kamlotek 01.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 jeszcze jedno pytanie z tej serii,a ile kosztuje taka dachówka,bo ja mam bolaka,nie podobają mi sie u nas te dachowki zwykle,tylko przyciete przy oknach. co prawda słyszałam o takich dachówkach wykonczeniowych,ale zastraszono mnie ich ceną . Naprawdę są takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 01.09.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 jeszcze jedno pytanie z tej serii,a ile kosztuje taka dachówka,bo ja mam bolaka,nie podobają mi sie u nas te dachowki zwykle,tylko przyciete przy oknach. co prawda słyszałam o takich dachówkach wykonczeniowych,ale zastraszono mnie ich ceną . Naprawdę są takie drogie mąż to dziś akurat płacił więc mogę dokładnie odpowiedzieć 16,61 brutto za szt. (mąż się targował ) mamy 9 okien dachowych i kupiliśmy 28 szt (razem 465 zł)......mam nadzieję, że nie braknie tych dachówek..... Reasumując: cena za jedną sztukę - drogo w porównaniu do jednej dachówki aleeeeee nie trzeba ich dużo więc cała suma nie jest jeszcze jakaś kosmiczna.....przy naszym dachu....bo mamy dużo okien dachowych.....coś mi się wydaje, jak tak to teraz analizuję, że 28 szt to coś maławo mi się widzi....no ale majster nasz wyliczył tak........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.09.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 cena niezła ,tez się zdziwiłam tą liczbą 28,bo to na 9 okien wychodzi 3,11szt/okno . A bedziecie miec Robena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 01.09.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 cena niezła ,tez się zdziwiłam tą liczbą 28,bo to na 9 okien wychodzi 3,11szt/okno . A bedziecie miec Robena? http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/56.gif to samo do męża przed chwilą mówiłam.......i co usłyszałam......."Gosiu.......pomyśl czasem" nie wzięłam pod uwagę, że w pomieszczeniu nad garażem mamy 3 okna dachowe zespolone na jednej ścianie i na drugiej mamy 2 okna zespolone.....no ale i tak widzi mi się mało tych dachówek ale nie będę się tu z nim przezbywać.....zobaczymy wnet na kogo stanie .......a może się z mężem o coś założę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 u nas a mamy Robena na bokach okna o wys 140cm są 4 rzędy dachówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 02.09.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 my też mamy robena i widzi mi się że braknie tych wykończeniowych na pewno napiszę jak już będzie wiadomo co i jak.............bo sama jestem bardzo ciekawa......te 450 zl to jakoś przełknęłam ale jak braknie drugie tyle to się wkurzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dzień dobry. znając życie przełkniesz drugie 450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.09.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 ja osobiście lubię CSI Miami,NY,LV ja je uwielbiam i do tego Dr Hausa i Chirurgów cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.09.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 cześć, ..... faktycznie rodzice będą mieli WAS na oku na pewno taka obserwacja przyda się Wam podczas wyjazdów urlopowych ... ... w codziennym życiu już niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 ja osobiście lubię CSI Miami,NY,LV ja je uwielbiam i do tego Dr Hausa i Chirurgów cześć ja też ,ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam wszystkich razem i każdego z osobna Gosia i jakie wieści z budowy, ekipa na miejscu,czyli na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 02.09.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dzień dobry. znając życie przełkniesz drugie 450 http://www.obrazky.pl/obrazky/psy-wielkie-oczy-OBRAZKY.PL.jpg też się tego obawiam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 02.09.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam wszystkich razem i każdego z osobna Gosia i jakie wieści z budowy, ekipa na miejscu,czyli na dachu Witam Właśnie wróciłam z budowy bo mi się kursik trafił i wyrwałam się z pracy Wszyscy są na swoich miejscach zwarci, gotowi i wypoczęci z tego co widziałam to będzie się dzisiaj działo.....oj będzie..... Po pracy pojadę, porobię zdjęcia i uzupełnię wszystko w dzienniczku Ps. zarządziłam na budowie małą demolkę bo stwierdziłam, że na górze w naszej sypialni jedna ścianka jest zbyteczna.... nie wiem dlaczego ze mnie taki ciołek i wcześniej tego nie zauważyłam Majster się "ucieszył" .... i powiedział: "dobra....weźniemy boscha i upier....my tą ściankę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 no to super,że wszyscy na miejscu ,zwarci i gotowi uważaj bo przylgnie do Ciebie ksywka "Pani demolka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.09.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Majster się "ucieszył" .... i powiedział: "dobra....weźniemy boscha i upier....my tą ściankę" hi hi hi zeby Ci za duzo tych scianek nie upir....ł bo będziesz sama murować to kochana ładuj baterie bo dziś mogą się rozładować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witam ale fajnie widać wasz dom jakbyście przybliżenie mieli spore, to chyba łądnie widać, co się dzieje na podwórzu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 02.09.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witam ale fajnie widać wasz dom jakbyście przybliżenie mieli spore, to chyba łądnie widać, co się dzieje na podwórzu ???? witam serdecznie w moich skromnych progach Widac......nawet dobrze......przez lornetkę to by nawet osobę rozpoznał.....a samochód na podjeździe to od razu rodzice wyczają, jakby nas kto odwiedził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 z jednej strony nieciekawie ale z drugiej strony ... obserwacja terenu, więc ... nic złego nie grozi waszemu domowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 02.09.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 noooo......na szczęście moi rodzice nie są wścibscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 noooo......na szczęście moi rodzice nie są wścibscy i to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts