aniamar 12.10.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dziecko potrafi okazać uczucia. Najlepsze jest to, że naśladuje dorosłych. Nie ważne, że coś nie zrobi tak jak należy liczy się gest. Anetina to musiało być ciekawe śniadanko w wykonaniu 2-latka. Już to sobie wyobrażam. Przełknęłaś to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.10.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 O zaczęłam 13 stronkę. Dobrze, że dziś nie piątek. Jaki poniedziałek taki cały tydzień. Uwaga w tym tygodniu zaczynam wszystkie stronki w waszych komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 12.10.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 u Miski 13 strona była pechowa A teraz...........TaaaaaaaaaaDaaaaaaaaaMmmmmmmmm http://foto3.m.onet.pl/_m/aa2d52d7a01e721c34d909f5c2f529a7,10,19,0.jpg Co bym nie była gorsza ....i żeby u mnie można było się posilić domowym ciastem ....................................a w wykonaniu męża się liczy??? Częstujcie się .....smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 12.10.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 zapomniałam dodać - to jest królewicz....mniammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 u Miski 13 strona była pechowa A teraz...........TaaaaaaaaaaDaaaaaaaaaMmmmmmmmm http://foto3.m.onet.pl/_m/aa2d52d7a01e721c34d909f5c2f529a7,10,19,0.jpg Co bym nie była gorsza ....i żeby u mnie można było się posilić domowym ciastem ....................................a w wykonaniu męża się liczy??? Częstujcie się .....smacznego Dla mnie 13 to szczęśliwa liczba. Za placuszka dziękuję, pychota. Cudowne ciacha piecze twój mężuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 zapomniałam dodać - to jest królewicz....mniammm Faktycznie wygląda królewsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 12.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Gosiu tylko mi niemów ze twoj mąż takie pyszności piecze ale ty kobito masz dobrze przy takim mężu to ja tez bym sie za pieczenie nie brała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.10.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzień dobry to i ja z rana do kawki swię poczestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 14.10.2009 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Zima........ach to ty.....?????? Szok za oknem.....biało .....i śnieżyca Mimo to miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Zima........ach to ty.....?????? Szok za oknem.....biało .....i śnieżyca Mimo to miłego dnia życzę zima ku.... zima normalnie jakaś masakra, mam nadzieję ze to tylko dwa dni tak będzie. margay - tobie również miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.10.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 witam przyszłam się przywitać,u mnie co prawda nie ma śniegu,ale piździ,jakby jakaś ku...wa sie powiesiła A ja przeziębiona,po wczorajszym bieganiu,nic mi się nie chce. Margay dziękuję za ciasto,aż mi ślinka cieknie,mogę poprosić o przepis na tego królewicza Trzymajcie się ciepło dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 kamlotku - duzo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.10.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzięki, kawika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 nie ma za co - dużo witaminki c i herbatka z soczkiem malinowym, ciepła kołderka i ciepły chłop, a na pewno jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.10.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Zima........ach to ty.....?????? Szok za oknem.....biało .....i śnieżyca Mimo to miłego dnia życzę oh jak mi tęskno za zimą prześlijcie trochę do mnie ale ja bym chciała poprzebywać na śniegu , poturlać się w śniegu hmmmm.... fotki poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 14.10.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ejjjjj.....Gosia....Gosia.....mój czterolatek też się ucieszył że spadł śnieg ......ja jak szłam do pracy w przemoczonych butach....to już mnie to mniej rajcowało .....a do tego jaki wiatr ....temp. 2 st. ale przy tym wietrze wydaje się dużo chłodniej Asiu....(kamlotek)....na takiej pogodzie już nie fajnie pali się papieroska ....nie???? No dobra.......Gosia specjalnie dla Ciebie.....zimowy krajobraz jaki mnie dziś rano przywitał za oknem http://foto1.m.onet.pl/_m/ea8e19ce8b2c5e17caffda9b4ca3f625,10,19,0.jpg Dodam że przez cały dzień padało więc zdjęcie nieaktualne.....teraz jest trzy razy więcej ....a przed chwilą patrzyłam na pogodę i ma przez następne dni padać śnieg.....a ja nie mam butów na zimę ....lecę szukać kurtkę zimową....bo trza ją przeprać ......bosheeee......czemu tak szybko???????........... i jak Miśka przykryje dach????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ale super widok wiem ze zima przyszła szybko i wszystkich zaskoczyła mi sie to podoba i tesknie bo tu pogoda tylko deszczowa w zime teraz pewnie ruch w sklepach z zimową odzieżą tylko gorzej jest z tymi co muszą pracować na zewnątrz najgorzej to ze gdyby ten frajer dowiózł na czas Asi blachodachówkę to dach byłby juz skonczony i teraz spokojnie siedziałaby w domu a teraz bidulka musi sie na cebulke ubierac i przebywac na rusztowaniach przy takiej pogodzie ps. dzieki za foteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.10.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 fakt niefajnie ,ale ubieram polar,kurtkę,czapkę ,bo jak przypali,to co u nas nie ma śniegu tylko ten wiatr i jeszcze Chełmno leży na 700m.n.p.m. to pizga ,mówimy,że u nas jest rozdzielnia wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.10.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jakaś masakra z tą pogodą ....śmiałam się z tej rozdzielni wiatru ....ale u nas nie jest lepiej a od wczoraj od południa to szlag mnie trafia bo dopiero teraz połączyłam się z internetem ....a wiadomo.....kogo nie ma w internecie nie ma w świecie wszystko przez te wiatry, siadł serwer, nie dość że śnieg napieprza drugi dzień bez przerwy, to jeszcze tak wieje, że pozrywało linie energetyczne .....wczoraj w pracy nie miałam przez 2 godz. prądu ....a wieczorem byliśmy z mężem "zmuszeni" zjeść kolację przy świecach.....bo też nie było prądu.....potem włączyli ale tylko na chwilę i tak do północy na przemian gasili i wyłączali ....a wiadomo jak jest ze sprzętami w domu......wszystko się niszczy jak prądem tak strzelają ....najgorzej w akwarium te cholerne filtry, grzałki i inne pierduły........ Gosia tobie się nie dziwię, że tęsknisz za śniegiem, bo naprawdę ładnie jest, jak tak biało za oknem, a domciu się siedzi w ciepełku.....ja jeszcze wdycham zapach drożdżowego ciasta - bo mężuś upiekł bułeczki ....a najfajniej jest w Święta BN jak jest na polu biało.....wtedy jest taki niepowtarzalny klimat.... teraz pewnie ruch w sklepach z zimową odzieżą nooooo..... nawet bym powiedziała że duży tylko gorzej jest z tymi co muszą pracować na zewnątrz najgorzej to ze gdyby ten frajer dowiózł na czas Asi blachodachówkę to dach byłby juz skonczony i teraz spokojnie siedziałaby w domu a teraz bidulka musi sie na cebulke ubierac i przebywac na rusztowaniach przy takiej pogodzie nooo.... JAJA mu urwać przy samej DUPIE to mało ....jeszcze te obróbki muszą przez debila zmieniać ....przy takiej pogodzie jak u nas na południu, to nie narobią na dachu....ale...pocieszają, że ma tak być tylko do końca tygodnia więc może w przyszłym będzie ciepło i bez opadów..... ps. dzieki za foteczkę nie za ma co....polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 o ja pier................... to u Was taki śnieg????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts