margay 30.09.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam dziewczynki ....ha.....ha....ha.....(śmieję się z M jak miłość) fakt ogladałam a potem musiałam odwalić zaległą robotę i skończyłam o 23.00 i padłam Wogóle nie mam na nic ostatnio czasu jakoś się z niczym wyrobić nie mogę Ściemniaraaaaa a narzeka ze niby kuniecccccc a ona sie dopiero zaczyna nam rozkręcać na dobre chciałabym się rozkręcić ale niestety nie zgarnęłam wczorajszej puli w totka ....a miało być tak pięknie...... A z tymi oknami to tak nie wiadomo jeszcze do końca......po prostu pojawiło się "światełko w tunelu", bo mój tata stwierdził, że jak ma pomagać zabijać okna dechami (a jest przy tym trochę gimnastyki) to on woli kaskę pożyczyć na okna dlatego powoli zaczynam się oglądać za oknami......więc nie ściemniara....daleko mi do tego Jak znajdę trochę czasu to napiszę w dzienniku co tam wymyśliłam w sprawie okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.09.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Hej dziewczyny aleście miały ubaw tutaj z nowym członkiem...klubu :lol: Ubaw był są jak narazie same członkinie to czas był na wprowadzenie nowego męskiego członka naszego klubu to będzie taki nasz rodzynek chłopak kumaty i wie o co chodzi i nic a nic się przestraszył nas . tak wiec to jest dobry znak Nooo....fajnie że mamy w kole silne, męskie ramię ...a czego miał się przestraszyć ....przecież my potulne jak owieczki Lecę do Miśki bo mnie z ciekawość zżera czy blacha u niej już na dachu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Lecę do Miśki bo mnie z ciekawość zżera czy blacha u niej już na dachu.... blachy niettttt...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam dziewczynki . witamy dziewczynkę smutno było bez ciebie wczoraj a tyle się działooooo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.09.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Lecę do Miśki bo mnie z ciekawość zżera czy blacha u niej już na dachu.... blachy niettttt...... byłam właśnie u Miśki i się podqrwiłam..... co za palant!!!!Jak tak można ludzi zwodzić!!! Dobrze, że chociaż na obróbki blachę przywiózł bo przy tym też schodzi.....a z tymi rynnami to juz przegiął pałę....ok...że nie widać....ale jak się płaci to się wymaga......co za palant.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.09.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam dziewczynki . witamy dziewczynkę smutno było bez ciebie wczoraj a tyle się działooooo..... kurczę.....tak żałuję, bo czytałam że fajnie było.....ale odbijemy sobie tu na forum co rusz jest u kogoś okazja do imprezki Witaj Kala....no w niedzielę miałaś przepiękną pogodę na tego grilla.....pewnie główka bolała... no ale trzeba było opić twój SSZ ....teraz tak sobie myślę, że postawiliście swój domek raz dwa .....i to jeszcze bezstresowo co się tu na FM rzadko zdarza.....stąd wniosek.....nie ma jak budowac dom z bala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Dzień doberek Margay jak samopoczucie i co słychać na budowie, mam nadzieję,że niedługo obwieścisz nam radosną nowinę o oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 przyszłam powiedzieć dzień doberek chyba mam spore zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ale wielkie postępy fiu fiu fiu mam pytanie, bo nie doczytałam - co w ostetczności zrobiłaś czy tez planujesz zrobić z wnęką w sypialni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 01.10.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Hura nadrobiłam już zaległości, ale żeście się rozpisały, poprawka rozpisali. Okna, okna fajna sprawa. Opisz, co wybrałaś, jakiej firmy, jaki kolor, dlaczego te a nie inne a zresztą sama dobrze wiesz. Pisz wszystko z szczegółami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.10.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 witam wieczorową porą co Gosieńko słychać ? kurcze.....to wszystko przez te seriale nikogo niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 02.10.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hej dziewczyny aleście miały ubaw tutaj z nowym członkiem...klubu :lol: Ubaw był są jak narazie same członkinie to czas był na wprowadzenie nowego męskiego członka naszego klubu to będzie taki nasz rodzynek chłopak kumaty i wie o co chodzi i nic a nic się przestraszył nas . tak wiec to jest dobry znak :D to chyba o mnie u mnie się sporo działo, więc nic nie będę pisał, tylko do dziennika zapraszam, zaraz uzupełnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hej dziewczyny aleście miały ubaw tutaj z nowym członkiem...klubu :lol: Ubaw był są jak narazie same członkinie to czas był na wprowadzenie nowego męskiego członka naszego klubu to będzie taki nasz rodzynek chłopak kumaty i wie o co chodzi i nic a nic się przestraszył nas . tak wiec to jest dobry znak :D to chyba o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.10.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 TA CISZA JEST NIEPOKOJĄCA Gdzie te nasze kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 "Tylko mnie kochaj" leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 witam Ja tam juz ten film widziałam i znam na pamięć... zreszta w TVN to chyba 3 raz jest emitowany Jak ja zmarzłam... wiatr taki zimny, że jutro do pracy zkładam rajstopki pod portki -autentycznie... a na górze to wypi.... owie... A my jutro ciąg dalszy obróbek Właśnie wygrzałam się w kąpieli... bo jak wrócilismy, to wskoczyłam pod kołderkę i tak zaraz zasnęłam... No kurcze to co z tymi oknami? Bo mi jęzor do doopy ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.10.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 HELLooooooooo czy ktos tu zagląda a gdzie Małgośka mam talent leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 ja jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 ja jestem:) witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts