margay 25.10.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Ponieważ targają mną niepewności co do koloru okien, przez które nawet na "tańcu z gwiazdami" się nie mogłam skupić... .....postanowiłam dodać jeszcze do posta w dzienniku zdjęcie katalogowe mojej dachówki......tak dla porównania z ta bramą......i okna planuje w tym kolorze.....i jak.....????? Wiem.....że na monitorze te kolory mogą być przekłamane.....ale jest to jakieś wyobrażenie......wydaje mi się, że będzie OK...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.10.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 ....a może cichy fan mojego dziennika z Z CH "Organika" NS się wypowie W tym miejscu pozdrawiam.......może przyjedziemy za 2 tygodnie.....to tyle prywaty....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dach w słońcu http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Obraz_262.jpg okna w słońcu złoty dąb http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Obraz_263.jpg okna i dach w cieniu http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Obraz_256.jpg jeśli znajdziesz okna mahoniowe to się nie zastanawiaj i kup,bo moje okna są ciemniejsze od dachówki, ale ten mahoń który nam proponowali,był zbyt czerwony. Życzę udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 26.10.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Gosia,tak patrzę do Twojego dziennika,co by podpatrzeć dylematy związane z wyborem okien i co widzę Podoba Ci się taka brama garażowa,jaką my mamy :lol:....tylko inny kolor .....wiesz co,jak wiadomo decyzja należy nie do kogoś innego,tylko do CIEBIE mi osobiście podoba się mahoń i wydaje mi się,że dobrze by się to komponowało ....ale na wszelki wypadek sprawdź sobie odcienie okien z odcieniem garażu (chyba,że nie zależy Ci bardzo,jak będzie jakaś różnica),bo jak z innej firmy,to czasem duże rozbieżności są My zamawialiśmy wszystko w takim samym kolorze,ale odcień się różni - np. okna ciemne wyszły w porównaniu do bramy garażowej ....ale jakoś nam to nie przeszkadza, aczkolwiek gdyby firma,która nam robiła okna,produkowała wtedy bramy garażowe,to być może od nich byśmy wzięli .....chociaż rezygnować z Wiśniowskiego..........:o....chyba niet A ogrodzenie to piękne jest :o......ale cena.....o matko!! :o:(......a tu jeszcze przydaloby się zrobić barierki na balkonach w tym samym wzorze :o.....też nie sądzę,żebyśmy takie ogrodzenie wybrali :o......a szkoda,że takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 26.10.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 hej dziewczyny dzieki za opinie.... dziś sie nie rozpiszę.......GRYPA JELITOWA ledwo żyję tak mnie wymordowało a teraz mam wysoką gorączkę więc nie odpisuje bo jeszcze będę majaczyć Oczywiście okna nie pojechaliśmy przez to zamówić Bosheeeeeee.....jak nie urok to........dosłownie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 26.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 hej dziewczyny dzieki za opinie.... dziś sie nie rozpiszę.......GRYPA JELITOWA ledwo żyję tak mnie wymordowało a teraz mam wysoką gorączkę więc nie odpisuje bo jeszcze będę majaczyć Oczywiście okna nie pojechaliśmy przez to zamówić Bosheeeeeee.....jak nie urok to........dosłownie....... O rany Gosia,to kuruj się..........ale Cię dopadło ....mam nadzieję,że szybko minie ......a jak nie będzie chciało minąć to jakieś czary odprawimy znane tylko nam i będzie po sprawie ..... Ale tak na serio,to lepiej się kuruj,bo teraz nietrudno o przeziębienie itp. Miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witaj brama będzie cudnie sie komponowała z dachem i oknami!! ...jak jeszcze elewacja bedzie jasna...to będzie MIODZIO !! a dlaczego cena tego ogrodzenia taka kosmiczna????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.10.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witaj Kala Właśnie sie zastanawiałam gdzieście tak wszystkie poznikały a dlaczego cena tego ogrodzenia taka kosmiczna????? Też chciałabym wiedzieć ....chyba dlatego że to Wiśniowski a on się ceni Aleee będziemy się najprawdopodobniej wzorować na tym ogrodzeniu.....(kiedyś)....a co przecież go ni opatentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.10.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 a co to mi wyszły takie dziwne ramki i to jeszcze na zielono zawsze coś namieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 jestem ciekawa czy ma duzo klientów na to ogrodzenie??? a ja 2 dni byłam w Kołobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.10.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Wątpię.....żeby mieli dużo klientów.....chyba że ktoś ma od frontu krótką działkę....to jest raczej elitarne ogrodzenie chyba dla tych co juz żywcem nie mają co z kasą robić......sam pracownik mówił że to ogrodzenie jest bardzo drogie........ Kala ale masz fajnie co rusz to wycieczka ....ale odpoczynek przy budowie jest wskazany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 własnie napisałam to u siebie.....ja wyjeżdżam a u mnie w domu myszy mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.10.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Jak samopoczucie lepsze ,na tyle dobre,aby wyruszyć po okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.10.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dzięki, dziś już znacznie lepiej to są takie trzy dniówi a u mnie jednodniówka ale wczoraj był koszmar jeszcze do tej pory nie odważyłam się nic zjeść.....czuję taki podrażniony żołądek..... Nie wiem czy się uda jechać po okna, bo musimy jechać razem a mamy ruch w pracy a z kolei okna w Sączu pewnie też do 17.00 otwarte Jak się dziś nie uda to jutro z samego rana...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 27.10.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Hej dziewczyny!!! Widze,że tu tez choróbsko panuje... a raczej w jelitach Gosi... no to nie wesoło masz biedaczku.Mam nadz.,że szybko dojdziesz do siebie i poczynisz nowe inwestycje tj okna,drzwi garazowe itd. Jeśli nie jest za poźno w sprawie doradztwa" t ja powiem Ci,że mi osobiście nie podobaja sie te szybki w drzwiach... ja bym wolała taka bez niczego.A kolor jak dla mnie zgra się we wszystkim.Nawet chocby troche sie różnily to nie bedzie to miało takiego znaczenia.Ja nad swoja brama garazowa tez panikowałam bo mam zupełnie inny kolor (bo ze stan,ow sprowadzana...) niz okna a teraz juz mi to lata Innym słowem-pięknie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.10.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam To dobrze Gosiu, że już lepiej, ja tez jak kiedyś miałam owe choróbsko -to bałam się jeśc, potem tylko sam chlebek... moim zdaniem powinny mahoniowe okienka ładnie się komponować z dachówką, ale faktycznie przypatrz się uważnie, bo odcieni jest wiele -wiem, jak nawet zerkałam na złoty dąb -jeden ciut ciemniejszy, drugi jasniejszy, ale u mnie to w domku garażu nie ma, a dach miedziany -to czy ciut ciemniejsze, czy jaśniejsze to ok. Ja już dawno -na wiosnę brałam rózne wyceny okien, róznych firm i ceny były też rózne, ale my chcieliśmy z obu stron złoty dąb. Szprosy -ja tez na nie zachorowałam, ale tutaj za jedno pole -tych takich ala złoto jest 20 zł -to tak średnia cena -czyli, jak w oknie jest kilka pół to szok. Nu ale u nas okna musiały poczekać jeszcze... a potem też zastanawiałam się, czy owe szprosy kiedyś pasowałyby do okiennic Zdrówka Gosiu i ogrodzenie ładniutkie -ale ja nigdy nie dałabym tyle kasy... nu ewentualnie po wygranej w Lotto ( w które nie gram). Ale ty zagraj - to ja Tobie pożyczę wygranej, to może trafisz... I budziet ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 27.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 hej dziewczyny dzieki za opinie.... dziś sie nie rozpiszę.......GRYPA JELITOWA ledwo żyję tak mnie wymordowało a teraz mam wysoką gorączkę więc nie odpisuje bo jeszcze będę majaczyć Oczywiście okna nie pojechaliśmy przez to zamówić Bosheeeeeee.....jak nie urok to........dosłownie....... To zerówka życzę. Niestety pogoda nie sprzyja zdrowym a tym bardziej chorym, więc się kuruj. Ta nasza pogoda to dopiero jest chora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 27.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Okna to zmora nie jednego forumowicza. Jest tyle do wyboru, że nie wiadomo, co jest dobre i co kupić. Mi osobiście wydaje się, że firmy dążą do doskonałości i byle, czego nie sprzedają. Powinniśmy się skupić na kolorze, wyglądzie i znać parametry, których nie można przekraczać. Każde okno ma coś, co jest naprawdę dobre i ludzie to chwalą inni zaś negują i czepiają się słabych punktów. Niestety nie ma okien idealnych jak już są to i cena jest tak wygórowana, że rezygnujemy z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 27.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Szproty, ach te szproty ja tak zachorowałam na nie, że jak wymieniałam okna w mieszkaniu to wzięłam nowe z tym gadżetem. Wybrałam cienkie, złote i połyskujące. Dla mnie bomba. Ilekroć na nie patrzę jestem zadowolona. Każdemu z odwiedzających od razu wpadają w oko.Teraz jak buduję dom wiem, że już okien ze szprotami nie wybiorę. Z tej prostej przyczyny, że taki gadżet potrzebuje zwrócenia na siebie uwagi. W domu tych okien jest dużo a nie we wszystkich chciałabym mieć styl na odsłonięcie ich i wyeksponowanie.Po drugie to dość kosztowne a jak wiadomo na budowie pieniądze są zawsze potrzebne, więc przeznaczę je, na co innego.To moje zdanie w sprawie szprotów tylko ja patrzę z jednej strony, swoją zachciankę zaspokoiłam w mieszkaniu, więc nie jest mi tak żal z tego teraz rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 27.10.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Jeżeli chodzi o bramę to my też zastanawiamy się nad firmą "Wiśniowski" tylko inny fason i kolor. Chociaż firma „easy door „ też ma ładne bramy. Jestem w szoku, jeśli chodzi o cenę ogrodzenia. Kosmicznie sobie liczą za to wszystko. Oj chyba długo nie będę miała takiej przyjemności. Najwyżej ostrokołem się ogrodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts