Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ojejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaka śliczna nasza Oleńka :D

Te jedno zdjęcie to zapewne z Chrztu... Jak Księżniczka.

Boshe a ja się poryczałam, jakaś wrażliwa jestem chyba, ale to z radości, patrząc na taką kruszynkę malutką.

W wózku cosik jej nie pasuje, jaka spora... i te ciemne włoski... a kąpać to się chyba lubi, napewno zlizywać wodę z rączki;)

Ślicznaaaaaaaaaaaaaaa...

Spora ta nasza babeczka.

Trzymajcie się cieplutko Gosiu w te chłodne dzionki jesienne. Buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ogromne.

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 5 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...

Witam

Wstyd.....jak mnie tutaj długo nie było....

Misia, cieszę się, że o mnie nie zapomniałaś:D

Oleńka jest już bardzo duża, nawet bardzo:Djej tylko dać papu i nie ma dziecka, niema potrawy której by nie lubiła....taki mały pochłaniacz:D ma już 10,5 m-ca.

Na budowie trochę się dzieje, tylko nie mogę znaleźć czasu na uzupełnienie dziennika.

W marcu zrobiliśmy odwodnienie całego terenu i przy okazji szambo.

W kwietniu ocieplaliśmy domek (elewacja) ale bez koloru, (styropian, siatka, klej i grunt), ślicznie wyszło, domek nabrał wyrazu.....

Obecnie robimy ocieplenie poddasza, wełna już założona, od poniedziałku przykręcamy regipsy a 19 lipca wchodzi ekipa od tynkowania.

2 lipca wyjeżdżamy na długo oczekiwany urlop:D:lol2:jedziemy nad morze, do Łeby...5 lat nie byłam na żadnych wakacjach, bo zawsze było coś ważniejszego więc powiedziałam DOŚĆ !! trzeba sobie ciut dychnąć....

Postaram się wnet uzupełnić dziennik i pochwalić się zdjęciami z ocieplenia zewnątrz i wewnątrz budynku

pozdrawiam wszystkich odwiedzających mój dziennik

Witaj Gosiu:)

Bardzo się cieszę, że sie odezwałaś, a doskonale rozumiem brak czasu, bo ja sama niby narazie nie robimy nic w domku, bo Misiek wyjechał juz w lutym i jak przyjedzie to na 3-4 dni raz w m-cu, to gdzies czas mi umyka.

Bój sie Boga, jakbym mogła ZAPOMNIEĆ o Tobie:)

To cieszę sie bardzo, ze dzieje sie u WAS w domku, a odpocząć też trzeba, macie rację.

To ja poproszę o zdjątko córci, tak przy okazji, niech nacieszę oczęta, bo w końcu ja to forumowa ciotka:)

Czekam i ja na zdjątka i pozdrawiam Was:)

• 1 month później...