Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

:o :o szkoda że u nas nie ma takich promocji :o też bym zaszalała :lol: :lol: :lol:

To pochwal się wieczorkiem co upolowałaś na promocyjach.....

żadnych rewelacji nie było za duzo ale troszke upolowalismy :wink:

niebęde tu fotek wstawiac bo kupilismy staniczki , bokserki po 50c - fajne. i moje dziewczyny tam wypatrzyły bluzeczki sukieneczki :o szpilki :roll: o rzesz ...to sie zaczeło :cry:

Ojjjj Gosia,to teraz dopiero będziesz miała :o:o:o.....ani się obejrzysz,a już Ci zięciów do domu przyprowadzą :o:o:o:lol:

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nu i jak grzybki pozbierałaś?

Tak naprawdę nie ma niejadalnych, jedne poprostu zjemy tylko raz :wink: :lol: Ale tych chyba halucynogennych nie pozbierałas? :lol:

By dopiero się działo...

Jezoo ile ja lat nie byłam na grzybkach...

U mojego brata rosły spore kanie i paieczarki - a jeszcze opieńki mi zbierał kiedyś... :wink:

Ja mam sporo suszonych grzybków, ale z takich to mmmmmmmm i ten sosik... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

:o miśka to już widzę że będzie z ciebie typowa teściowa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Grzybki nazbierałam.....nie było za dużo rydzy ale i pora nie sprzyjała :-? po sobocie i niedzieli do południa to już las był zlatany :-? ....alee 9 słoiczków małych wyszło 8) :D

Kala....dzięki za komplementa :wink: blondyna ja ci od zawsze :lol: (mam nadzieję, że nie taka jak z kawałów :o :wink: Lecę oglądać Twoje okna :D

do mojej jaki nie przyjdzie to dam młotek i gwoździe na początek... jak wbije to 1 pkt. Potem wiertarka, wejście na dach, i takie tam.. Jak przejdzie to może wypic herbatkę i zjeśc ciacho, jak nie to niech kosi działkę oczywiście kosą :lol:

Ja napewno drzwi zdejmę :lol:

:lol: :lol: :lol:

miska ale pomysły to ty masz :o :o :o

tesciowa na 102 :lol:

rozumie cie bo w koncu tyle się sztuczek budowlanych wyuczyłas ze szkoda tego nie wykorzystać :lol: :lol: :lol:

Witam dostałam dziś parę kawałów,w tym kilka standartowo o teściowej,czyli w przyszłości o nas :lol: :wink:

Trzy fazy życia kobiety:

> 1. wkurwia ojca

> 2. wkurwia męża

> 3. wkurwia zięcia

> Rozmawia dwóch przyjaciół:

> - Słyszałem, że twoja Teściowa miała wypadek.

> - Tak, szła do piwnicy po ziemniaki na obiad, na schodach potknęła

> się i skręciła kark.

> - I co zrobiliście??

> - Spaghetti.

a to na deserek i poprawę humoru

> Kiedy Jacek z Plackiem ukradli już księżyc, na ich drodze stanęła

> czarownica z kotem na ramieniu. Chłopcy wiedzieli już wtedy, że

> świadków przestępstwa trzeba się pozbywać. Nie mieli tyle odwagi, by

> zabić..

> Dlatego Lech wziął czarownicę, a Jarosław kota...

>

> Kiedy Jacek z Plackiem ukradli już księżyc, na ich drodze stanęła

> czarownica z kotem na ramieniu. Chłopcy wiedzieli już wtedy, że

> świadków przestępstwa trzeba się pozbywać. Nie mieli tyle odwagi, by

> zabić..

> Dlatego Lech wziął czarownicę, a Jarosław kota...

:lol: :lol: :lol:

to się u mnie nie naczytałaś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja nie wyrabiam w waszych komentarzach :o tyle się u was dzieje....tu ostatnio nie zaglądałam :lol:

dziś troszkę posiedziałam na FM w pracy......jakbym miała szefa to by mnie pewnie z roboty wywalił na zbity pysk :o :o :o :lol:

A jeszcze miałam zaglądnąc do aniamar i nie zdążę.... :-? wieczorkiem lecę prosto do niej :wink:

paaaaaaaaaaaa