kamlotek 05.10.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 a jednak nie tylko ja miałam to na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 a jednak nie tylko ja miałam to na myśli Teraz wiadomo o czym myślą kobitki kanarki im w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.10.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 kto sie tutaj tak czerwieni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dzień dobry. margay - a Ty gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 przylazłam za kawiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 przylazłam za kawiką sledzisz mnie śledzisz?? w ogóle to dziewczyny chyba jeszcze śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 śledze na to wychodzi trzeba im zrobic pobudke!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.10.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 witam ja juz nie śpie pogoda ponura ze się nie chce z łóżka wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a na Kujawach świeci słoneczko pozdrawiam cieplutko dziewczyny,bo Margay zbiesiła nam się żadko ją widać,zadko słychać,w sen zimowy pomału zapada czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 06.10.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 bo Margay zbiesiła nam się żadko ją widać,zadko słychać,w sen zimowy pomału zapada czy co jestem jestem, melduję się na posterunku Fakt, dzisiaj taka pogoda że najchętniej bym zapadła w sen zimowy niby nie pada ale tak wszystko wisi nisko Dzięki za odwiedziny i witam każdą z osobna Najbardziej się wkurzyłam, że i dzisiaj będą nici z wpisu do dziennika nie ma mnie kto zabrać na działkę żeby porobić parę zdjęć .....Łukasz siedzi na budowie dopóki się nie zrobi ciemno, więc nie mam auta......mama ma "furę" u mechanika.....a brat powiedział, że nie dostanę pypcia jak mnie jeden dzień na budowie nie będzie ..... A żeby cokolwiek napisać to muszę mieć zdjęcia a mam tylko jedno nędzne z samego początku akcji.... Co do okien to fakt - tanie nie będą to dlatego, że mamy 4 wyjścia balkonowe w tym to w podcieniu jest na 2,80 szerokie....bo ogólnie to "dziur" na okna nie ma dużo - bo 12.....sorry....15 bo zapomniałam o garażu i kotłowni..... dzień dobry. margay - a Ty gdzie??? Kawika witaj.....o tej godzinie to już w pracy A zaczął się nam sezon i nawet nie włączę w pracy komputera a co dopiero posiedzieć na forum ....oczywiście z drugiej strony to dobrze bo szybciej się okien dorobię dziewczyny widziałyście w 'Mam talent" ten zespół murzyna i te 2 kobitki co tańczyli,nie wiem czemu od razu pomyslałam o kanarku .....wie murzyn jak się w życiu ustawić Mi się podobał ten z Mongolii uśmiałam się.....ale najbardziej podobało mi się jego nastawienie do życia i te ciągle śmiejące ślepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.10.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 margay napisała a Miska odczytała i cytuje (dla jasności): .....wie murzyn jak się w życiu ustawić Mi się podobał ten z Mongolii uśmiałam się.....ale najbardziej podobało mi się jego nastawienie do życia i te ciągle śmiejące ślepia Ja właśnie tez pisałam w jednym z postów (tylko gdzie?), ze nasmiałam się z tych krzyków, a Misiek tez chichrał... Łzy mi leciały, jeszcze taki usmechnięty i te oczy.... Ahahaaaaaaaaaa...A te brzdąknięcie mnie powaliło ahahah... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.10.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 witamy Mardzolinke pracuje nam dziewczyna ciężko cieszymy sie ze wpadłaś na troszkę do nas a jak daleko masz z domku na budowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 06.10.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a jak daleko masz z domku na budowe ? jak bym się uparła to na nogach bym zaszła jakieś 4 km....ale z 4 latkiem na karku, to nie był by dobry pomysł Jutro żeby skały srały muszę pojechać zrobić te zdjęcia cieszymy sie ze wpadłaś na troszkę do nas ........zawsze jestem z wami ....wiesz nałóg.....nawet jak nie mam czasu zasiąść przed kompem to i tak myślę sobie co tam u was słychować.... a teraz spadam do Kawiki - bo tam może już parapetówka jest i sobie niechcący przegapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.10.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Spokojnie wszystko nadrobisz, nie ma, co się denerwować. Okres chorób, więc trzeba dbać o zdrowie i nie nadwerężać się. My cierpliwie poczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.10.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Parapetówka o jak fajnie ja też nie chcę przegapić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a teraz spadam do Kawiki - bo tam może już parapetówka jest i sobie niechcący przegapię parapety dzisiaj dopiero będą moja kochana margay, a parapetówka ??? hmmm pewne jest że zostanę akoholiczką bo na parapetówję to wszyscy znajomi chyba przez 3 m-ce będa przyjeżdżać dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a teraz spadam do Kawiki - bo tam może już parapetówka jest i sobie niechcący przegapię parapety dzisiaj dopiero będą moja kochana margay, a parapetówka ??? hmmm pewne jest że zostanę akoholiczką bo na parapetówję to wszyscy znajomi chyba przez 3 m-ce będa przyjeżdżać dzień dobry. nie próbuj się wymigać, za wczasu szykuj sobie dla nas jakieś drinki,tylko poproszę takie "wyczesane" na takie parapety byle co sie nie stawia ,fm-owo można poszaleć,no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 07.10.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ...........Tomuś chory.............http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_20_5.gif Całą noc walczyliśmy z gorączką miał 39,5 st. Wiedziałam że tak się skończy bo przedszkole jest zdziesiątkowane przez wirusa krtani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.10.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzien dobry ,oj widze że u was też choruja ,moje dziewczynki już lepiej się czuja a wam życzę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts