kala67 03.10.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 jak tam sobotni wieczór?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 jak tam sobotni wieczór?? dzięki całkiem spokojnie przy kominku bo zimnutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 a my z mężem wypilismy sobie po 2 piwka i zmontowalismy łóżko do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.10.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 a my z mężem wypilismy sobie po 2 piwka i zmontowalismy łóżko do sypialni czyli co będzie następnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 chyba grzecznie pójdziemy spac.... bo po całym dniu człowiek jest zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 chyba grzecznie pójdziemy spac.... bo po całym dniu człowiek jest zmęczony tak tak......napewno a gdzie fotka nowego łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 kochana.........to nieeee jest nowe łózko to nasze stare łóżko w którym spalismy w naszej sypialni przez kilka lat. Córki miały wtedy wspólny pokój. Gdy starsza córka poszła do liceum okazało sie, że musi mieć osobny pokój i musimy jej oddać naszą sypialnie. Teraz córka wyjechała na studia a nasze stare łóżko wróciło ze strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 kochana.........to nieeee jest nowe łózko to nasze stare łóżko w którym spalismy w naszej sypialni przez kilka lat. stare ...ale jakby nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witaj!!!! ale dobrze sie spało!! [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 04.10.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam Jestem już cała i zdrowa i strasznieeeeeeee za wami wszystkimi stęskniona Jakaś niemoc mnie ostatnio dopadła i chroniczny brak czasu Wogóle ostatnio zauważyłam że leci dzień za dniem nawet nie wiem kiedy.......pewnie przez to że dzień coraz krótszy.....szybko wieczór.....a wieczorem padam jak kawka.....najgorsze jest to że pracuję od 8.00 do 17.00 .....po pracy trzeba dziecku czas poświęcić.....godzinka i już jest wieczór Przez ostatnie dni wzięłam się za porządki w domu bo gdzie nie popatrzeć to bajzel .....no ale kiedy???? no kiedy jest czas........tak więc wieczorami - kosztem forum wzięłam się za porządkowanie......trzeba było letnie rzeczy pochować i wyciągnąć te grube bety.............................................................................................. chyba mam chandrę........ A do tego teraz pewnie będzie trochę do nadrabiania po waszych dziennikach .....niby to tylko 3 dni ale na forum to Ażżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż 3 dni Ps. dziękuję za odwiedziny w komentarzach jesteście kochane....wróććććć......kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.10.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ot i ja mam właśnie to samo... Tylko jakos zasypiałam... niby nie cięzka praca z tymi obróbkami..ale te osłabienie i stan podgorączkowy plus zimno... autentycznie mam nogi jak lody, a ciepło jest u nas Ale u mnie to i gardełko zaczeło pobolewać i jak tutaj nie jechać na budowę... a musze uważac z tym gardłem, bo cholera juz miałam z nim szopki.... Ale grunt, że lepiej... Nu i co taka cisza... Gosia ty pisz jak tam z okienkami? Co i jak... A rozumiem Ciebie z tym brakiem czasu... jakoś i mi szybko leci, dni krótsze, a też mam dziecko, właśnie zrobiłam doświadczenie - 3 dni temu z soli i nitką... ale jakos nic choroba narazie nie widać..zero kryształków Córka ma swój słoik, a mamam swój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 kochana.........to nieeee jest nowe łózko to nasze stare łóżko w którym spalismy w naszej sypialni przez kilka lat Stare ale jare.... A ja czytam i nagle zatrzymałam się -gdzie WY te łózko zamontowaliście, czyzby na chudziaku... tez pomyślałam, tak jak Perła, że nic tylko nowe ... Nu ale zatrzymałam sie i doczytałam dalej... Nu i grunt, że dobrze sie spało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 04.10.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Misia to kuruj się....na gardło to dobry jest propolis.....my zawsze mamy w apteczce taki w aerozolu. No i trzymam kciukasy za wasze doświadczenie ze solą A co do okien to nie ma co za bardzo jeszcze pisać na razie mamy wycenę tylko z Dako....obustronnie białe coś ponad 15 tys. a z zew. kolor a wew. białe ponad 17 tys...chcemy zrobić jeszcze kilka wycen i dopiero podejmiemy decyzję. Ale jak już będzie wiadomo co i jak to na pewno napiszę A póki co to napiszę zaraz coś w dzienniku ....jak go odnajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 04.10.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 nic nie napiszę bo mi siadła bateria w aparacie podczas zgrywania zdjęć Cóż..... opiszę całą akcję jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 nic nie napiszę bo mi siadła bateria w aparacie podczas zgrywania zdjęć Cóż..... opiszę całą akcję jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.10.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 nic nie napiszę bo mi siadła bateria w aparacie podczas zgrywania zdjęć Cóż..... opiszę całą akcję jutro niedobrze http://www [img]http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a030.gif .cosgan.de/images/ http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a030.gif midi/traurig/a030.gif[/img] postaraj się ,bo czekamy co do okien to niezłe ceny,ale też i okien masz niemało dziewczyny widziałyście w 'Mam talent" ten zespół murzyna i te 2 kobitki co tańczyli,nie wiem czemu od razu pomyslałam o kanarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 hej laski w ysku jest fajna przecena 50% !!!! kupiłam sobie prześcieradło frotte z gumką do nowego-starego łóżka 27 zł!!!!!!!!! POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.10.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 nic nie napiszę bo mi siadła bateria w aparacie podczas zgrywania zdjęć Cóż..... opiszę całą akcję jutro http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/sm-c__4_.gif To czekam -yyyyyyyyyyyyy na opisanie akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.10.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 dziewczyny widziałyście w 'Mam talent" ten zespół murzyna i te 2 kobitki co tańczyli,nie wiem czemu od razu pomyslałam o kanarku Uffffffffff Panie Boże, a myslałam, że ja tylko mam takie skojarzenie widząc to. http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/sm-c__2_.gif http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/sm-c__8_.gif http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/carnaval_vermelhaebranco_1131.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 hej laski w ysku jest fajna przecena 50% !!!! kupiłam sobie prześcieradło frotte z gumką do nowego-starego łóżka 27 zł!!!!!!!!! POLECAM!!! hm.... z chęcią bym skoczyła tylko dalekoooooo mammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts