ec785,10,19,0.jpghttp://foto0.m.onet.pl/_m/d2a97a024c3837fdfa6eafda8808ded0,10,19,0.jpghttp://foto3.m.onet.pl/_m/10b8e100c0dc7fe22154e7e80437207f,10,19,0.jpg Pozdrawiam i ściskam Was mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 18.10.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Przybiegłam zobaczyć małą księżniczkę. Cudowna!!!!!!!!!!! Duża babka z niej, a jakie ma duże oczy. Pewnie po mamie. :DŚlicznie wygląda w tej sukience. Oglądając te zdjęcia stwierdzam, że ja to bym się teraz bała taką kruszynę wziąć na ręce. Już zapomniałam jak to było jak mój synek był taki malutki. Rób jak najwięcej zdjęć, bo dzieci tak szybko rosną a miło jest po latach wziąć album i powspominać. Pozdrawiam i całuję mocno. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts