margay 15.06.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 oj czas już, czas najwyższy Syn ma już 4 lata i cały czas pyta kiedy wreszcie bocian przyleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 oj czas już, czas najwyższy Syn ma już 4 lata i cały czas pyta kiedy wreszcie bocian przyleci nowy domek - nowy potomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 15.06.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witamy serdecznie kolejnych budujących z okolic New Sącz Życzymy powodzenia i wytrwania w pracach budowlanych!! Czekamy na zdjęcia dachóweczki...a jakie okna kupujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.06.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Heloo! Wpadłam z rewizytą. Ładny domek budujecie. Cierpliwości życzę. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzien doberek przyszłam sie przywitać i zarazem pożegnać , na jakiś czas znikam ale wrócę tu na pewno i nadrobię wszystko przesyłam duzo słoneczka http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.06.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 margay kochana, a w którą stronę od Nowego Sącza Hę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.06.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Czekamy na zdjęcia dachóweczki...a jakie okna kupujecie??q Dachóweczka zamówiona wczoraj ( calutki komplecik) zdecydowaliśmy się na Robena, Bornholm typu "S", kolor kasztanowy, a okienka to miałam na myśli na razie tylko dachowe (Fakro). Nad pozostałymi jeszcze się nie zastanawiałam, na razie chcę dobrnąć do stanu surowego otwartego a później zobaczymy jak będziemy stali z ....kasą Pozdrawiam i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.06.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzien doberek przyszłam sie przywitać i zarazem pożegnać , na jakiś czas znikam ale wrócę tu na pewno i nadrobię wszystko przesyłam duzo słoneczka http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif Mam nadzieję że wrócisz szybko czekamy z niecierpliwością na kolejne relacje z placu budowy i niech Twój Benedykt rośnie i nabiera mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.06.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 margay kochana, a w którą stronę od Nowego Sącza Hę??? W stronę Grybowa a raczej jego piękną okolicę jednym słowem:"wsi spokojna, wsi wesoła..." Zawsze o tym marzyłam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 kochaniutka te twoje widoki to mnie powaliły są boskieeee ja tez chcę takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.06.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No to całkiem niedaleko od siebie mieszkamy.Ja też z miasta na wieś. A co???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Rany !!!! ale Wy macie widoki z okien !!!!!!zazdoroszcze naprawde:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 21.06.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 wpadlam sie przywitac, dzialka z punktem widokowym po prostu boska, bede podczytywac nadal, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.06.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A my od kilku lat jeżdzimy na narty w Twoją okolice:))pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.06.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A ja mieszkam tu od urodzenia i nie umiem jeździć na nartach Tylko ode mnie jest jeszcze spory kawałek do stoków z prawdziwego zdarzenia, no chyba że do Krynicy Górskiej. A wy na jakim stoku szusujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Krynica- Słotwiny, Wierchomla, Sucha Dolina i ciut dalej Czorsztyn-sky ) super macie tam górki na narty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 witam. no to trochę się mieliscie z tą studzienką przez te nieszczęsne deszcze to tyle jest zamieszania ze szok. sama byłam teraz w Polsce to widziałam co się dzieje. u nas przez to dach na raty był robiony bo jak nie deszcz to silny wiatr nalezy Ci się odpoczynek tak więc miłego weekendu u teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.06.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dzięki Perłóweczko wszystkim ta pogoda psuje plany Teściów mam na podkarpaciu, a tu weekend był bardzo ładny (o dziwo) Za to dzisiaj z samego rana zadzwoniła moja mama, że u nas była w nocy okropna burza, zalało ośrodek zdrowia poza tym mieszkamy w górzystym terenie więc z każdej górki woda rzeką płynie do miasteczka, które leży akurat w dolince. Rodzice całą noc nie spali, bo jeździli patrzyc na strumyk, który płynie przy mojej pracy, bo się bali, że wyleje (a prowadzę prywatny interesik). Dzięki bogu nic się nie stało ale podobno mało brakowało Zawsze się coś dzieje jak tylko nogę chylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.06.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 oglądam cały czas relacje z miejsc zalanych ręce opadają. takie nieszczęscia dotykają ludzi niektórzy cały dorobek w jednej chwili tracą. całe szczęscie ze Was ominęło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Hellooooo co u Was jak pogoda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts