Perłóweczka 27.09.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No nieeeeeeeeee a ta jeszcze nie śpi niby mnie juz pozegnała ze taka zmęczona a tu .....proszę pogaduszki po kryjomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 popłakałam się ze śmiechu, normalnie monitora nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 teraz to się już zlałam ryczę jak bóbr nic się nie ukryje jakoś się tak oderwać nie mogę...ale uwierz mi byłam juz w łazience zęby umyłam i juz miałam gasić kompa ale ktosiek mnie zagadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 27.09.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No to dokończyłem czytać dziennik. Współczuję tych nerwów z dachówką, przeraziłem się trochę. Ale na szczęście wszystko OK, dach wygląda super. No to i wiem kto to takie modne buty nosi :D A co do pielgrzymek , to byłem 6 razy, pielgrzymka Zamojska, 13 dni się idzie, mam nadzieję, że mi się jeszcze kiedyś uda pójść. Dobranoc, oj jutro do roboty na 7 dobrze, że u mnie jest 23:28, a nie 00:28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 witam wpadłam przeczytałam,widzę ,że nowy członek koła dołączył lecę na razie póki co jeszcze do dziennika zobaczyć co nowego u Gośki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 nie ma nic nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dobry i nazwa dziennika się zmianiła (pewnie dlatego że tamata długa była) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.09.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 No to dokończyłem czytać dziennik. Współczuję tych nerwów z dachówką, przeraziłem się trochę. Ale na szczęście wszystko OK, dach wygląda super. No to i wiem kto to takie modne buty nosi :D A co do pielgrzymek , to byłem 6 razy, pielgrzymka Zamojska, 13 dni się idzie, mam nadzieję, że mi się jeszcze kiedyś uda pójść. Dobranoc, oj jutro do roboty na 7 dobrze, że u mnie jest 23:28, a nie 00:28 Taaaaaaa......z tymi butami to dałam strzała ......ale w naszym kole nie tylko ja jestem zakręcona jak wek chyba u Waldii(Iza) rozpisywałyśmy się na temat naszych wpadek to czytając można boki zrywac Eeeeeeeeeee to pielgrzymka Tarnowska to pikuś przy Zamojskiej......13 dni nasza 9 dni ale już pod koniec zdawało się że można by było i miesiąc iśc - jak pozłaziły pierwsze bomble ze stóp i się giry rozchodziły.....jedno jest pewne nigdy się tego przeżycia nie zapomni.....zostają wspaniałe wspomnienia, człowiek nabiera siły i energii na długoooooooooo........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.09.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dobry i nazwa dziennika się zmianiła (pewnie dlatego że tamata długa była) Z tego względu też zmieniłam....a i tak mi pisze w podpisie że za długie i nie mogę linka do stronek zamieścic a po drugie chciałam się przykamuflowac rozniosło się w mieścinie, że dziennik piszę i nie chcę żeby "życzliwi" podczytywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dobry i nazwa dziennika się zmianiła (pewnie dlatego że tamata długa była) Z tego względu też zmieniłam....a i tak mi pisze w podpisie że za długie i nie mogę linka do stronek zamieścic a po drugie chciałam się przykamuflowac rozniosło się w mieścinie, że dziennik piszę i nie chcę żeby "życzliwi" podczytywali a kto tak lapta??? w mordę go w mordę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.09.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 nie ma nic nowego .....ano ni ma.....jak sie nico nie dzieje......to po co pisac po próżnicy...... Porządkujemy działeczkę....mąż dzisiaj przyjechał z budowy po maseczki do twarzy bo myślał że sie udusi jak zaczął zamiatac pomieszczenia na górze....tyle było pyłu z cięcia dachówki Planujemy obsadzic jedna stronę świerkami (tylnią) to wtedy jeszcze sie rozpiszę w dzienniczku No i po cichu mogę już przebąknąc że chyba się uda przed zimą okna wprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 nie ma nic nowego .....ano ni ma.....jak sie nico nie dzieje......to po co pisac po próżnicy...... Porządkujemy działeczkę....mąż dzisiaj przyjechał z budowy po maseczki do twarzy bo myślał że sie udusi jak zaczął zamiatac pomieszczenia na górze....tyle było pyłu z cięcia dachówki Planujemy obsadzic jedna stronę świerkami (tylnią) to wtedy jeszcze sie rozpiszę w dzienniczku No i po cichu mogę już przebąknąc że chyba się uda przed zimą okna wprawic no a narzekała że tylko dach i nic więcej ładnie tak ściemniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam poniedziałkowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.09.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 trzymam za to kciukasy na pewno Ci się uda :Dwstawić te okna i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Boshe to ja grzecznie czytam tutaj dzienniki... fakt o 23 Misia leżała w łózku i zerkałam na jakis serial... 3 odcinek i co? I nawet nie pamiętam, czy ja gasiłam TV, czy Misiek A tutajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj... WESOŁO poprostu było i fakt -czytałam i się chichrałam To super Gosiu, jak wstawicie te okienka..zawsze to inaczej Perłóweczka napisał: margay napisał: chyba że jeszcze inna okazja wyskoczy np. przyjęcie nowego członka do koła .............. ale mi sie napisało bez głupich skojarzeń członków nigdy za wieleeeee Nu i ktos tu ma kosmate mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.09.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Hej dziewczyny aleście miały ubaw tutaj z nowym członkiem...klubu :lol: ahahahahahha myslałam,że się posikam :lol:.....dobrze,że mężowi tak daleko nie galopuja,bo by zaczęli się zastanawiać,czy aby na dobre forum trafili :lol: A ja patrzę na nazwę dziennika i tak sobie myslę,czyj to dziennik,bo nie pamiętam,żebym tutaj była przedtem :roll:....ale patrzę i moje posty tu są....hmmmmm no TAK!! toż to Gosi dziennik jest :lol:,.....a nazwa jaka poetyczna jest .... Jaaaa tak to jest jak się wieczorami pracuje,to tyle postów nastukacie,że później nadążyć nie mogę :o:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.09.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 hehe członków do koła mówicie?????? dobrze, że tu wpadłam, przynajmniej sie uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 No i po cichu mogę już przebąknąc że chyba się uda przed zimą okna wprawic Ściemniaraaaaa a narzeka ze niby kuniecccccc a ona sie dopiero zaczyna nam rozkręcać na dobre będzie sadzenie drzewek nawet zgłaszam sie juz na obejrzenie fotek z sadzenia drzewek pracowita mróweczka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Hej dziewczyny aleście miały ubaw tutaj z nowym członkiem...klubu :lol: Ubaw był są jak narazie same członkinie to czas był na wprowadzenie nowego męskiego członka naszego klubu to będzie taki nasz rodzynek chłopak kumaty i wie o co chodzi i nic a nic się przestraszył nas . tak wiec to jest dobry znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Agdzie Małgośka przeciez M jak miłosc się skonczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts