margay 20.09.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Miśka - dzięki za kwiaty......piękne........po co te koszty Aspect, dzięki za odwiedziny cieszę się że ci się podoba .....u ciebie też będzie pięknie, przecież też masz ładną dachówkę Iza nie przejmuj się:"ostatni będą pierwszymi" wiem że od ciebie zawsze można liczyć na dobre słowo częstuj się....częstuj.....specjalnie dla ciebie zostawiłyśmy flaszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.09.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 hm hm a gdzie Gosia ??? moze zgłosiła się do ;mam talent ; tylko zastanawiam się .......co ona tam wyczyniałaby hmmmm.......talentów ci u mnie dostatek aczkolwiek nie wiem jak zareagowałby na nie pan Wojewódzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.09.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 hej Gosia jak Cie znalezc na nk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 witajcie dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.09.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Przyleciałam się przywitać i mykam na śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.09.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Małgośka jak tam po wiechowym się czujeszzzzz my tu wczoraj twoje wiechowe drinkami i piwkiem opijalismy a ty tu nam z herbatką wyjechałaś jaka tam pogoda dzis nad twoim pięknym daszkiem sie ukazała pewnie słoneczkoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.09.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam Ja właśnie przygotowuję obiadzik.....a Iza je śniadańko .....no toście sobie z mężusiem poleżeli do południa Wczoraj znajomy przyniósł mi wiaderko rydzy zrobiłam sobie 11 słoiczków takich marynowanych na przystawkę super smakują a po obiedzie jedziemy do lasu to sobie jeszcze może sama coś uzbieram Jessi już wysyłam ci linka na nk Tylko muszę tam swoje zdjęcia pouzupełniać bo mogę po doopsku zaraz od niektórych dostać Kala.....jak tam Twoi górale lecą dziś z tymi oknami???? Życzę wam miłego niedzielnego popołudnia jest piękna pogoda więc sio od tych komputerów na pole (dla niektórych na dwór) świeżym powietrzem pooddychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.09.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Małgośka jak tam po wiechowym się czujeszzzzz my tu wczoraj twoje wiechowe drinkami i piwkiem opijalismy a ty tu nam z herbatką wyjechałaś jaka tam pogoda dzis nad twoim pięknym daszkiem sie ukazała pewnie słoneczkoooo Po wiechowym głowa już nie boli Pogoda wymarzona jak na drugą połowę września - letnio i tak ma być jeszcze przez kilka dni ....a jak tam u ciebie? - słoneczko dopisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.09.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ....a jak tam u ciebie? - słoneczko dopisuje? własnie przechwaliłam pogode ze jest piknie no...i teraz juz trochę popadało ale nic tam....jade zaraz na zakupy poszalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.09.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 szalej, szalej tylko żeby ci wystarczyło na wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 szalej, szalej tylko żeby ci wystarczyło na wykończeniówkę nie nie...ja skromnie ....tylko promocjii będę szukać ..no wiesz wszystko po 1 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.09.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 szkoda że u nas nie ma takich promocji też bym zaszalała To pochwal się wieczorkiem co upolowałaś na promocyjach..... teraz poważnie spierdzielam do tego obiadu bo zaraz po doopsku dostanę paaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.09.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 szalej, szalej tylko żeby ci wystarczyło na wykończeniówkę nie nie...ja skromnie ....tylko promocjii będę szukać ..no wiesz wszystko po 1 euro Ja we wtorek do Dublina,to też promocji będę szukać :lol: Ale chyba też nie poszaleję za dużo,bo przed urlopem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.09.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam Ja właśnie przygotowuję obiadzik.....a Iza je śniadańko .....no toście sobie z mężusiem poleżeli do południa Hihihi my tak zawsze jak na południe do pracy :lol: u nas w sumie to dopiero po 12 jest,więc nie tak źle :lol: Wczoraj znajomy przyniósł mi wiaderko rydzy zrobiłam sobie 11 słoiczków takich marynowanych na przystawkę super smakują a po obiedzie jedziemy do lasu to sobie jeszcze może sama coś uzbieram Ale poszłabym sobie na grzybki.....dawno już nie byłam .....kiedyś z tatą chodziłam i kozaki zbieraliśmy mniam mniam później pyszny sosik z nich robiliśmy .....a tak to czasami tata jakieś kanie do domu przyniesie i pyszne kotleciki są Jessi już wysyłam ci linka na nk Tylko muszę tam swoje zdjęcia pouzupełniać bo mogę po doopsku zaraz od niektórych dostać Dodawaj dodawaj,bo my tu wszystkie zdjęcia mamy!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.09.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 szkoda że u nas nie ma takich promocji też bym zaszalała To pochwal się wieczorkiem co upolowałaś na promocyjach..... żadnych rewelacji nie było za duzo ale troszke upolowalismy niebęde tu fotek wstawiac bo kupilismy staniczki , bokserki po 50c - fajne. i moje dziewczyny tam wypatrzyły bluzeczki sukieneczki szpilki o rzesz ...to sie zaczeło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.09.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 okna wstawione, gorale odjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 okna wstawione, gorale odjechali GRATULACJEEEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 GRATULUJĘ!!!!Spóźnione ale szczere gratulacje. Piękny dach Wam wyszedł i teraz widać jaki będzie ładny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.09.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 GRATULUJĘ! wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts