taka_ja taki_on 19.10.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Ojejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka śliczna nasza Oleńka Te jedno zdjęcie to zapewne z Chrztu... Jak Księżniczka. Boshe a ja się poryczałam, jakaś wrażliwa jestem chyba, ale to z radości, patrząc na taką kruszynkę malutką. W wózku cosik jej nie pasuje, jaka spora... i te ciemne włoski... a kąpać to się chyba lubi, napewno zlizywać wodę z rączki;) Ślicznaaaaaaaaaaaaaaa... Spora ta nasza babeczka. Trzymajcie się cieplutko Gosiu w te chłodne dzionki jesienne. Buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.10.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Jeścio ja raz.... Eeeeeee te w wózku to raczej patrzy na te zabawki.... A oczy ma ciemne, a o ile pamiętam synka, to miał niebieskie i blondynek.... Oleńka będzie miała powodzenie... aja jaj ... ładniutka dziewuszka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.10.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Przybiegłam z komentarzy miśki do ciebie,aby zobaczyć zdjęcia Oleńki. Cudna dziewczynka:yes:, piękne oczy,zapowiada się,że wysokie płoty będzie tata grodził . Pozdrowienia dla mamy i ślicznej Oleńki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.10.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 oj jaka śliczniusia!!!!!!!!! wyglada jak aniołek w tej białej sukieniusi;) buziaczki przesyłam!!!:) i dla mamy i dla Oleńki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 24.12.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia:http://bozenarodzenie.top838.com/wp-content/uploads/2007/11/zlobek2.jpg http://toska82.blox.pl/resource/Widokowki_swiateczne__nastroj_swiateczny__zdjecia_1557.jpgCO tam słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Spóźnione wiem ale prosto z serca http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.12.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/8c963a77.gif życzy Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 31.12.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.01.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 A co tam nowego u Was??Jak córcia?? odezwij się czasem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.02.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Hej!!! Co słychać???? Tak dawno Cię nie było, że pewnie Oleńka już za kawalerami lata:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 22.03.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Kochana, jak tam u Ciebie? Przybiegłam nadrobić zaległości a tu nic. Nie martw się ja też nie uzupełniłam jeszcze dziennika, ciągle coś jest ważniejszego do zrobienia, ale przyjdzie w końcu czas i na to. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://wt08.wrzuc.to/obrazek/X2QiAa4L2v/wielkanoc108.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 23.04.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://w-kartki.eu/kartki/91/1/d/1131.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.04.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.zak-torun.edu.pl/upload/image/obrazki%20%C5%9Bwi%C4%85teczne/wielkanoc2010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.05.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witammmmmmmmmmmmmmmm:wiggle: Dawno mnie nie było na forum, ale tylko zmalazłam dzisiaj ciut czasu to tak usiadłam na Muratorku i latam. Małgoś co u WAS? Córcia już spora. Ruszyliście w tym roku dalej z domkiem? Buziaki i pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.06.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Witam Wstyd.....jak mnie tutaj długo nie było.... Misia, cieszę się, że o mnie nie zapomniałaś Oleńka jest już bardzo duża, nawet bardzo:Djej tylko dać papu i nie ma dziecka, niema potrawy której by nie lubiła....taki mały pochłaniacz:D ma już 10,5 m-ca. Na budowie trochę się dzieje, tylko nie mogę znaleźć czasu na uzupełnienie dziennika. W marcu zrobiliśmy odwodnienie całego terenu i przy okazji szambo. W kwietniu ocieplaliśmy domek (elewacja) ale bez koloru, (styropian, siatka, klej i grunt), ślicznie wyszło, domek nabrał wyrazu..... Obecnie robimy ocieplenie poddasza, wełna już założona, od poniedziałku przykręcamy regipsy a 19 lipca wchodzi ekipa od tynkowania. 2 lipca wyjeżdżamy na długo oczekiwany urlop:D:lol2:jedziemy nad morze, do Łeby...5 lat nie byłam na żadnych wakacjach, bo zawsze było coś ważniejszego więc powiedziałam DOŚĆ !! trzeba sobie ciut dychnąć.... Postaram się wnet uzupełnić dziennik i pochwalić się zdjęciami z ocieplenia zewnątrz i wewnątrz budynku pozdrawiam wszystkich odwiedzających mój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 25.06.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Witam, czekamy więc na zdjęcia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.07.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witaj Gosiu:)Bardzo się cieszę, że sie odezwałaś, a doskonale rozumiem brak czasu, bo ja sama niby narazie nie robimy nic w domku, bo Misiek wyjechał juz w lutym i jak przyjedzie to na 3-4 dni raz w m-cu, to gdzies czas mi umyka. Bój sie Boga, jakbym mogła ZAPOMNIEĆ o Tobie:) To cieszę sie bardzo, ze dzieje sie u WAS w domku, a odpocząć też trzeba, macie rację. To ja poproszę o zdjątko córci, tak przy okazji, niech nacieszę oczęta, bo w końcu ja to forumowa ciotka:) Czekam i ja na zdjątka i pozdrawiam Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.08.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 no co tam u Ciebie??odezwij sie do nas czasem !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts