taka_ja taki_on 25.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ps. o pracy mogę napisać na PW jak to was zainteresuje bo nie chcę być rozpoznana jakby ktoś z mojej mieściny podczytywał To mnie to interesuje... bom ciekawa baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 To mnie to interesuje... bom ciekawa baba i mnie tyżżżżż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 26.09.2009 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam śpiochy napiszę wam na PW tylko dopiero jutro wieczorkiem ale mi się nie chce iść do pracy..... jeszcze śpięęęęęęęęęęęę.......http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/me/la/bzwb/xz908XWGkkoGJbAAvX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.09.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam śpiochy napiszę wam na PW tylko dopiero jutro wieczorkiem ale mi się nie chce iść do pracy..... jeszcze śpięęęęęęęęęęęę.......http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/me/la/bzwb/xz908XWGkkoGJbAAvX.jpg Nu tak dopiero jutro odpiszesz, bo juz ponad 3 godzinki masz Gości -Teściów To się tam będzie działoooooooo Ale do jutra to duzo godzin i to do wieczora... ło matko... A ja dzisiaj musiałam ugotować -Kapuśniak, bo Misiek powiedział, że on chce znowu -bo był pyszny... a tak mam lenia, że ho ho... To wypoczywaj tam Gosiu -dobrze, że jutro niedziela, to może sobie pośpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.09.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dzien doberek w niedzielny ranek ,jak tam pogoda u Was bo u nas pochmurno i brzydko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witammmmmmmmmmmmmm... Mam nadzieję, że Gosiu pospałaś dzisiaj... ale skoro macie gości -to nici z tego Uciekam zerknąć na filmik - DOBREJ NIEDZIELI Jessi u mnie cieplutko, słonko... super ta jesień jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Fakt pogoda przepiękna jak na końcówkę września I taka ma pozostać dopóki Miśka ostatniego skrawka blachy na dachu nie położy A ja przed chwilą zbierałam z synkiem orzechy na podwórku bo w tym roku orzech nam wyjątkowo obrodził.....i nie chciało mi się leniowi iść po rękawiczki i nie wiem jak ja się jutro ludziom na oczy pokażę całe łapy czarne macie na to jakiś patent?????no żeby to wyczyścić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Widziałyście artykuł na głównej stronie onetu "urodził się jako chłopiec - żył jak dziewczynka" co za tragedia ....a rodziców to bym udusiła własnymi rękami powinni za to siedzieć .....coś niepojętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.09.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Fakt pogoda przepiękna jak na końcówkę września I taka ma pozostać dopóki Miśka ostatniego skrawka blachy na dachu nie położy A ja przed chwilą zbierałam z synkiem orzechy na podwórku bo w tym roku orzech nam wyjątkowo obrodził.....i nie chciało mi się leniowi iść po rękawiczki i nie wiem jak ja się jutro ludziom na oczy pokażę całe łapy czarne macie na to jakiś patent?????no żeby to wyczyścić???? W tamtym roku u nas tez już było mnóstwo orzechów i zostało do teraz W tym roku tez nie mało... ja czyściłam kwaskiem cytrynowym, a spróbuj też proszkiem do prania -on to każde dziadostwo mi z budowy usunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.09.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Fakt pogoda przepiękna jak na końcówkę września I taka ma pozostać dopóki Miśka ostatniego skrawka blachy na dachu nie położy Otóż to -otóż to!!! DOBRZE GADOLI -DAĆ JEJ WÓDKI TRZA A artukułu nie czytałam, w wolnej chwili poczytam, ale wyobrażam sobie, co za cyrki z tego wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Wiedziałam że jak ktoś prosi o radę to niezawodna Miśka stoi na posterunku .....kwaskiem cytrynowym szorowałam ręce i ani drgnie ten syf ......na proszek do prania nie wpadłam .....dzięki - spróbuję...... DOBRZE GADOLI -DAĆ JEJ WÓDKI TRZA no... ino szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Widziałyście artykuł na głównej stronie onetu "urodził się jako chłopiec - żył jak dziewczynka" co za tragedia ....a rodziców to bym udusiła własnymi rękami powinni za to siedzieć .....coś niepojętego czytałam koszmar co sie w swiecie wyprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Goska rzuć mi trochę orzechów !!!!! tez chce miec czarne łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ojjjj nie chciałabyś mieć takich łap jakbym w kopalni węgiel wydobywała pazurami a najgorsze że to cholerstwo nie chce zejść! Uwaga........rzucam orzechem.......złapałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Uwaga........rzucam orzechem.......złapałaś? mam.... mam!!!!! .....dzięki kochaniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ....a zauważyłaś moja piękną nową nazwę dziennika?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 27.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ....a zauważyłaś moja piękną nową nazwę dziennika?..... no właśnie się zastanawiałem, gdzie ja trafiłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Dobrze trafiłeś ....w dziesiątkę Widzę, że lepiej się czujesz jak zasiadłeś na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ....a zauważyłaś moja piękną nową nazwę dziennika?..... o żeszzzzz jak to pięknie brzmi cudnieeeee ..... oj chyba cosik będzie bo Gosia nam sie tu zaczyna poetycko wyrazac moze mąż po skonczonej budowie chce do pracy wrócic i się szefowej przylizuje ho ho ho czekamy ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Widzę, że dziś zasiedli sami "archonowcy" Gosia widzisz jaki Ktosiek ma domek podobny do twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts