margay 11.09.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 margay-to sie udałaś z tymi butami czekam a fotki nooo.... mówię wam dziewczyny wstyd okrutny .....ale potem jak się już wszyscy ze mnie wyśmiali to samej mi się śmiac zachciało jak się na te giry popatrzyłam A z tymi fotkami to do wieczorka trzeba zaczekac .....wiem że obiecywałam na wczoraj....aleeeee.......po pierwsze....coś poprzestawiałam w aparacie i wszystkie wyszły zamazane (a specjalnie pojechałam wczoraj pod wieczór żeby parę fotek frontu zrobic).... Po drugie....mężuś miał wczoraj urodziny i imieniny to nie pasowało za bardzo przed forum zasiąśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.09.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 co do stronek też miałam problem z zadługim podpisem jakoś pokombinowałam i się udało, nie jestem zbyt mocna w te klocki (ale zauważyła że zmienia się 1 cyfra w podpisie ta po nr t....-60.htm) zmieniałam właśnie tą 60, 120 itd jakoś się udało. Chba nie za bardzo wyjaśniłam. Może ktoś bedzie lepszy w te klocki Kawika...... tyle samo bym zrozumiała jakbym po chińsku czytała ..... cóż powiedzmy to sobie otwarcie tuman ze mnie internetowy Ale dzięki Ci bardzo, że starałaś się mi to wytłumaczyć http://forum.muratordom.pl/dom-w-pauliniach-2-biura-archon-dziennik-gosi-i,t159273-60.htm, to są te dwie cyferki które zmieniam w podpisie powinnaś mieć właśnie 60 a pewnie nie masz Kawika Bóg mi świadkiem, że próbowałam Różne wersje.....ja tam mam to 60 na końcu.....no chyba że trzeba przed tym linkiem w kwadratowych nawiasach cos wpisac ...już sama nie wiem.....za każdym razem pisze: twój podpis jest za długi może mam nazwę dziennika za długą i już nic sie nie mieści..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.09.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 musisz z tytulu dwie literki usunąć nppo gosi spację i "i" i wtedy powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 11.09.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nareszcie nadrobiłam zaległośc i przeczytałam wszystko to,co mnie minęło :D Gosia,gratuluję zadomowienia!!! mnie jeszcze trochę brakuje - zwłaszcza,że ostatnio trochę się rozleniwiłam ....ale pogoda u nas bardzo ładna się zrobiła,więc trzeba korzystać,bo to już ostatki niestety .... Dachówkę macie piękną ......w słońcu to wygląda najlepiej Jak tak patrzę na zdjęcia Skrzata z brązowymi oknami (złoty dąb),to myślę,że do Was taki kolor też by pasował,bo taki sam kolor dachówki macie zresztą,ja lubię brązy wyjątkowo A z tymi butami to dałaś czadu :lol:.....ktoś zdjęcie Ci powinien zrobić - zamieściłabyś na FM Nio a jeśli chodzi o wymianę dachówki,to teraz już wiecie,że jak przyjdzie co do czego,to od razu zwracać się do najwyżej postawionych Bo inaczej to nic się nie załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.09.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witaj Gosiu Kurcze to fatum jakieś z dachówką czy jak? Ale grunt, że wszystko już dobrze... że długo nie musieliście czekać itp. GRATULUJĘ AWANSU NA FM Ale się uśmiałam z butów, a myslałam, że ja tylko tutaj jestem zakręcona jak te weki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Po drugie....mężuś miał wczoraj urodziny i imieniny to nie pasowało za bardzo przed forum zasiąśc STO LAT dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.09.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Jestem z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.09.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Przez te twoje buty to kompa herbatą oplułam. Jednym słowem byłaś w centrum uwagi, nie było osoby, która nie zawiesiłaby na tobie oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Co do dachówki to napiszę kilka słów. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Kształt tej dachówki jest zniewalający. Ja osobiście też będę miała taki sam wzór. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia, a mówią, że taka miłość nie istnieje. Co do firmy która ją produkuje jeszcze nie wiem, waham się między Robenem a Rupp Ceramiką. Kształt niby ten sam, ale rozmiary inne. Znalazłam dom, który posiada ten kolor i ten kształt, który ja bardzo chcę mieć. Niestety osoba z tego domku wyjechała (wywiad z sąsiadami). Ale powiedzieli, że obok tego domu mieszka jego mama. No to fru do niej. Powiedziałam, o co chodzi i poprosiłam o zorientowanie, jaka to firma jak syn będzie dzwonił. Syn dom budował ponad 10 lat temu i nie pamiętał nazwy tej dachówki ani firmy jedyne to, że firma pochodzi ze Śląska. Niestety to nie rozwiązało sprawy, bo Rupp Ceramika jest z Opola a Roben ze Środy Śląskiej tzn., że obie firmy znajdują się na Śląsku. Masz ci babo placek i co teraz. Na razie nic jeszcze nie wymyśliłam bo nie wiem jak to rozstrzygnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Gosiu mam prośbę czy będziesz mogła wkleić zdjęcie domu z twoją dachówką stojąc na wprost niego? Te zdjęcia, które do tej pory wkleiłaś są z boku i nie odzwierciedlają tak kształtu. Będzie to dla mnie bardzo pomocne w podjęciu decyzji. Wkleję Ci dach domu, w którym się zakochałam. Kolor jest inny, ale mi chodzi o kształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 http://foto3.m.onet.pl/_m/ee979262c52304717a153a8ccacb6de7,12,19,0.jpg oto ten dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.09.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Z góry dziękuję za pomoc!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.09.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Po drugie....mężuś miał wczoraj urodziny i imieniny to nie pasowało za bardzo przed forum zasiąśc STO LAT dla męża Spisz się dobrze, aby mężulek był zadowolony. Niech on w ten jeden dzień będzie w centrum uwagi. Później nie będzie zazdrosny, że tak z nami przesiadujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 13.09.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Przez te twoje buty to kompa herbatą oplułam. Jednym słowem byłaś w centrum uwagi, nie było osoby, która nie zawiesiłaby na tobie oka. Ale się uśmiałam z butów, a myslałam, że ja tylko tutaj jestem zakręcona jak te weki A z tymi butami to dałaś czadu Cieszę się, że wam poprawiłam humory też mi się chce teraz śmiać No to Miśka obie jesteśmy zakręcone jak WEK Dachówkę macie piękną ......w słońcu to wygląda najlepiej Jak tak patrzę na zdjęcia Skrzata z brązowymi oknami (złoty dąb),to myślę,że do Was taki kolor też by pasował,bo taki sam kolor dachówki macie zresztą,ja lubię brązy wyjątkowo Iza....dzięki....ja też lubię bardzo brązy więc jak mąż dalej się będzie upierał przy kolorze na oknach, to będę skłonna jeszcze w tej kwestii zbytnio nie oponować ....ale podobają mi się też białe...tak jak w projekcie......bo to piknie wygląda....... STO LAT dla męża Gosia, dzięki......przekazałam ......choć on ciut pokrzywdzony, że ma w jednym dniu urodziny i imieniny (jedna impreza i prezenty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 13.09.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 aniamar (pewnie Ania.....) Aniu, zdjęcie które wkleiłaś to na 99% roben Gosiu mam prośbę czy będziesz mogła wkleić zdjęcie domu z twoją dachówką stojąc na wprost niego? Te zdjęcia, które do tej pory wkleiłaś są z boku i nie odzwierciedlają tak kształtu. Będzie to dla mnie bardzo pomocne w podjęciu decyzji. Melduję, że dziennik uzupełniony i zdjęcie (na wprost)też się znalazło Sądząc po tym zdjęciu właściciel nie miał na pewno problemów z tą dachówką Mi też roben (mimo wszystko) się podoba.....ale zastanów się nad tą drugą firmą.....no chyba, że jest dużo droższa, bo roben ma dobre ceny..... A masz już projekt......bo jak tak, to od dachu dużo zależy wybór dachówki......w dzienniku swoim nie pokazałaś projektu.....jak masz to siooooo wstawiać..... ....chętnie zobaczę co będziecie budować.....co ja wypisuję przecież pisałaś, że masz......to nie zmienia faktu, że czas się nim pochwalić Niech on w ten jeden dzień będzie w centrum uwagi. Później nie będzie zazdrosny, że tak z nami przesiadujesz. ....już czasami jest zazdrosny..... ....że tyle czasu na forum spędzam......a teraz poszedł z synkiem na grzyby to korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 13.09.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 niezla jazda z tymi butami !!! gratuluje postepow, dobrze, ze udalo sie zalatwic sprawe z tymi dachowkami. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 13.09.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Dachóweczka super, GRATULUJĘ U mnie tez będzie roben fleming, tylko czarno-brązowa. Zaczynaja robic więźbę za tydzień, juz nie moge sie doczekać. Widze że dachówka prosta i ładnie lezy, a tyle na forum opinii, że krzywa. Zoczymy jak wyjdzie u mnie Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 w dzienniku swoim nie pokazałaś projektu.....jak masz to siooooo wstawiać..... ....chętnie zobaczę co będziecie budować.....co ja wypisuję przecież pisałaś, że masz......to nie zmienia faktu, że czas się nim pochwalić Wiem, że muszę wkleić tylko ciągle coś wychodzi. Dziękuję za szybką odpowiedź i za zdjęcia. Ja też myślę, że to Roben, ale dobrze się, choć troszkę upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Powiem, że się zmartwiłam tą dachówką, że są z nią takie problemy. Ja już mam dość przygód, a już widzę, że się zaczyna następna. Czy się nie da tak bezproblemowo wybudować Co za głupie pytanie, i o czym byśmy później opowiadali jakby wszystko było na tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.09.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Gosiu, może to jeszcze nie zdjęcia, ale zmusiłaś mnie do napisania parę słów w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts