kala67 01.07.2009 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam:) u nas od rana sloneczko za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 01.07.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 u nas też cieplutko,wręcz upał ... nareszcie , tylko dlaczego zawsze w tygodniu jak trzeba w pracy siedziec Jeśli chodzi o tematy budowlane to u nas przestój płytę można już rozszalowywac a ekipy jak nie było tak nie ma Kończą podobno gdzieś pracę, bo ich pogoda trochę wstrzymała Mają przyjśc w poniedziałek...mam nadzieję, że pogoda wytrzyma A tymczasem mąż z tatą i bratem sami wzięli się za rozszalowywanie Ja nie wiem za co ja tej ekipie płacę Przyjdą na gotowe. Jak wreszcie przyjdą to znowu będę systematycznie zdawała fotorelację z budowy Już mnie wkurza ta bezczynnośc, taka piękna pogoda a u nas na budowie ani żywej duszy pozdrowienia dla was dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 02.07.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Napisalem pięknego posta a tu wszystko wcięło w necie. Zapomniałem że murator nie działa po północy W skrócie było o tym że to mój pierwszy post u Ciebie a myslałem że juz sie zameldowałem w Twoim dzienniku U nas cisza, mam nadzieje, że w końcu jutro zalejemy podłoge na gruncie. Pogoda beznadziejna. W ciagu dnia parówka a wieczorem burza za burzą. Po zalaniu będzie przestój do początku sierpnia, w końcu wymarzony urlopik Życzę szybkiego powrotu ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 03.07.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Żeby było sprawiedliwie ja odpisałam i przerwało mi połączenie (bezprzewodowy internet) Witam w moich skromnych progach Nawet nie wiedziałam że murator nie działa po północy bo chodzę spac z kurami , ale obawiam się, że jak we wtorek przyjdą moje majstry to znowu zacznie się u mnie bezsennośc i pewnie będę buszowac w nocy po dziennikach na temat pogody to nie chce sie mi już gadac Normalnie porażka! Dzięki za odwiedziny, lecę oglądac teraz twoją posiadłośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 03.07.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dzisiaj posiadłość wzbogaciła się o świeżą warstwe betonu zdjęcia zapodam wieczorkiem (późnym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 No to razem z Tobą czekamy na ekipę tak to jest jak nie pogoda to znowu ekipa nawala ale jak przyjdą to bedzie juz z górki. no i pogoda musi być zeby prace szły do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 05.07.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dzięki, Od wtorku trzymajcie kciuki...strasznie się boję o wykonanie dachu... Ja już po nocach nie śpię Dobra!! Biorę się w garść!! Może tym razem będzie wszystko OK?? Na pewno codziennie będę zdawała relację z placu bud..... nie boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.07.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Od wtorku trzymajcie kciuki...strasznie się boję o wykonanie dachu... Ja już po nocach nie śpię trzymam i to mocno ale ty tak nie bój się na zapas musisz być dobrej myśli choc patrząc na wasz dach to napewno z nim duzo pracy jest ale efekt wynagrodzi wszystko oj czekam tez bo bardzo podoba mi się twoj domek. u nas niestety nie pozwalano na początku dachów czterospadowych a teraz mozna ale teraz to juz moj dom stoi i jest dwuspadowy ale podoba mi sie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 07.07.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dzięki za dobre słowo Twój domek jest śliczny, przecież to archon a z tej pracowni większośc to perełki Jestem dobrej myśli, choc jeszcze do dnia wczorajszego prześladował nas pech No na prawdę trzeba miec "szczęście"!!! Mąż rozciął sobie brechą czoło, dobrze że nie trzeba było zszywac A ja wlazłam na gwoździa Myślałam że zemdleję z bólu. Oczywiście do tego szczepionka na tężca a teraz kuśtykam na jedną nogę A do tego mojemu bratu który pomaga przy rozszalowaniu płyty, zginął na budowie złoty łańcuszek ( nowiuśki ) Akcja poszukiwawcza trwała do późnych godzin wieczornych. Ponieważ brat był bliski ataku serca obudziłam więc mojego czteroletniego syna żeby go przesłuchac. Mały taki zaspany mówi:" pzeciez włozyłem go do ceglanej dziurki" I tym miłym akcentem zakończę moje wywody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.07.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Mały taki zaspany mówi:" pzeciez włozyłem go do ceglanej dziurki" I tym miłym akcentem zakończę moje wywody to dobre napewno wujek ucieszonyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Jestem dobrej myśli, choc jeszcze do dnia wczorajszego prześladował nas pech No na prawdę trzeba miec "szczęście"!!! Mąż rozciął sobie brechą czoło, dobrze że nie trzeba było zszywac A ja wlazłam na gwoździa Myślałam że zemdleję z bólu. Oczywiście do tego szczepionka na tężca a teraz kuśtykam na jedną nogę no to mieliscie wesoło ....dobrze ze wszystko ok a schody wyglądają super . napewno wyjdą super i tym razem uda się chłopaką stworzyc piękne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 08.07.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 też mam taką nadzieję byle były funkcjonalne i wygodne Ps. Brat się bardzo ucieszył a na pewno nauczył się nie zostawiać takich rzeczy przy małych "odkrywcach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.07.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 .... no to rewizyta ... Napisałaś u mnie tak jakby Ci dom się walił ... a tu widzę budowanie jeszcze szybsze niż u kawiki ... schody poprawione ... i to najważniejsze ... a okolicy to pozazdrościć tylko można PS. ... podczas budowy na pewno można ponarzekać na "pagórkowatą" działkę ... ale takie są najlepsze.... bo można je pięknie zagospodarować ... ... gdyby była płaska to tak jakbyś mieszkała na Mazowszu ... bo tam wszystko płaskie ... a czuję, że Małopolska odpowiada Ci bardziej ... ... mi też ... ale niestety tam nie mieszkam.... ... jeszcze tu wpadnę ... ale za 3 tygodnie ... bo wyjeżdżam na 3 tygodnie ...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 09.07.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No nie mogę widoczki- obłędne!!! Szczerze zazdroszcze Nie dziwie się, że panikujesz przed dachem. U nas największym stesem były fundamenty- małe hopla mojego męża Do dachu bierzemy inną ekipe- naszej nie ufamy na tyle. Pozdrawiam i życze więcej słońca, bo u nas ostatnio też deficyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.07.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Każdy marzy o swoim miejscu na ziemi a jak go już ma, to uważa go za najpiękniejsze miejsce na świecie ( bo własne). Jeden ma piękny widok a drugi piękny staw z dorodnymi wacusiami A wszystkiego mieć nie można i bardzo dobrze, bo jest o czym marzyc i dążyć do obranych celów... Dzięki za odwiedziny i serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.07.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No nie mogę widoczki- obłędne!!! Szczerze zazdroszcze Nie dziwie się, że panikujesz przed dachem. U nas największym stesem były fundamenty- małe hopla mojego męża Do dachu bierzemy inną ekipe- naszej nie ufamy na tyle. Pozdrawiam i życze więcej słońca, bo u nas ostatnio też deficyt. Dzięki za odwiedziny Tak...zaufanie do ekipy to najważniejsza rzecz Moje też zostało nadszarpnięte, ale ekipa została, a ja modlę się żeby już wszystko było ok Słoneczko się przyda dzięki, ja też życzę wam udanej pogody i najlepszej ekipy do dachu po słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 coraz piękniej domek wygląda a jak jeszcze przyjdzie dach to ho ho ho.... dosyć wysoką sciankę kolankową macie czy była taka w projekcie czy sami podniesliscie??? my tez swoją podnosilismy i nawet to nic nie zmieniło w wyglądzie zewnetrznym - a tego sie troszkę obawialismy - jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.07.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Perłóweczko, podnieśliśmy ściankę kolankową o jednego pustaka, bo w projekcie wydawała się nam za niska mało funkcjonalne by były te skosy Ale zamówiliśmy proporcjonalne dłuższe krokwie więc dach to zamaskuje i ta różnica na zewnątrz nie będzie się rzucac w oczy Przynajmniej taką mamy nadzieję Skoro u ciebie nic nie zauważyłam, a domek jest proporcjonalny i zgrabny to ja się już nie przejmuję musi byc dobrze i już!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.07.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 margay kochana jak mogłaś???? A ja mieszkam tu od urodzenia i nie umiem jeździć na nartach Tylko ode mnie jest jeszcze spory kawałek do stoków z prawdziwego zdarzenia, no chyba że do Krynicy Górskiej. A wy na jakim stoku szusujecie?? Krynica-Zdrój Ci powtarzam Krynica-Zdrój - to przecie ja tu mieszkam to moje miasto rodzinne jest... też nie umiem na nartach jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 margay - nic się nie martw, z ekipami każdy musi swoje przejść, będzie dobrze zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts