kala67 15.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 a ja w tym roku nie robie żadnych zapraw!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 15.09.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 a co słychać na budowie Asiu, na szczęście wszystko w porządku.....bardzo jesteśmy zadowoleni, dach pięknieje z godziny na godzinę dziś majster powiedział,że do końca tygodnia skończą krycie i ..............będę mogła ogłosić SSO Dziś już zaczęli na jednej stronie zakładać gąsiory......no ale ty już najlepiej wiesz jak to pięknie wygląda No to super!!! :D:D I co będzie następne?? Po wprawianiu okien i drzwi? Trzymam kciuki,żeby wszystko poszło po Waszej mysli i żeby już nie było niemiłych niespodzianek,tylko te dobre :) Dzieczyny,ależ Wy pracowite jesteście,czuję się jak leń przy Was Pocieszam się tylko tym,że jak wrócimy do domku,to też tak będę robić Hmmmm może nie w aż takich wielkich ilościach :lol:....ale zawsze parę słoiczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 dzien doberek ,widze że u was duuuuuuuuuuuże postepy w budowie ,a te widoczki z okien przepiękne ,a wasza ekipa od dachu jest jakiego regionu ? zadowoleni jesteście ,bo jak co to dałabyś może kontakt do nich bo jeżeli pracują w Małopolsce to i może by i nam coś nie cos zrobili Witaj Jessi U ciebie widoczki też przepiękne też budujesz na górce to i panorama piękna....zastanawiam się tylko czy u ciebie też tak czasami wieje.....bo u mnie wczesną wiosną i jesienią to czasem łeb chce urwać (że o zimie nie wspomnę) Nasza ekipa to nie tylko od dachu, tylko cały domek budowali, od wbicia pierwszej łych w ziemię.....z kontaktem do nich nie ma najmniejszego problemu....tylko, że oni szukają budowy w bliskim rejonie....zawsze pod wieczór zjeżdżają do domu.....tym bardziej, że majstra żona jest w ciąży i musi być na miejscu..... Ale spytać zawsze można......także jakbyś chciała to ci mogę napisać nr. tel. Szukając ekipy najlepiej jest pojeździć po budowach i jak ktoś był bardzo zadowolony z ekipy to brać namiary.....tak było u nas, wydaje mi się, że u nas w małopolsce jest dużo ekip (nie wszyscy wyjechali do Warszawki) dzien doberek z raniutka jeśli możesz podać numer telefonu do swojej "brygady" to przeslij mi ok pozdrawiam i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.09.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Byłam dzisiaj z Miśkiem u Pana od blachodachówki a on, że w piątek raczej przywiozą cuś mi się widzi, że facet leci sobie w kulki nie no......tek jak Gosia z Izą pisały trza się zebrac do kupy i go pacnąc....http://1.1.1.3/bmi/www.bibliotekazpszio.republika.pl/rzeznia.gif a fakt faktem, że pisałam i wiersze... byłam wyróżniona w gminie Miśka w sobotę na TVN-e jest taki program "mam talent" trza cię tam wysłac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.09.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ja zrobiłam 54 słoiki półlitrowe i nie mam już ochoty patrzec na buraki to żeś pierdykłaaaaa .....tych słoi krótko mówiąc sie zakręciłaś na maxaaaa nooooooooo czułam się zakręcona ale teraz się cieszę że mam taki zapasik....powinniśmy przezimowac Ja tego nie robiłam na raz - bo chyba bym się zarypała przy tych słoikach tylko na trzy razy..... W tamtym roku zrobiłam na raz z jednej porcji a do tego taką sałatkę z ogórków z marchewką i cebulką....i jeszcze się zima na dobre nie zaczęła jak już mi brakło buraczków a z tą sałatką się do dzisiaj bujam i rozdaję, bo mi smakowała a te moje dwa tyfusy nie za bardzo jedli .....więc w tym roku postawiłam tylko na buraczki Aha....już myślałam że dośc wekowania w tym sezonie ale mnie chcica na marynowane rydzyki wzięła.....są przepyszne na przystawkę....u nas rydzy dużo po lasach i brat koleżanki ma mi nazbierac.... a ja w tym roku nie robie żadnych zapraw!!!!!!! undefined Kala nie przejmuj się w przyszłym sezonie nadrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.09.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 No to super!!! I co będzie następne?? Po wprawianiu okien i drzwi? ehhhhhhh......Iza......okna i drzwi dopiero na wiosnę ......wiadomo o co chodzi........ i tak się cieszę, że wyrobiliśmy sie z kasą na tyle ile zaplanowaliśmy....i to co do złotówki nie brakło ale i nie zostało mi "nawet na waciki" A wiecie co jest najgorsze........że tak się przywiązałam do mojego dzienniczka a teraz zapadnie się w niebycie Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie myślcie sobie że zniknę z FM....oj co to to nie! Biorę w "adopcję" wasze dzienniki i komentarze i na pewno będzie mnie u was pełno i będę wam kibicowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.09.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 dzien doberek ,widze że u was duuuuuuuuuuuże postepy w budowie ,a te widoczki z okien przepiękne ,a wasza ekipa od dachu jest jakiego regionu ? zadowoleni jesteście ,bo jak co to dałabyś może kontakt do nich bo jeżeli pracują w Małopolsce to i może by i nam coś nie cos zrobili Witaj Jessi U ciebie widoczki też przepiękne też budujesz na górce to i panorama piękna....zastanawiam się tylko czy u ciebie też tak czasami wieje.....bo u mnie wczesną wiosną i jesienią to czasem łeb chce urwać (że o zimie nie wspomnę) Nasza ekipa to nie tylko od dachu, tylko cały domek budowali, od wbicia pierwszej łych w ziemię.....z kontaktem do nich nie ma najmniejszego problemu....tylko, że oni szukają budowy w bliskim rejonie....zawsze pod wieczór zjeżdżają do domu.....tym bardziej, że majstra żona jest w ciąży i musi być na miejscu..... Ale spytać zawsze można......także jakbyś chciała to ci mogę napisać nr. tel. Szukając ekipy najlepiej jest pojeździć po budowach i jak ktoś był bardzo zadowolony z ekipy to brać namiary.....tak było u nas, wydaje mi się, że u nas w małopolsce jest dużo ekip (nie wszyscy wyjechali do Warszawki) dzien doberek z raniutka jeśli możesz podać numer telefonu do swojej "brygady" to przeslij mi ok pozdrawiam i buziaki dobra ale wieczorem bo mąż ma nr. w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ok moze byc nawet wieczorkiem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witaj margay ! Nadrabiam powoli po urlopie czytanie Waszych dzienników budowy. Dopiero dzis przeczytałam Twoje perypetie związane z dachówką!!! musze przyznac, że masz cierpliwośc mnie by chyba szlag trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie myślcie sobie że zniknę z FM....oj co to to nie! B nie ma nawet takie opcjiiiiiiii kobito my juz nie damy ci sie nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Byłam dzisiaj z Miśkiem u Pana od blachodachówki a on, że w piątek raczej przywiozą cuś mi się widzi, że facet leci sobie w kulki nie no......tek jak Gosia z Izą pisały trza się zebrac do kupy i go pacnąc.... hm hm a co tam pacnąć ... ja tam jestem za tym zeby go jeb......ć odrazu z grubej rury zeby sobie pare razy głowy nie zawracać ja po wybudowaniu domu wiem....ze z takimi hu....mi nie ma zlituj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Byłam dzisiaj z Miśkiem u Pana od blachodachówki a on, że w piątek raczej przywiozą cuś mi się widzi, że facet leci sobie w kulki nie no......tek jak Gosia z Izą pisały trza się zebrac do kupy i go pacnąc.... hm hm a co tam pacnąć ... ja tam jestem za tym zeby go jeb......ć odrazu z grubej rury zeby sobie pare razy głowy nie zawracać ja po wybudowaniu domu wiem....ze z takimi hu....mi nie ma zlituj się Zaszłam do niego wczoraj... Ma być w tym tygodniu, dzisiaj albo jutro... Zobaczymy... Drzwi za to widziałam u niego metalowe fajne -bo u nas drewniane wejściowe odpadają, bo będzie od tej strony nieraz zacinał deszcz zapewne... Śmiac mi się chce..z tego pacnięcia czy jeb.... cia, bo on łysy ahahaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 hej Gosiu kochana gdzie tam jesteś pewnie sobie spi smacznie Gosiu dzieki ,ty wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Gosia dzisiaj u mnie pada, a myslałam, że podskoczymy na budowę Jak tam u ciebie z dachem sprawy się mają? Pisałaś, że w tym tygodniu ma być the end, duzo zostało? Tam wypucuj aparat foto i nam porób ciut zdjątek, bo teraz to napewno zupełnie inny efekt jak niewidać membrany i tak tylko ładnie ułozoną dachóweczkę z tymi wykończeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 o tak !!!! prosimy o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.09.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 [ Śmiac mi się chce..z tego pacnięcia czy jeb.... cia, bo on łysy ahahaaaaa... to mocniej może zaboleć,a przez to bardziej nas zapamięta a u nas na Kujawach jest pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 17.09.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witojcie dziewczęta Kala mnie też szlag trafiał na początku....ale ten drugi model dachówki też bardzo nam się podoba a nawet nie wiem czy nie bardziej więc szybko to przetrawiłam tym bardziej że chłopaki pięknie to ułożyli A cierpliwośc.....cóż.....jak się zaczyna budowę to trzeba się w nią uzbroic Gosia dzięki że mnie przygarniecie .....z wami jakoś przezimuję....a i tematy na pewno się znajdą .....tylko trza chyba będzie tytuł zmienic na "pogaduchy w długie zimowe wieczory" No Miśka powiedz temu łysolowi że z kobitami z koła nie ma żartów ...a na takiej glacy dobrze siada z tą pogodą to mnie zaskoczyłaś bo u nas troszkę pochmurno ale ciepełko i nie pada.....mam nadzieję że u ciebie też już się przejaśniło.....i mam nadzieję że NAJPóźNIEJ jutro ten pacan przywiezie ci blachodachówkę bo jak nie to żarty się skończą Jessi nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 17.09.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Gosia dzisiaj u mnie pada, a myslałam, że podskoczymy na budowę Jak tam u ciebie z dachem sprawy się mają? Pisałaś, że w tym tygodniu ma być the end, duzo zostało? Tam wypucuj aparat foto i nam porób ciut zdjątek, bo teraz to napewno zupełnie inny efekt jak niewidać membrany i tak tylko ładnie ułozoną dachóweczkę z tymi wykończeniami Z tymi zdjęciami to czekałam aż będzie dach w całości "dopieszczony" wtedy cyknę wszystkie cztery strony....a to nastąpi dziś, najpóźniej jutro A w sobotę jesteśmy umówieni z chłopakami na WIECHę także będzie oblewanie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 dzień dobry. na zdjęcia czekamy i na flaszke wichową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 to ja sie dołączam do przedmówczyni i czekam na zdjęcia no i na jakies dobre win ko albo i dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts