margay 28.10.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nr 1 domu z oknami ja bym dla Ciebie wybrała Nr 4 jest dla Ciebie za ciemny. Ten domek ma takie szprosy, co ja w mieszkaniu. Z 4 zgadzam się się z tobą w zupełności.......wkleiłam bo zdziwiłam się że takie ciemne okna do duzo jasniejszego dachu mogą pasować i w całości po wykończeniu to ładnie wygląda ale u siebie nie widzę..... Nr 1 i 3 mi się podoba.....ale nie uwierzysz sprzedawca twierdzi że tam jest zamontowany złoty dąb a wkleiłam go jako ostatni (powyżej jak wklejałam kolory okien dako) i zupełnie nie pasuje jak się patrzy na zdjęcie tego profilu i badź tu mądry..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.10.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dla mnie na 1 i 2 zdjęciu te okna to złoty dąb Asia dla Ciebie najlepiej by było gdybys w sklepie z oknami spytała się,które okna są z szprosami,potem wybrała ten kolor który Ci odpowiada i spróbowała dopasować do tego podbitkę. Zresztą czy nie może być tak,jak proponowałaś z kasztanem Poza tym moja droga to co wybierzesz będzie na pewno dobre,bo kto ma idealny kolor dachu,podbitki,okien i cokołu . Już same okna połaciowe burzą ten porządek . Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.10.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ahahaaa....oooo ja durna......zapomniałam że mam z archonu kolornik do naszego projektu zaraz sobie pierdyknę wizualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 28.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Sprzedawcami to nie ma się co sugerować. Ja tak kiedyś zrobiłam. Podobała mi się dachówka na jednym z dachów. Ze względu, że właścicieli nigdy nie mogłam zastać to zrobiłam zdjęcie, które później pokazałam w hurtowniach, aby się dowiedzieć, co to za fason i firma. Okazało się, że każdy mówił co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.10.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Zresztą czy nie może być tak,jak proponowałaś z kasztanem Z jakim zaś kasztanem.....chodzi ci o orzech???? Ze szprosami jest tylko orzech, mahoń (tu miałaś rację za czerwony i dla mnie za ciemny )i złoty dąb który jak Miśka pisze złoty dąb inny niż gdzie indziej Boshe.....nich mam już to z głowy, bo i was pewnie wnerwiam z moimi dylematami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 28.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ahahaaa....oooo ja durna......zapomniałam że mam z archonu kolornik do naszego projektu zaraz sobie pierdyknę wizualizację Kolornik z archont jest przekłamany ja już to robiłam. Te kolory w tym kolorniku to nie wiem skąd oni wytrzasnęli. Nigdy w życiu takich odcieni bym nie wybrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 28.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Z tym kasztanem to nie ja pisałam więc nie wiem o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Zresztą czy nie może być tak,jak proponowałaś z kasztanem Z jakim zaś kasztanem.....chodzi ci o orzech???? Ze szprosami jest tylko orzech, mahoń (tu miałaś rację za czerwony i dla mnie za ciemny )i złoty dąb który jak Miśka pisze złoty dąb inny niż gdzie indziej Boshe.....nich mam już to z głowy, bo i was pewnie wnerwiam z moimi dylematami orzech,spokojnie,tylko spokój nas uratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a pytałaś się,czy czasami nie mają koloru kasztanowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 N Nr 1 i 3 mi się podoba.....ale nie uwierzysz sprzedawca twierdzi że tam jest zamontowany złoty dąb a wkleiłam go jako ostatni (powyżej jak wklejałam kolory okien dako) i zupełnie nie pasuje jak się patrzy na zdjęcie tego profilu i badź tu mądry..... a jednak oko mnie nie myliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 28.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Kobitki popatrzcie uważnie nr1 i nr3 to ten sam dom. Różnią się tylko tym, że jedno zdjęcie jest zrobione w oddali. Jak się tak przyjrzeć dokładniej to okna faktycznie są jaśniejsze, ale czy złoty dąb to nie byłabym pewna mi to bardziej na orzech wygląda. Ten sprzedawca to chyba daltonista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.10.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 orzech,spokojnie,tylko spokój nas uratuje nie wiem czy wy tak macie w sytuacji stresowej (jak czas nagli a człek w miejscu stoi) ale ja wtedy głupawki śmiechawki dostaje spokój.....juz jestem spokojna zaczynam mieś wszystko w d..... jeszcze dzis przy pomiarze wyszły takie jaja że tylko siąśc i płakać albo się śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.10.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a pytałaś się,czy czasami nie mają koloru kasztanowego ten tabasco bodajże trzeci co pokazałam profil jest idealny wydaje mi się .....ale k....szprosów nie ma do tego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.10.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Asia a ty przypadkiem nie masz złotego dębu?????ale u Ciebie to inny złoty dąb niz w Dako.....taki ciemniejszy i pasuje......do naszego chorernego kasztanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.10.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 co nie tak Ania masz rację zdjęcie 1 i 3 przedstawia ten sam dom,tylko na 3 okna sa w cieniu. Niemniej jednak obstawiam złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 28.10.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 N Nr 1 i 3 mi się podoba.....ale nie uwierzysz sprzedawca twierdzi że tam jest zamontowany złoty dąb a wkleiłam go jako ostatni (powyżej jak wklejałam kolory okien dako) i zupełnie nie pasuje jak się patrzy na zdjęcie tego profilu i badź tu mądry..... a jednak oko mnie nie myliło to jest cytat Gosi nie mój. Spokojnie dziewczyny, wybór jest naprawdę trudny, ale już coś mniej więcej wiemy. Nasze rozmowy brną na temat nr 1, czyli orzech i w tym miejscu Gosiu musisz się nad tym poważnie zastanowić, bo wydaje mi się, że lepszego koloru nie dobierzesz. Przynajmniej nie z tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.10.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Asia a ty przypadkiem nie masz złotego dębu?????ale u Ciebie to inny złoty dąb niz w Dako.....taki ciemniejszy i pasuje......do naszego chorernego kasztanu tak ja mam złoty dąb i nawet wkleiłam do Twoich komentarzy swoje okna dla porównania,wybrałam ten kolor bo na samym początku,jeszcze domu nie było,a ja juz miałam wybrany kolor słupów_Pinia. I ta pinia z złotym dębem najbardziej do siebie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.10.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Cuś mi się tak zdaje......alboooo......tabasco bez szprosów........ale nie wiem czy brak szprosów bym przełknęła chyba trza zapalić na odstresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.10.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 fakt......u ciebie wszystko gra....to i może u mnie ten orzech zda egzamin jeszcze nie jest taki ciemny a twój złoty dąb chyba ciemniejszy od złotego dębu z dako....grunt to dobre uzasadnienie na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 28.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Tabasco to okno nr 3 dobrze myślę.Jeżeli w rzeczywistości tak wygląda to byłby ok., ale sama widzisz, ze po zamontowaniu okien w świetle i w cieniu oraz z daleka ten kolor się zmienia. Inaczej wygląda samo okno w sklepie a inaczej na budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts