margay 09.09.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 co do ziemi to nam długo czkawką będzie się odbijać, będzie się pewnie ciągnąła przez całą budowę, bo koniec tej akcji to dopiero będzie jak zrobimy ogrodzenie a to tak daleko w czasie, że nawet tam myślami nie sięgam. fakt o takich problemach nie łatwo zapomnieć.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.09.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 co dopiero było STAŁY BYWALEC......a dziś Gosia się ZADOMOWIŁA na forum Kiedy ja natrzaskałam tyle postów.....?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.09.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Idę spać...bo późno ....A weszłam tylko na chwilkę - uzupełnić dziennik bo oczywiście wczoraj nie odbyło sie bez przebojów - a nawet do niego nie dotarłam tak się rozgadałam Jutro w pracy uzupełnię dziennik Dobrej nocki Paaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 gratulujęhttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/2316_b%5B1%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 co dopiero było STAŁY BYWALEC......a dziś Gosia się ZADOMOWIŁA na forum Kiedy ja natrzaskałam tyle postów.....?????? gratulujeeee Moja kochaniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 pa http://www.cosgan.de/images/midi/muede/d025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ....A weszłam tylko na chwilkę - uzupełnić dziennik oj ty niegrzeczna popraw się jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.09.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Poprawię się ....a jak miałam pisać w dzienniku jak mnie dopadłyście z Asią......???????? I miło się pisało Spadam bo mam piasek w oczach..... Ps. Gosia byłam u Ciebie teraz w komentarzach i ......... jak zobaczyłam ileście naklikały to ja jutro dopiero tam swoje trzy grosze wsadzę bo dziś padam a jest ciut czytania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Spadam bo mam piasek w oczach..... Dobrej Nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 10.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 co dopiero było STAŁY BYWALEC......a dziś Gosia się ZADOMOWIŁA na forum Kiedy ja natrzaskałam tyle postów.....?????? gratulujeeee Moja kochaniutka Przyłączam się do gratulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 10.09.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ....A weszłam tylko na chwilkę - uzupełnić dziennik bo oczywiście wczoraj nie odbyło sie bez przebojów - a nawet do niego nie dotarłam tak się rozgadałam Jutro w pracy uzupełnię dziennik Dobrej nocki Paaaaaaaaaaa Ha, ha skąd ja to znam. Gdy zamierzam coś napisać w swoim zawsze przeglądam, co u innych słychać i zostaję na dłużej. Później to już jestem tak zmęczona, że widzę tylko swoją podusię i nic nie wpisuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 10.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Spadam bo mam piasek w oczach..... To go powyciągaj na budowie zawsze się przyda, wszędzie trzeba szukać oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 co dopiero było STAŁY BYWALEC......a dziś Gosia się ZADOMOWIŁA na forum Kiedy ja natrzaskałam tyle postów.....?????? gratulujeeee Moja kochaniutka Przyłączam się do gratulacji. i ja, i ja ,i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.09.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ....A weszłam tylko na chwilkę - uzupełnić dziennik bo oczywiście wczoraj nie odbyło sie bez przebojów - a nawet do niego nie dotarłam tak się rozgadałam Jutro w pracy uzupełnię dziennik Dobrej nocki Paaaaaaaaaaa Ha, ha skąd ja to znam. Gdy zamierzam coś napisać w swoim zawsze przeglądam, co u innych słychać i zostaję na dłużej. Później to już jestem tak zmęczona, że widzę tylko swoją podusię i nic nie wpisuję. http://1.1.1.4/bmi/www.bibliotekazpszio.republika.pl/crushcomp.gif napisałam w dzienniku wypasionego posta - relację z ostatnich dni i na końcu wszystko mi szlag trafił (problemy z siecią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.09.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No.....udało sie go zrekonstruowac.....ale godzina zmarnowana..... także zapraszam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 super,że wyjaśniło się z dachówkami i tysiaczek w kieszeni dobrze,że przyjechał fachowiec od Robena i już wiesz,że dachówkę masz dobrze połozoną , a co się tyczy butów,to było dobre,jednak jest coś na rzeczy,że kobiety udzielające się na budowie,mają czasem głowę w chmurach,bo o ziemi i kończynach po niej chodzących zapominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 HEJ TAM DAMO NA 102 Powaliłaś mnie na kolana to rześ się wystroiłaś na budowę chciałaś zrobić dobre wrazenie na fachowcu od dachu Dobrze daliscie sobie rade z robenem i dachówkami . dobra robota hm .... tylko tyle opisałas te okienka wstawione i nic nic.....zero fotek a tam okna zespolone sioooo do dziennika i fotki wstawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.09.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dzień dobry no nieźle nieżle z tymi butami, ale jaja ale się naśmiałam już sobie ciebie tam wyobrażłam dobrze że błota dużego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.09.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 co do stronek też miałam problem z zadługim podpisem jakoś pokombinowałam i się udało, nie jestem zbyt mocna w te klocki (ale zauważyła że zmienia się 1 cyfra w podpisie ta po nr t....-60.htm) zmieniałam właśnie tą 60, 120 itd jakoś się udało. Chba nie za bardzo wyjaśniłam. Może ktoś bedzie lepszy w te klocki Kawika...... tyle samo bym zrozumiała jakbym po chińsku czytała ..... cóż powiedzmy to sobie otwarcie tuman ze mnie internetowy Ale dzięki Ci bardzo, że starałaś się mi to wytłumaczyć http://forum.muratordom.pl/dom-w-pauliniach-2-biura-archon-dziennik-gosi-i,t159273-60.htm, to są te dwie cyferki które zmieniam w podpisie powinnaś mieć właśnie 60 a pewnie nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 margay-to sie udałaś z tymi butami czekam a fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts