Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam śpiochy :lol: :lol:

napiszę wam na PW tylko dopiero jutro wieczorkiem :wink:

ale mi się nie chce iść do pracy..... :( jeszcze śpięęęęęęęęęęęę.......http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/me/la/bzwb/xz908XWGkkoGJbAAvX.jpg

Nu tak dopiero jutro odpiszesz, bo juz ponad 3 godzinki masz Gości -Teściów :wink:

To się tam będzie działoooooooo :lol:

Ale do jutra to duzo godzin i to do wieczora... ło matko...

A ja dzisiaj musiałam ugotować -Kapuśniak, bo Misiek powiedział, że on chce znowu -bo był pyszny... :o :roll: :wink: a tak mam lenia, że ho ho...

To wypoczywaj tam Gosiu -dobrze, że jutro niedziela, to może sobie pośpisz :wink:

Fakt :lol: pogoda przepiękna jak na końcówkę września :D

I taka ma pozostać dopóki Miśka ostatniego skrawka blachy na dachu nie położy :D

A ja przed chwilą zbierałam z synkiem orzechy na podwórku bo w tym roku orzech nam wyjątkowo obrodził.....i nie chciało mi się leniowi :-? iść po rękawiczki i nie wiem jak ja się jutro ludziom na oczy pokażę :roll: całe łapy czarne :cry: macie na to jakiś patent?????no żeby to wyczyścić???? :cry:

Fakt :lol: pogoda przepiękna jak na końcówkę września :D

I taka ma pozostać dopóki Miśka ostatniego skrawka blachy na dachu nie położy :D

A ja przed chwilą zbierałam z synkiem orzechy na podwórku bo w tym roku orzech nam wyjątkowo obrodził.....i nie chciało mi się leniowi :-? iść po rękawiczki i nie wiem jak ja się jutro ludziom na oczy pokażę :roll: całe łapy czarne :cry: macie na to jakiś patent?????no żeby to wyczyścić???? :cry:

W tamtym roku u nas tez już było mnóstwo orzechów i zostało do teraz :o W tym roku tez nie mało... ja czyściłam kwaskiem cytrynowym, a spróbuj też proszkiem do prania -on to każde dziadostwo mi z budowy usunie :wink:

Fakt pogoda przepiękna jak na końcówkę września

I taka ma pozostać dopóki Miśka ostatniego skrawka blachy na dachu nie położy

Otóż to -otóż to!!!

DOBRZE GADOLI -DAĆ JEJ WÓDKI TRZA :lol: :lol: :lol:

A artukułu nie czytałam, w wolnej chwili poczytam, ale wyobrażam sobie, co za cyrki z tego wyszły :o

....a zauważyłaś moja piękną nową nazwę dziennika?.....

:o :o :o o żeszzzzz jak to pięknie brzmi :o cudnieeeee

..... oj chyba cosik będzie bo Gosia nam sie tu zaczyna poetycko wyrazac :o

moze mąż po skonczonej budowie chce do pracy wrócic i się szefowej przylizuje :lol: :lol: :lol: ho ho ho czekamy .......