waldi8321 24.09.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Gosia,fajnie masz,że w pracy sobie możesz podglądać FM :lol: przynajmniej nie masz później tyle do nadrobienia :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 24.09.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ooooo i 10 stronkę zaczęłam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ooooo i 10 stronkę zaczęłam :lol: dobrze ze nie 13 - tą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 gdzie Gosieńka jak tam sprzątanie na budowie ??? zakończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 24.09.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ooooo i 10 stronkę zaczęłam :lol: dobrze ze nie 13 - tą Noooooo dzisiaj to już bym tego nie zniosła :lol:....a raczej mój laptop (niczemu nie winny) by tego nie przeżył :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dobrze,że wczoraj nie siedziałam w necie,bo by mnie szlag zalewał jak Was,a czytałam,ze inni też narzekali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dobrze,że wczoraj nie siedziałam w necie,bo by mnie szlag zalewał jak Was,a czytałam,ze inni też narzekali wczoraj to był jakis koszmar myslałam ze mnie krew zaleje bo ile postów mi zeżarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a może to wina świńskiej grypy komputerowej wczoraj był pierwszy dzień astronomicznej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a może to wina świńskiej grypy komputerowej wczoraj był pierwszy dzień astronomicznej jesieni całkiem możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.09.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 witam nocną porą jednak nie zasiadłam wieczorem, bo wyjeżdżam za chwilę służbowo i dobre co się było 3 godzinki przespać Ale macie fajnie że sobie słodko śpicie Spadam....."komu w drogę temu sandały...."ha...............ha............ha....nawet mi się śmiać nie chce............paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Kurde ja słodko śpię a ona za wyjazd się bierze mam nadzieję że dojechałaś szczęśliwie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 o kurczę a gdzie Ty pracujesz,że po nocy wyjeżdżasz jak wrócisz to odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 mogłas chociaz napisac.....dokąd ta wycieczka??? witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.09.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 czyżbyście się o mnie martwiły....... już ci jezdem nazad jestem wy-pom-po-wa-na.....niedawno wróciłam.....nienawidzę tych wyjazdów choć czuję ogromną satysfakcję z pracy Kala....taaa......wycieczka tą trasę znam na pamięć już mi się dawno znudziła.....a do tego to chamstwo na SB radiu łoooo matko jacy niektórzy kierowcy oklęci choć idzie się pośmiać nieraz.....jak się takich dwóch pacanów wyzywa...... Ps. o pracy mogę napisać na PW jak to was zainteresuje bo nie chcę być rozpoznana jakby ktoś z mojej mieściny podczytywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.09.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Spadam do wyra bo padam....a jutro teście przyjeżdżają z wizyta(cją) Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Spadam do wyra bo padam....a jutro teście przyjeżdżają z wizyta(cją) ho ho to pewnie juz pucujesz mieszkankooooo i gotujesz pyszności czy moze kupujesz na wynos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.09.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ehhhh........nie mam na nic czasu.......dobrze że mężuś o to wszystko zadbał wczoraj po północy wyjechałam, wróciłam 3 godz. temu, szybka kąpiel i zajrzałam tu na chwilę bo padam po nieprzespanej nocy a na rano mam do pracy jak przyjdę o 12-stej to teście już będą........więc sama powiedz kiedy miałam coś przygotować..... ....na szczęście mężuś posprzątał mi pięknie a rano zrobi sałatkę i obiad Gosia przyjdzie na gotowe z pracki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Gosia przyjdzie na gotowe z pracki...... no to żeś sobie męża wychowała taki mąż to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.09.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no to żeś sobie męża wychowała ma się te sposoby...... jak każdy synek....mamcia przyjeżdża.....to motorek się mu w tyłku zapalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 jak każdy synek....mamcia przyjeżdża.....to motorek się mu w tyłku zapalił to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts