waldi8321 20.09.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 szkoda że u nas nie ma takich promocji też bym zaszalała To pochwal się wieczorkiem co upolowałaś na promocyjach..... żadnych rewelacji nie było za duzo ale troszke upolowalismy niebęde tu fotek wstawiac bo kupilismy staniczki , bokserki po 50c - fajne. i moje dziewczyny tam wypatrzyły bluzeczki sukieneczki szpilki o rzesz ...to sie zaczeło Ojjjj Gosia,to teraz dopiero będziesz miała :o:o.....ani się obejrzysz,a już Ci zięciów do domu przyprowadzą :o:o:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.09.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ojjjj Gosia,to teraz dopiero będziesz miała :o:o.....ani się obejrzysz,a już Ci zięciów do domu przyprowadzą :o:o:lol: zawsze powtarzam ze co dwie to nie jedna nici z wykonczeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 21.09.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam drogie panie Gosia.....popatrz na to z innej strony.......jeszcze chwilę i będą do domu przyprowadzać ciacha .....a ty taka młoda mama jesteś to prawie jak starsza siostra .....to i oko nacieszysz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.09.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Gosia.....popatrz na to z innej strony.......jeszcze chwilę i będą do domu przyprowadzać ciacha .....a ty taka młoda mama jesteś to prawie jak starsza siostra .....to i oko nacieszysz..... to prawda będę chodziła jak kargul i sprawdzała czy drzwi nie piszcząą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 21.09.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 albo powiesz że przyszłaś naprawić radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.09.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Małgosiu, oblukałam na NK ślicznie wyglądasz!!!!! ...ja myslałam, że masz ciemne wlosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.09.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Nu i jak grzybki pozbierałaś? Tak naprawdę nie ma niejadalnych, jedne poprostu zjemy tylko raz Ale tych chyba halucynogennych nie pozbierałas? By dopiero się działo... Jezoo ile ja lat nie byłam na grzybkach... U mojego brata rosły spore kanie i paieczarki - a jeszcze opieńki mi zbierał kiedyś... Ja mam sporo suszonych grzybków, ale z takich to mmmmmmmm i ten sosik... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.09.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 do mojej jaki nie przyjdzie to dam młotek i gwoździe na początek... jak wbije to 1 pkt. Potem wiertarka, wejście na dach, i takie tam.. Jak przejdzie to może wypic herbatkę i zjeśc ciacho, jak nie to niech kosi działkę oczywiście kosą Ja napewno drzwi zdejmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 21.09.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 miśka to już widzę że będzie z ciebie typowa teściowa Grzybki nazbierałam.....nie było za dużo rydzy ale i pora nie sprzyjała po sobocie i niedzieli do południa to już las był zlatany ....alee 9 słoiczków małych wyszło Kala....dzięki za komplementa blondyna ja ci od zawsze (mam nadzieję, że nie taka jak z kawałów Lecę oglądać Twoje okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.09.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 do mojej jaki nie przyjdzie to dam młotek i gwoździe na początek... jak wbije to 1 pkt. Potem wiertarka, wejście na dach, i takie tam.. Jak przejdzie to może wypic herbatkę i zjeśc ciacho, jak nie to niech kosi działkę oczywiście kosą Ja napewno drzwi zdejmę miska ale pomysły to ty masz tesciowa na 102 rozumie cie bo w koncu tyle się sztuczek budowlanych wyuczyłas ze szkoda tego nie wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam!! wpadłam sie grzecznie przywitac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam dostałam dziś parę kawałów,w tym kilka standartowo o teściowej,czyli w przyszłości o nas Trzy fazy życia kobiety: > 1. wkurwia ojca > 2. wkurwia męża > 3. wkurwia zięcia > Rozmawia dwóch przyjaciół: > - Słyszałem, że twoja Teściowa miała wypadek. > - Tak, szła do piwnicy po ziemniaki na obiad, na schodach potknęła > się i skręciła kark. > - I co zrobiliście?? > - Spaghetti. a to na deserek i poprawę humoru > Kiedy Jacek z Plackiem ukradli już księżyc, na ich drodze stanęła > czarownica z kotem na ramieniu. Chłopcy wiedzieli już wtedy, że > świadków przestępstwa trzeba się pozbywać. Nie mieli tyle odwagi, by > zabić.. > Dlatego Lech wziął czarownicę, a Jarosław kota... > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 > Rozmawia dwóch przyjaciół: > - Słyszałem, że twoja Teściowa miała wypadek. > - Tak, szła do piwnicy po ziemniaki na obiad, na schodach potknęła > się i skręciła kark. > - I co zrobiliście?? > - Spaghetti.> zaje...fajne hihihihi hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kamlotek..........oplułam sie czytając o 3 fazach życia kobiety chyba sobie skopiuje do swojego dzinnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.09.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 hahahhahahahahaha ale zarąbiste kawały :lol: aż się popłakałam ze smiechu :lol:......fazy to najlepsze,a jakie prawdziwe :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 22.09.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Gratulacje SSO, też bym tak chciał, ale to może na wiosne. Podczytuję powolutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Gratulacje SSO, też bym tak chciał, ale to może na wiosne. Podczytuję powolutku. Ktosiek... będzie dobrze, jak na wiosnę ruszycie -to jeszcze patrzeć jak NAS tutaj wszystkie wyprzedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 > Kiedy Jacek z Plackiem ukradli już księżyc, na ich drodze stanęła > czarownica z kotem na ramieniu. Chłopcy wiedzieli już wtedy, że > świadków przestępstwa trzeba się pozbywać. Nie mieli tyle odwagi, by > zabić.. > Dlatego Lech wziął czarownicę, a Jarosław kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 tak na chwilę sobie wpadłam..........poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.09.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 to się u mnie nie naczytałaś Ja nie wyrabiam w waszych komentarzach tyle się u was dzieje....tu ostatnio nie zaglądałam dziś troszkę posiedziałam na FM w pracy......jakbym miała szefa to by mnie pewnie z roboty wywalił na zbity pysk A jeszcze miałam zaglądnąc do aniamar i nie zdążę.... wieczorkiem lecę prosto do niej paaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts