Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czekamy na zdjęcia dachóweczki...a jakie okna kupujecie??
q

Dachóweczka zamówiona wczoraj ( calutki komplecik) :lol: :lol: zdecydowaliśmy się na Robena, Bornholm typu "S", kolor kasztanowy, a okienka to miałam na myśli na razie tylko dachowe (Fakro). Nad pozostałymi jeszcze się nie zastanawiałam, na razie chcę dobrnąć do stanu surowego otwartego a później zobaczymy jak będziemy stali z ....kasą :-? :-? :roll:

Pozdrawiam i zapraszam ponownie :wink:

dzien doberek przyszłam sie przywitać i zarazem pożegnać , na jakiś czas znikam ale wrócę tu na pewno i nadrobię wszystko :wink: :lol: :lol: przesyłam duzo słoneczka http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif

Mam nadzieję że wrócisz szybko :wink: czekamy z niecierpliwością na kolejne relacje z placu budowy i niech Twój Benedykt rośnie i nabiera mocy 8) :D

witam.

no to trochę się mieliscie z tą studzienką :o przez te nieszczęsne deszcze to tyle jest zamieszania ze szok. sama byłam teraz w Polsce to widziałam co się dzieje. u nas przez to dach na raty był robiony bo jak nie deszcz to silny wiatr :evil:

nalezy Ci się odpoczynek tak więc miłego weekendu u teściowej :wink:

dzięki Perłóweczko :D

wszystkim ta pogoda psuje plany :evil: Teściów mam na podkarpaciu, a tu weekend był bardzo ładny (o dziwo) :D :D Za to dzisiaj z samego rana zadzwoniła moja mama, że u nas była w nocy okropna burza, zalało ośrodek zdrowia :o poza tym mieszkamy w górzystym terenie więc z każdej górki woda rzeką płynie do miasteczka, które leży akurat w dolince. Rodzice całą noc nie spali, bo jeździli patrzyc na strumyk, który płynie przy mojej pracy, bo się bali, że wyleje :o (a prowadzę prywatny interesik). Dzięki bogu nic się nie stało ale podobno mało brakowało :o Zawsze się coś dzieje jak tylko nogę chylę :roll: :-?