Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oh jak był u mamusi to pewnie wróci wykarmiony i to nici z figlowania bo będzie ociężały

ojj wykarmiony to na pewno, bo teściowa zajebiście dobrze gotuje :p

....ale jeśli o TO chodzi to jeszcze nie widziałam żeby mój mąż był zbyt ociężały... :-? na TO nigdy nie jest ociężały ale jak go proszę podrap mnie po plecach to słyszę......"ręka mnie boli" :o :evil:

:o :o (nie to forum) :lol: :lol: :lol: :lol:

....ale jeśli o TO chodzi to jeszcze nie widziałam żeby mój mąż był zbyt ociężały... :-? na TO nigdy nie jest ociężały

no tak i na dodatek będzie wytęskniony jak cholercia :o nie ubieraj szpilek bo cie bedzie ganiał i mozesz się wy....ć jak bedziesz zmykac przed nim

ale jak go proszę podrap mnie po plecach to słyszę......"ręka mnie boli" :o :evil:

to chyba kazdy tak ma :roll:

:o :o (nie to forum) :lol: :lol: :lol: :lol:

no jak to nie to forum :roll: jak najbardziej to ... pora póżna więc grzeczne dzieci juz śpią a te z wybujałą wyobraznią brykają :lol:

temat budowa jest bardzo szerokiiiiiiiii :wink:

Kurcze.... Ciut tylko ciut mnie nie było a tu takie tematy...

:wink: :lol:

Jak wróci od mamy, to wytęskniony będzie, oj będzie, nic tylko tam szykuj make-up, nocną koszulkę i ... Nic tylko będzie Ciebie drapał i drapał po tych pleckach :wink: :lol: :lol: :lol:

Tylko ja się obawaim, że możesz nam zniknąć..bo jak taki wytęskniony wróci...

:roll: :wink: :lol:

No ale w końcu i TY napewno gosiu zbyt cicho miałaś w tym domku... :wink:

no jak to nie to forum jak najbardziej to ... pora póżna więc grzeczne dzieci juz śpią a te z wybujałą wyobraznią brykają

temat budowa jest bardzo szerokiiiiiiiii

:lol: :lol: :lol: anooo tak....po 23-ciej "rozmowy niekontrolowane" :lol: :lol: :lol:

Ło matko ... to ja zawcześnie tu piszę... ale mój komputerowy zegar....

Cyk i o..jest 23.12. :lol: Aaaaaaaa co tam, że jeszcze widno...

Kurcze ja nie tylko mam wybujałą wyobraźnię wieczorem... :o :roll: :D

Tylko ja się obawaim, że możesz nam zniknąć..bo jak taki wytęskniony wróci...

ojjj nie zniknę nie ma takiej opcji :D ....na razie nie planuję walczyć z nałogiem jakim jest FM :lol:

Fakt......tęsknię bardzo.....synek nigdy nie był bez mamusi całe 9 dni :o :( ....ale widzę, że chyba ja to gorzej zniosłam....noooo za mężusiem też tęsknię 8) ......ale zostaje mu tylko drapanie po plecach bo na co innego to ( nie te dni ) :roll: :wink:

To znowu jaaaaaaaaaaaaa...

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/SugarwareZ-074.gif

Zapomniałam:

- napisać, że nasmiałam się ze zdjęcia... bo faktycznie rodzice będą mieli WAS na oku :lol:

A z taty z lornetką się usmiałam -ale brdzo dobry sposób-pomysł... wie czy są na budowie robotnicy, czy nie ahahah...

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/SugarwareZ-167.gif

Zapomniałam:

- podziekować za przepis, jadłam ową sałatkę -jest dobra akurat do obiadziku :wink:

DZIEKUJĘ ZA PRZEPIS

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/SugarwareZ-235.gif

Chiba to wsistko :D :wink:

A z taty z lornetką się usmiałam -ale brdzo dobry sposób-pomysł... wie czy są na budowie robotnicy, czy nie ahahah...

nooooooo....na czas budowy dobry patent.....a później..... :roll: ....nigdy nie wiadomo kiedy będą na nas przez tą lornetkę lukać :o :o :o :o :o

Ahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Potem tato tam będzie zerkał, czy przed domkiem sączysz jakiegoś drinka, albo szampanika... i zaraz tel. a w słuchawce głos:

- kochana wczoraj piłaś, dzisiaj też żebyś w nałog nie wpadła :wink:

Albo:

- Co kłóciliście się z Łukaszem, bo widziałem przez lornetkę jak machałaś rękami do niego a on trzaskał drzwami...

Ahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

albo:

- co mieliście za gości... widziałem jak tam siedzieliście na tarasie

Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :wink: :lol:

:o :o :o :-?

To ja idę w poniedziałek po sadzonki.....które drzewka rosną gęsto i baaaardzo wysoko........??????

eeeeee....może nie będzie aż tak źle :wink: Pierwsza wersja odpada bo ja bardziej pod abstynentów podchodzę :D

Druga wersja jest jak najbardziej możliwa bo ja z temperamentem kobita jestem :D

Ta trzecia najbardziej mnie niepokoi :-? .....mam nadzieję, że nie będzie tak - tata patrzy przez lornetkę i mówi do mamy:"zbieraj się jest impreza" :o :o :o :o :o :-? :roll:

....ja kiedyś poszłam do fryzjera, rzekomo najlepszy :-? w Nowym Sączu....zrobił mi balejaż i obciął włosy....zapłaciłam 200zł :o i całą drogę do domu ryczałam :evil: tak mnie opitolił na króciutko :evil: mąż tydzień mnie pocieszał....

Noooooooo z tymi fryzjerami to jest ciężko :roll: rzadko się trafia na naprawdę dobrego........Ja pierwszy raz w życiu postanowiłam coś zrobić z włosami tak na poważnie....jakiś kolor,wiecie,żeby piersze siwe włoski pokryć......to było jakoś w marcu chyba....postanowiłam sobie zrobić blond balejaż,ale bez żadnego utleniacza itp,bo mam fioła na punkcie włosów i jestem niesamowicie ostrożna jeśli chodzi o wszelkie eksperymenty :o:oops: No więc koleżanki mi podsunęły telefon do jakiejś dobrej fryzjerki polskiej i poszłam sobie zrobić ten balejaż........powiedziałam jej,że chcę blond,ale nie żeby się aż tak bardzo rzucał w oczy,ale żeby go było dobrze widać.......i zapłaciłam 60 euro za "balejaż,którego nie widać" :o:o:lol:......tak go sama nazwałam :lol:no bo w sumie jak mój Mąż stwierdził, przed balejażem moje włosy podobnie mienily się w słońcu jak po balejażu i nie mógł przeboleć tego,że tyle pieniędzy w bloto wyrzuciłam hihihi :lol:........i już więcej nie poszłam do tej fryzjerki - planuję iść w Polsce,ale na pewno do jakiegoś dobrego fryzjera i mam nadzieję,że tym razem dobrze wyjdzie :)

W zeszłym roku,jak poszłam do fryzjerki podciąć włosy,bo już mi za długie urosły,to powiedziałam jej,że chcę tak trochę dłuższe,niż do ramion i ona mi je obciąła tak,że po umyciu ledwo do ramion dociągały,a po wysuszeniu wiadomo - podnosiły się :o:evil: chyba widziała moją minę,bo aż bała się spojrzeć na mnie :lol:.....jak wyszłam z salonu,to aż się popłakałam,że mam takie krótkie włosy,że nawet spiąć za bardzo ich nie mogę :lol:.....dlatego mam podejście takie,a nie inne do fryzjerów - zbyt wiele wpadek :roll:

A wracając do tematu budowy,to nawet nie zauważyłam,że przecież już prawie 2 tygodnie rzeczywiście mineły i u Gosi niedlugo dach się ukaże w całej okazałości :D:D już się nie mogę doczekać zdjątek :D wyobrażam sbie,jak sie niecierpliwisz :wink:

A z tym obserwowaniem z domu teściów,to lepiej uważaj :lol: bo jak zainwestują w jakąś super lornetkę albo nawet jakiś teleskop,czy coś,to będziecie mieć przerąbane,więc już bym leciała do sklepu po jakieś sadzonki,żeby na czas zdążyły spore drzewa wyrosnąć hihihihihi :lol::lol:

A zresztą co ja się odzywam.......ja mam zaraz obok na działce teściów,to ciekawe co mam zrobić :o:lol: im wystarczy zwykła lornetka i wszystko jak na dłoni będzie widać.......:o........a na dodatek słychać - jak ktoś do nas przyjdzie.......:o.......zaraz będzie,że mielismy gości,jak bylo,kto to........albo w najgorszym wypadku "znowu nas nie zaprosili"...........:o:o......nie no,moi teściowie nie są tacy......:) hmmmm przynajmniej mam taką nadzieję :lol::lol::o.......w sumie nigdy do końca się nie wie :o:o Tak na wszelki wypadek bedziemy mieć 2 psy :lol::lol::o

A przepis na buraczki to kiedyś "na swoim" wykorzystam,bo wyglądają smakowicie :D tylko muszę teraz zapisać go lub zapisać numer strony,bo do tego czasu to z 200 stron już bedziesz miała albo więcej :o:o:lol:

Pozdrowionka :)

chyba mąż wrócił od mamy bo cosik Gosi na fm niewidać :roll:

a co do fryzjerów to :evil: teraz jak byłam w polsce to mnie tak obrzępoliła ze szok :evil: a chciałam tylko trochę podciąć :roll: juz teraz bede zapuszczac i koniec z fryzjerami 8)

Nuuuuuuuuuuu i teraz nadrabiaja stracony czas... :wink:

Fryzjer....

Szczerze to raz natrafiłam na dobrą młodziutką i widać, że miała to coś... wtedy mi zrobiła fajny balejaż...

Włosy gdy zaczęły pokazywać mi się siwki -a mam naturalne ciemne włosy - ciemny brąz, więc widać... to farbuję sama od kilku lat na czarno... też rózne odcienie były tej czerni nawet z fioletem... :wink:

Raz byłam u znajomej -tyle lat pracuje jako fryzjerka, obok mojego domu otworzyła na osiedlu zakład, kurcze poszłam, a ta mi zafarbowała na brąz... zapewniała, że będzie dobrze...

Matko Jedynaaaaaaaaaaaa... jak byłam na podwórku, to kumpelka mi mówi... ale masz brązowe odrosty..takie jasne... Bo farba złapała tylko odrosty a pod światło wyglądałam jak ruda, której zmywa się czarna farba... :evil:

Włosy tez ostatnio jak mi pocieniowała... to w domu siedziałam załamana, a Misiek mówił -oj dobrze wyglądasz... A chciałam sobie w końcu zapuścić tak za ramiona :evil: A taaaaaaaaaaaaa obciachała mi tak, że też nie mogłam dobrze ich złapać w gumkę :roll:

Ja jakoś nie mam szczęścia do dobrej fryzjerki...

Te niektóre to takie jak ze mnie fryzjerka- eksperymentuję na dziecku :lol: Misiek sie boi i mi nie ufaaaaaaaaaaaaaaa ahahaaaaaaaaaaaaaaaa... A przecież tak mi fajnie pasują nożyczki do rączki i skomplikowanie to nie wygląda aby go tak obciąć :roll: :lol: Dziecku tylko podcinam włoski... A raczej podcinałam :wink: