kamlotek 07.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 oj to niedobrze,najgorzej gdy dziecko jest chore,a My jesteśmy bezsilne .przedszkola i szkoły to istna wylegarnia zarazków . a szczepiłaś go np.przeciw grypie,bo wiem z własnego doświadczenia,ze ta szczepionka pomaga mojemu synkowi w miarę bezboleśnie przetrwać ten paskudny czas przesileń i zachorowań na wszelkie choróbstwa.wiadomo,że nie ominie to i jego,jednak przechodzi w miare łagodnie. Trzymaj się i niech synek wraca jak najszybciej do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 hej laski w ysku jest fajna przecena 50% !!!! kupiłam sobie prześcieradło frotte z gumką do nowego-starego łóżka 27 zł!!!!!!!!! POLECAM!!! trza jechać dzięki witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzien dobry ,oj widze że u was też choruja ,moje dziewczynki już lepiej się czuja a wam życzę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Teraz doczytałam-zdróweczka dla Tomusia!!!!!! u Kubunia też duzo dzieci chorych w przedszkolu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dużo zerówka dla synka, mój mi zaczyna kaszleć na razie go obserwuję zobaczymy jak dalej. Najlepiej, bo się od niego dowiedziałam, że panie z przedszkola to dzieci zabierają na plac zabaw w taką pogodę. Jak te dzieci mają być zdrowe jak panie dają ich w taką paskudną pogodę na zewnątrz a dzieci jak to dzieci biegają, skaczą i inne zabawy uprawiają. Pocą się a zimny wiatr je suszy. Potem wychodzi a my się dziwimy gdzie one biedne się tak zaraziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 margay - zdrówka dla synka życzę, no teraz taki głupi okres pogodowy, to i zarazki szaleją ja martwiłam się o mają młodą bo newyraźna przez oststnie dni była, ale jakoś przeszło. trzymaj się - mocno (np. jakiegoś krzesła) nie próbuj się wymigać, za wczasu szykuj sobie dla nas jakieś drinki,tylko poproszę takie "wyczesane" na takie parapety byle co sie nie stawia ,fm-owo można poszaleć,no nie nie wymiguję się no co Ty! jak parapety będą to i flaszka tylko muszę poszukac tych wyczesanych drinków bo widze że tu wymagające towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 07.10.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam Wpadłam tylko na chwilkę....dzięki za życzenia powrotu do zdrowia. Najlepiej, bo się od niego dowiedziałam, że panie z przedszkola to dzieci zabierają na plac zabaw w taką pogodę. Jak te dzieci mają być zdrowe jak panie dają ich w taką paskudną pogodę na zewnątrz a dzieci jak to dzieci biegają, skaczą i inne zabawy uprawiają. Pocą się a zimny wiatr je suszy. Potem wychodzi a my się dziwimy gdzie one biedne się tak zaraziły. .....dokładnie!! ale gorsze od tego jest to, że niektóre matki nie mają z kim zostawić chorego dziecka i posyłają chore do przedszkola nafaszerują rano dzieci nurofenem czy paracetamolem, żeby zbić gorączkę i co ich obchodzi, że inne się pozarażają A mój dalej gorączkuje, on w przeciwieństwie do mnie przy byle infekcji ma 39 - 40 st. gorączki i jak lek przeciwgorączkowy nie pomaga to robimy zimne okłady w pachwiny i pod pachy to tem. leci od razu w dół......ale co jest przy tym wrzasków to wtedy i mi się płakać chce No ale taka pora - dzieci chorują Spadam bo przede mną ciężka noc paaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam Wpadłam tylko na chwilkę....dzięki za życzenia powrotu do zdrowia. Najlepiej, bo się od niego dowiedziałam, że panie z przedszkola to dzieci zabierają na plac zabaw w taką pogodę. Jak te dzieci mają być zdrowe jak panie dają ich w taką paskudną pogodę na zewnątrz a dzieci jak to dzieci biegają, skaczą i inne zabawy uprawiają. Pocą się a zimny wiatr je suszy. Potem wychodzi a my się dziwimy gdzie one biedne się tak zaraziły. .....dokładnie!! ale gorsze od tego jest to, że niektóre matki nie mają z kim zostawić chorego dziecka i posyłają chore do przedszkola nafaszerują rano dzieci nurofenem czy paracetamolem, żeby zbić gorączkę i co ich obchodzi, że inne się pozarażają A mój dalej gorączkuje, on w przeciwieństwie do mnie przy byle infekcji ma 39 - 40 st. gorączki i jak lek przeciwgorączkowy nie pomaga to robimy zimne okłady w pachwiny i pod pachy to tem. leci od razu w dół......ale co jest przy tym wrzasków to wtedy i mi się płakać chce No ale taka pora - dzieci chorują Ja znam przypadki jak rodzice przyprowadzają chore dzieci do przedszkola i jeszcze proszą panie o podawanie leków. To straszne, że rodzice tak robią, bo szkodzą innym maluchom. Ja też się przez to denerwuję. Wchodzę do przedszkola a tu jakaś mamusia wyciera dziecku wiszące kozy aż z pod brody. Najgorsze jest to, że takie cholerne czasy nastały. Każdy boi się o prace i nie chce brać zwolnień a na tym wszystkim cierpią ich dzieci a przy okazji nasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.10.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 witam kochana życzę dużoooo zdrowia dla synka teraz taki okres chorobowy wszędzie słychac ze ktoś chory dużoooo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.10.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Gosiu życze zdrówka... U mojego dziecka w szkole to i teraz dyrektor mówił do rodziców aby dzieci nawet podziębione zostały w domach, ale wiadomo... ja np. dziecka nie puszczę, jeszcze jak słysze jak kaszle, ale inne dzieci przychodzą juz z wirusami itp. Strasznie wysoka tą temp. ma synek... Ja tez kilka razy taką miałam i za cholerę nie mogłam zbic przez dwa dni... Ale najgorzej jak dzieci chorują... Trzymaj sie Gosiu i zdrówka jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzień dobry margay - dużo siły życzę do walki z gorączką, kurde zawsze musi się coś przyplątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzien doberek i trzymajcie sie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam Margay jak minęła noc synusiowi zdrówka życzę siedzisz w domu z małym czy w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.10.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 margay-jak mały?????????niech zdrowieje szybciutko!!! mojego wczoraj zawiało i mieliśmy akcje z uchem 2 godz. walczylismy..dopiero po olejku kamforowym i i bufenie usnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.10.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 hej Małgosiu jak tam Tomuś się czuje ? mam nadzieje ze jest juz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.10.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 czeee margay - jak tam mały się czuje?? mam nadzieję że już gorączka przeszła. zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 zdrówka chorowitkom szczególnie tym małym zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witaj!! jak synus??? lepiej sie czuje??? u nas grypsko już przeszło.....mam nadzieje ale pogoda juz jesienna, słota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.10.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witajcie kochane kobitki Dzięki za życzenia, Tomek czuje się już zdecydowanie lepiej ma zapalenie krtani i jest na antybiotyku....dostał augumentin w zawiesinie. W środę i czwartek był cały czas na nurofenie bo strasznie gorączkował i dwie noce nieprzespane bo trzeba było pilnować mu temperatury, bo potrafi w ciągu 10 min. podskoczyć do 40 st a to już niebezpieczne, na szczęście reagował na nurofen więc obyło się bez zimnych okładów Z czwartku na piątek ja zaś musiałam wyjechać w trasę (kolejna nieprzespana noc....)ale ta noc była już spokojna także mąż nie miał problemów , dziś w pracy do 12.00 i stąd moja nieobecność na forum....mam nadzieję że dopiero dziś porządnie się wyśpię siedzisz w domu z małym czy w pracy? Chodziłam do pracy .....wiesz Asiu - prowadzimy z Mężem własny interes i w tym przypadku nie mogę sobie pozwolić na nieobecność w pracy....a teraz mamy gorący okres.....bo np. lipiec, styczeń i luty to mogę powagarować bo wystarczy jeden pracownik (zatrudniamy dziewczynę) ale w pozostałe miesiące jedno z nas musi być, żeby w sumie były zawsze dwie osoby.....także Tomuś został z tatusiem ....a czasem się wymieniamy np. Łukasz do południa a ja popołudniu....ale ostatnio mężuś przez budowę wypadł z rytmu bo w sumie od kwietnia do teraz mało przebywał w pracy.....i jak przyjdzie to nijak nic nie może znaleźć No to idę do was nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 dorze ze wszystko juz ok dziecie wraca do zdrowia , mamusia pracuje , tata budowlaniec wiec wszystko gra masz racje kobitko wypocznij i spij do południa bo sen to najlepsze lekarstwo a od wczoraj moja córcia gorączkuje i znając zycie to zaraz po niej czeka to drugą blizniaczki tak mają pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts