Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Poprawię się :wink: ....a jak miałam pisać w dzienniku jak mnie dopadłyście z Asią......???????? I miło się pisało :wink:

Spadam bo mam piasek w oczach.....

Ps. Gosia byłam u Ciebie teraz w komentarzach i ......... jak zobaczyłam ileście naklikały :o to ja jutro dopiero tam swoje trzy grosze wsadzę :D bo dziś padam a jest ciut czytania..... :wink:

....A weszłam tylko na chwilkę - uzupełnić dziennik :roll: bo oczywiście wczoraj nie odbyło sie bez przebojów :roll: - a nawet do niego nie dotarłam :o tak się rozgadałam :roll:

Jutro w pracy uzupełnię dziennik 8)

Dobrej nocki

Paaaaaaaaaaa

Ha, ha skąd ja to znam. Gdy zamierzam coś napisać w swoim zawsze przeglądam, co u innych słychać i zostaję na dłużej. Później to już jestem tak zmęczona, że widzę tylko swoją podusię i nic nie wpisuję.

....A weszłam tylko na chwilkę - uzupełnić dziennik :roll: bo oczywiście wczoraj nie odbyło sie bez przebojów :roll: - a nawet do niego nie dotarłam :o tak się rozgadałam :roll:

Jutro w pracy uzupełnię dziennik 8)

Dobrej nocki

Paaaaaaaaaaa

Ha, ha skąd ja to znam. Gdy zamierzam coś napisać w swoim zawsze przeglądam, co u innych słychać i zostaję na dłużej. Później to już jestem tak zmęczona, że widzę tylko swoją podusię i nic nie wpisuję.

http://1.1.1.4/bmi/www.bibliotekazpszio.republika.pl/crushcomp.gif napisałam w dzienniku wypasionego posta - relację z ostatnich dni i na końcu wszystko mi szlag trafił :evil:(problemy z siecią) :cry:

super,że wyjaśniło się z dachówkami i tysiaczek w kieszeni :lol:

dobrze,że przyjechał fachowiec od Robena i już wiesz,że dachówkę masz dobrze połozoną :p ,

a co się tyczy butów,to było dobre,jednak jest coś na rzeczy,że kobiety udzielające się na budowie,mają czasem głowę w chmurach,bo o ziemi i kończynach po niej chodzących zapominają :lol:

HEJ TAM DAMO NA 102 :lol: 8) :lol:

Powaliłaś mnie na kolana :lol: to rześ się wystroiłaś na budowę :p

chciałaś zrobić dobre wrazenie na fachowcu od dachu 8)

Dobrze daliscie sobie rade z robenem i dachówkami . dobra robota :wink:

hm .... tylko tyle opisałas te okienka wstawione i nic nic.....zero fotek :evil: a tam okna zespolone :cry:

sioooo do dziennika i fotki wstawiaj :wink:

co do stronek też miałam problem z zadługim podpisem jakoś pokombinowałam i się udało, nie jestem zbyt mocna w te klocki (ale zauważyła że zmienia się 1 cyfra w podpisie ta po nr t....-60.htm) zmieniałam właśnie tą 60, 120 itd jakoś się udało. Chba nie za bardzo wyjaśniłam. Może ktoś bedzie lepszy w te klocki

Kawika...... :o tyle samo bym zrozumiała jakbym po chińsku czytała :roll: ..... :oops: :oops: :oops: cóż powiedzmy to sobie otwarcie tuman ze mnie internetowy :oops:

Ale dzięki Ci bardzo, że starałaś się mi to wytłumaczyć :D

http://forum.muratordom.pl/dom-w-pauliniach-2-biura-archon-dziennik-gosi-i,t159273-60.htm, to są te dwie cyferki które zmieniam w podpisie powinnaś mieć właśnie 60 a pewnie nie masz