Perłóweczka 27.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Dobrze trafiłeś ....w dziesiątkę Goska powiem mężowi hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Widzę, że dziś zasiedli sami "archonowcy" Gosia widzisz jaki Ktosiek ma domek podobny do twojego widzę właśnie ja mam jego lustrzane odbicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ....a zauważyłaś moja piękną nową nazwę dziennika?..... o żeszzzzz jak to pięknie brzmi cudnieeeee ..... oj chyba cosik będzie bo Gosia nam sie tu zaczyna poetycko wyrazac moze mąż po skonczonej budowie chce do pracy wrócic i się szefowej przylizuje ho ho ho czekamy ....... niech się podlizuje bo jak nie to będzie mobbing w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Dobrze trafiłeś ....w dziesiątkę Goska powiem mężowi hi hi hi głodnemu zawsze chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Widzę, że dziś zasiedli sami "archonowcy" Gosia widzisz jaki Ktosiek ma domek podobny do twojego widzę właśnie ja mam jego lustrzane odbicie A podobno że nie.....bo się pytałam ktośka w jego komentarzach i nie jest to Twój projekt tylko podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A podobno że nie.....bo się pytałam ktośka w jego komentarzach i nie jest to Twój projekt tylko podobny taki sam to nie jest napewno chodzi mi ze wizualnie na zewnątrz jest bardzo podobny a srodek ma całkiem inny i nazwa tez inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 niech się podlizuje bo jak nie to będzie mobbing w pracy Goska ale seks z szefową i to jeszcze na zapleczu co jego żona na toooooo !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A podobno że nie.....bo się pytałam ktośka w jego komentarzach i nie jest to Twój projekt tylko podobny taki sam to nie jest napewno chodzi mi ze wizualnie na zewnątrz jest bardzo podobny a srodek ma całkiem inny i nazwa tez inna suma sumarum szykuje się kolejny ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 27.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 :D szalejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 :D szalejecie tylko w niedzielne wieczorki i w przerwach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 chyba że jeszcze inna okazja wyskoczy np. przyjęcie nowego członka do koła .............. ale mi sie napisało bez głupich skojarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Mykam spać.....bo jutro do pracy nie wstanę albo pójdę z worami pod oczami paaaaaaaa dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 chyba że jeszcze inna okazja wyskoczy np. przyjęcie nowego członka do koła .............. ale mi sie napisało bez głupich skojarzeń członków nigdy za wieleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Mykam spać.....bo jutro do pracy nie wstanę albo pójdę z worami pod oczami paaaaaaaa dobrej nocki wezmiesz worek na plecy i po sprawie dobrej nocki tylko nie szalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ty też nie szalej bo cię z ktośkiem zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ty też nie szalej bo cię z ktośkiem zostawiam ja tez sie zmywam bo rano niewstanę pa paaaaaaaaa zazdrośnica jak pies ogrodnika hm... sama niewezmie i drugiemu nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ty też nie szalej bo cię z ktośkiem zostawiam ja tez sie zmywam bo rano niewstanę pa paaaaaaaaa zazdrośnica jak pies ogrodnika hm... sama niewezmie i drugiemu nie da jakoś się podzielimy Ot i wystraszyłyśmy ktośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 chyba że jeszcze inna okazja wyskoczy np. przyjęcie nowego członka do koła .............. ale mi sie napisało bez głupich skojarzeń członków nigdy za wieleeeee popłakałam się ze śmiechu, normalnie monitora nie widzę a Miśka jak jutro zaglądnie to już na pewno sie zleje już widzę jak chichra OOOOOOO bosheeeeeeee teraz nie zasnę tak się mi gęba śmieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 27.09.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 :D:D no nie przestraszyłyście mnie jeszcze dobrze , że mi humor poprawiliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Do usług.....w naszym kole poprawianie humoru gratis przy budowie to jest bardzo przydatne takie grupowe wsparcie budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts