margay 10.08.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ana27 witam serdecznie .....i dziękuję za komplement U nas w beskidzie prawie każdy ma takie lub podobne widoki....niektórzy już ich nawet nie zauważają mieszkam tu od urodzenia i też się już przyzwyczaiłam do górek i pagórek......ale nigdy nie zapomnę jak pojechaliśmy oglądac tą działkę pierwszy raz....już wcześniej oglądaliśmy kilka innych, ale w każdej mi coś nie odpowiadało ..... Znajoma zauważyła na działce sąsiada wbitą tabliczkę na sprzedaż, więc spisała nr.tel. Myślimy :"co nam szkodzi zobaczyc" Jak stanęłam na działce pierwszy raz - to była miłośc od pierwszego wejrzenia Nogi się pode mną ugięły jak pomyślałam, że może już byc nieaktualne......mąż od razu zadzwonił....jak mi powiedział, że aktualne to dopiero zaczęłam oddychac no ale każdy kocha swój kawałek ziemi..... pozdrawiam i zapraszam Ps. widzę w twoim emblemacie ładny domek może masz dziennik lub galerię na FM.... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.08.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ale nigdy nie zapomnę jak pojechaliśmy oglądac tą działkę pierwszy raz....już wcześniej oglądaliśmy kilka innych, ale w każdej mi coś nie odpowiadało ..... Znajoma zauważyła na działce sąsiada wbitą tabliczkę na sprzedaż, więc spisała nr.tel. Myślimy :"co nam szkodzi zobaczyc" Jak stanęłam na działce pierwszy raz - to była miłośc od pierwszego wejrzenia Nogi się pode mną ugięły jak pomyślałam, że może już byc nieaktualne......mąż od razu zadzwonił....jak mi powiedział, że aktualne to dopiero zaczęłam oddychac jakbym ogladała historię Judyty z "Nigdy w życiu" ale po cichutku powiem, ze ja jak zobaczyłam swój zakatek też tak zareagowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ale wam zazdroszcze!!!!!!! tych widoków i zachwytów na widok swoich działek !! ja niestety na widok swojej działki nie miałam mozliwości sie zachwycać mąż wniósł ją w posagu, jest taka i inna nie będzie tylko tyle....że ją już polubiłam!!!! ale szału nie ma niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.08.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Gosiu no tak to bywa z tymi chłopami, u nas zamiatam trociny i inne brudy Ale co do butelek nawet po wodzie -plastikowych, to zbieram i zanoszę w jedno miejsce, ale kilku chłopa to sobie wyobrażam... jeden rzuci tu to i drugi, ale chociaż mogli by czasami zmieść ...może kiedyś jak wykończymy domki wypijemy razem Jestem Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.08.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 To super zrobimy zlot forumowiczek z koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.08.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 tylko tyle....że ją już polubiłam!!!! to jest najważniejsze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.08.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 tylko tyle....że ją już polubiłam!!!! to jest najważniejsze!!!! dokładnie.....to AŻ TYLE! ....przynajmniej Kala nie musiała kaski na działkę wykładac .....a takiego domku z BALI......to niejeden pozazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.08.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 AWANS NA STAłEGO BYWALCA ...........oj bywam tu bywam.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.08.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 GRATULUJĘ STAŁY BYWALCU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 11.08.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam Piekna historia,... my nie mielismy tyle szczescia ...kupilismy dzialke 5 lat temu i wtedy w naszej okolicy nie bylo duzego wyboru....a nawet powiedzialabym, ze byly tylko 2 dzialki , ktore mozna brac pod uwage Kupilismy dzialke budowlana pod parkiem, w ladnym miejscu na wzgorzu ale na przeciw nas stoi palac (duuuuzy) , oraz kamienica, i niestety ale o prywatnosci nie ma mowy....dlatego tak bardzo urzekla mnie Wasza okolica. Od zawsze marzylam o takim pieknym widoku i takiej przestrzeni,( nikt nie zaglada Wam przez okna ) My juz mieszkamy od grudnia. Obecnie jestem na etapie ogrodu....zasadzilam piekne drzewa,krzewy itp. teraz "delektuje" sie wspanialym widokiem Naprawde nie myslalam, ze" robienie" ogrodu moze sprawic tyle przyjemności Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.08.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ....o etapie ogród, to pewnie marzy większość tu na forum, tak jak ja na etapie stanu surowego niedokończonego Już to widzę oczami wyobraźni jak sobie mieszkam, w środku wszystko na cacy wykończone....a my sobie sadzimy drzewka, krzewy i kwiaty w ogródku Muszę stwierdzić, że ta wizja upewnia mnie w przekonaniu, że to jest najpiękniejszy etap..... My dopiero w przyszłym roku planujemy ogrodzić działkę, ale już na jesień będziemy sadzić drzewka z trzech stron, bo front zostaje na sam koniec... Musimy to zrobić, żeby drzewka już rosły i choć trochę osłaniały od wiatru....tak... wiatr to cena tego ładnego widoku Zawsze jest coś za coś Mam tylko nadzieję, że jak posadzimy to choć parę drzewek zostanie na swoim miejscu, a nie u sąsiada 5 domów dalej Wiadomo jak to jest jak działka nieogrodzona.... Życzę powodzenia przy ogrodzie i niech się rozrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.08.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Gratuluję Stały Bywalcu ... jak tylko nadrobię zaległości i poczytam co nieco, to się wbiję jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.08.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A "wbijaj" się gwoździku kiedy chcesz....zawsze jesteś mile widziany..... A zaległości masz....fakt....jak się tyle urlopuje.....to trzeba nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.08.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 zaczyna się od STAŁEGO BYWALCA a kończy tak : http://www.humorek.com.pl/c21/w/02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No nooooooooooooooooooooo... GRATULUJĘ STAŁEGO BYWALCA Za awans.... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/PS_-_kieliszki_z_winem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Gosiu tylko patrzeć jak będzie i ogródek i wtedy mniej czasu o wiele mniej My też ogrodzenie w nastepnym roku robimy... to się ludki zdziwią, bo sobie przejście dawno temu zrobili z drugiej strony działki -skrót... Chociaż aż taki skrót to nie jest... No i wtedy psy sąsiadów szczekają jak opętane... Nawet, gdy kopany był prąd..to potrafili chodzić... przeskakiwali ów rów Nic tylko muszę tam szlaban postawić i krzesło ze stolikiem wziąć - no co, toż teraz za takie wąskie autostrady biorą też kesz To ja za wjazd na moją posesję wezmę po ot 1 zł. Chociaż z drugiej strony trawę z tamtej strony mi udepczą... No a potem będzie przegibane z wyrównaniem działki i w ogóle mam zbyt dużo upatrzonych drzewek, drzew i kwiatów http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/Kopia_natu005.gif Uffffffffffff dobrze, że to za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.08.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Gosiu mmmmmmmmmmmmmmmmm -jak miód i malina ten Twój dach z tą folią Właśnie i ja zastanawiałam juz się, czy oby czegoś u nas "znowu" nie zabraknie na etapie przybijania łat i kontrłat... A My mimo deszczu... zaparliśmy się i wymurowana jedna ściana... a druga ma 2 rzędy (ale tamta je ma od wczoraj)... Ale fakt faktem... pogoda była dzisiaj dziwna... raz padało, raz słonko itd. Ja to ostatnio już doła miałam, bo zaczęło mi się wydawać, że stoimy w miejscu... Dach niby miał być myk a tutaj zabawy... Ale co począć... a chłopaki widać, że solidnie robią Trzymam kciuki, aby przywieziono te łaty jutro No głowa do góry... No i ABY NIE PADAŁO Skoro było " Skus baba na dziada aby nie padało" -nie pomogło to może " Skuś dziad na babę aby nie padało" pomoże Kurcze mnie jak swędzi prawy cycek to na deszcz, a lewy na śnieg... to chyba snieg nie spadnie w sierpniu ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa Uśmiechnięta? To pierś do przodu -będzie dobrze... Ja tam WAm zazdroszczę już tego na dachu... A folia taka zielona.... nam pokazywał taką czarną jak płótno... ale zapomniałam jej nazwę, bo to nie w rzeczywistości taka zwykła folia Pozdowieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.08.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 gratuluję zazielenienia dachu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.08.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 jak miód i malina ten Twój dach z tą folią Dzięki,mi też się podoba, jakiś to już zarys dachu jest Właśnie i ja zastanawiałam juz się, czy oby czegoś u nas "znowu" nie zabraknie na etapie przybijania łat i kontrłat... ...u nas brakło 350 mb zastanawiam kto wyliczał łaty na dach Trzymam kciuki, aby przywieziono te łaty jutro porządnie trzymałaś te kciuki bo przywieźli nie wszystkie ale na tyle że prac nam to nie wstrzymało Kurcze mnie jak swędzi prawy cycek to na deszcz, a lewy na śnieg... to chyba snieg nie spadnie w sierpniu ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts