Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Miśka - dzięki za kwiaty......piękne........po co te koszty :oops: :lol:

Aspect, dzięki za odwiedziny cieszę się że ci się podoba :D .....u ciebie też będzie pięknie, przecież też masz ładną dachówkę :wink: 8)

Iza nie przejmuj się:"ostatni będą pierwszymi" :lol: :lol: :lol: wiem że od ciebie zawsze można liczyć na dobre słowo :D

częstuj się....częstuj.....specjalnie dla ciebie zostawiłyśmy flaszeczkę :wink:

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Ja właśnie przygotowuję obiadzik.....a Iza je śniadańko :o .....no toście sobie z mężusiem poleżeli do południa 8)

Wczoraj znajomy przyniósł mi wiaderko rydzy :D zrobiłam sobie 11 słoiczków takich marynowanych na przystawkę super smakują :D a po obiedzie jedziemy do lasu to sobie jeszcze może sama coś uzbieram :D

Jessi już wysyłam ci linka na nk :D Tylko muszę tam swoje zdjęcia pouzupełniać bo mogę po doopsku zaraz od niektórych dostać :o :roll: :wink:

Kala.....jak tam Twoi górale lecą dziś z tymi oknami????

Życzę wam miłego niedzielnego popołudnia :D jest piękna pogoda więc sio od tych komputerów na pole (dla niektórych na dwór) świeżym powietrzem pooddychać :lol: :lol: :lol:

Małgośka jak tam po wiechowym się czujeszzzzz :o

my tu wczoraj twoje wiechowe drinkami i piwkiem opijalismy a ty tu nam z herbatką wyjechałaś :o :lol: :lol: :lol:

jaka tam pogoda dzis nad twoim pięknym daszkiem sie ukazała 8) pewnie słoneczkoooo :wink:

Po wiechowym głowa już nie boli :lol: :lol: :lol:

Pogoda wymarzona jak na drugą połowę września - letnio :D i tak ma być jeszcze przez kilka dni :D ....a jak tam u ciebie? - słoneczko dopisuje?

Witam

Ja właśnie przygotowuję obiadzik.....a Iza je śniadańko :o .....no toście sobie z mężusiem poleżeli do południa 8)

Hihihi my tak zawsze jak na południe do pracy :lol::lol: u nas w sumie to dopiero po 12 jest,więc nie tak źle :o:lol:

Wczoraj znajomy przyniósł mi wiaderko rydzy :D zrobiłam sobie 11 słoiczków takich marynowanych na przystawkę super smakują :D a po obiedzie jedziemy do lasu to sobie jeszcze może sama coś uzbieram :D

Ale poszłabym sobie na grzybki.....dawno już nie byłam :roll:.....kiedyś z tatą chodziłam i kozaki zbieraliśmy mniam mniam :D później pyszny sosik z nich robiliśmy :D.....a tak to czasami tata jakieś kanie do domu przyniesie i pyszne kotleciki są :lol:

Jessi już wysyłam ci linka na nk :D Tylko muszę tam swoje zdjęcia pouzupełniać bo mogę po doopsku zaraz od niektórych dostać :o :roll: :wink:

Dodawaj dodawaj,bo my tu wszystkie zdjęcia mamy!! :D:wink:

:o :o szkoda że u nas nie ma takich promocji :o też bym zaszalała :lol: :lol: :lol:

To pochwal się wieczorkiem co upolowałaś na promocyjach.....

żadnych rewelacji nie było za duzo ale troszke upolowalismy :wink:

niebęde tu fotek wstawiac bo kupilismy staniczki , bokserki po 50c - fajne. i moje dziewczyny tam wypatrzyły bluzeczki sukieneczki :o szpilki :roll: o rzesz ...to sie zaczeło :cry: