taka_ja taki_on 16.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Każdy kocha to co ma...swoje miejsce na ziemi.....wkłada w to dużo pracy i serca.....a szczególnie podziwiam ludzi takich jak ty czy Miśka, którzy robią wszystko sami...."tymi ręcami"......ja czuję satysfakcję a ekipa mi budowała to co dopiero wy ....chyba by mnie duma rozniosła oj roznosi, roznosi... (co nie Miśka???? ) Szczególnie jak sie ma takich ludzi jak tu na fm, którzy potrafią docenić , pochwalą, miłe słowo szepną.... a i kopniaka na rozpęd zasadzą jak trza Dumna czy ja jestem , aleeeeeeeeeeeee czuję radość -to fakt, że o daliśmy radę -sami - powoli, ale jest. Wiele razy mimo zmęczenia człowiek na koniec pracy czuł właśnie tę satysfakcję. O tak bym to ujęła Jak to duma to niech będzie dumna jestem A cieszę się, że zawędrowałam na FM -bo fajnych ludków tutaj poznałam A Misiek przed chwilą znowu: -Miśka te forum to twoje drugie życie, co Ty tam wypisujesz tak non stop Wolę nie mówić - czytaj pisać, jak wczoraj byłam obecna tylko nikiem bo zaczytałam się we wnętrzach i może dziwna jestem ale wszystko czytam i w dziennikach i innych postach -nie potrafię tak tylko przelecieć -po fotkach więc to zajmuje mi sporo czasu. Wczoraj zajrzałam do wątku -pochwalcie się swoimi kuchniami - kurczę dojechałam do 34 str. a jest ich 78 - a i to dobrze... nawet nie pytajcie ile siedziałam, bo sama straciłam rachubę czasu. A to do psychologa zajrzę, a to poczytam problemy innych... Nu poprostu -samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Oooooooooooooo zaczęłam 17 stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 16.11.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 To masz to samo, co ja. Ja tez nie przeglądam pobieżnie dzienników. Jak jakiś mi wpadnie w oko to czytam od deski do deski, komentarze oczywiście też. Zanim zacznę z kimś pisać najpierw przeczytam jego historię, aby wiedzieć, z kim mam przyjemność korespondować.Poza tym uwielbiam czytać historię innych osób jak to się stało, że zdecydowali się na budowę i jak im to przebiegało. Same zdjęcia nie wykażą tego zaangażowania i trudu, jakie dany inwestor musiał przejść zanim osiągnął to, czym się może poszczycić na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 16.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Oooooooooooooo zaczęłam 17 stronkę Ha, ha, ha, ty u Gosi a ja u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 17.11.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam..... Dobrze że ja mam ciut ostatnio czasu w pracy to buszuję po forum......albo i nie dobrze ...bo przez to mniej kasy na budowę.....jak jest mniejszy ruch w interesie.... Ale buszuję po dziennikach i komentarzach......czytam i zatracam się....no ale na odwyk się nie wybieram .....tylko do siebie nie zaglądałam....bo mi czasu nie starczyło.....patrzę a tu 17 stronica......dzięki koffane że do mnie zaglądacie..... Chyba skorzystam z chwili i uzupełnię dziennik.... Kurcze....mój małżonek też nie raz się już wkurzył na forum ....że niby koleżanki forumowe ważniejsze ....i zaniedbuję go przez to ...a raczej małżeńskie obowiązki i w ogóle ileż można dudnic w tą klawiaturę Ale jak się nie siedzi na forum to, się nie rozumie, że zawarło się tu znajomości i człowiek czuje się zobowiązany i chce przede wszystkim....korci zobaczyc co słychac u innych na budowie jak postępy....czy wszystko gra....kibicowac wszystkim.....jednych tylko podglądac .....innych nawiedzac systematycznie......podziwiac.....dopingowac......doradzic w miarę możliwości.....a z innymi czekac byle do wiosny na rozpoczęcie wymarzonej budowy..........kończę bo się wzruszyłam......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 17.11.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 witaj margay Przyszłam z rewizytą musze powiedzieć, że bardzo mi się Twój domek podoba, zresztą wszystkie domy archonowe mają ten swój urok, prawda? Piękną masz działkę, piękne widoki Bardzo podoba mi się dachówka.. chyba też coś w ten deseń sobie sczelę Z niecierpliwością czekam na okna, bo póki co sama swoich jakoś nie widzę.. Pozdrawiam i mocno kciukuję Gannia bardzo się cieszę, że znalazłaś dla mnie chwilkę i odwiedziłaś moje włości Zgadzam się co do Archonu......projektu szukałam 2 lata ....no ale też miałam dużo czasu, bo działka się przekształcała z rolnej na budowlaną, to mogłam przebierac........ojjj kilka razy myślałam że rozwalę ten monitor.....bo jak znalazłam coś fajnego z zewnątrz, to w środku do kitu i na odwrót A ile razu już był wybrany ten jeden jedyny a potem zmieniałam......przewaliłam wszystkie strony z projektami....ale zawsze wracałam do Archonu (mimo że znałam go już na pamięc ) i patrzyłam na nowości.......aż wreszcie wyszło kilka nowych projektów i wśród nich mój, ten jeden jedyny - wymarzony wszystkie domy Archonu mają swój urok....... A teraz nie raz widzę na forum jak ktoś buduje wg. projektu, który kiedyś był moim faworytem ..........szkoda tylko że nie ma dziennika z moim domkiem Gannia.....cieszy mnie bardzo że ci się u mnie podoba.....fakt....widoki piękne i mam wrażenie, że nigdy się mi nie znudzą....minus to potworne wiatry w niektórych okresach...ale da się przeżyc...... Pozdrawiam i zapraszam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Fm potrzebne jest i już . Nasi wspólnicy w szaleństwie budowania tego nie zawsze pojmują . Często po wklejeniu zdjęcia,któś zwróci uwagę,że masz babola na budowie, podpowie jak masz dylemat,wesprze dobrym słowem,pochwałą,aż człowiek z dumy cumulusy zachacza . Pozdrawiam i lecę dalej popijając kawkę,poczytać co u innych słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 17.11.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ..........szkoda tylko że nie ma dziennika z moim domkiem mojego domku tez nie ma jeszcze na FM... też żałuję.. ale może kiedyś będziemy inspiracją dla innych Pozdrawiam i czekam na okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a z innymi czekac byle do wiosny na rozpoczęcie wymarzonej budowy..........kończę bo się wzruszyłam......... łojesuuuu... to o mnie????? ... Też się wzruszyłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 17.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ..........szkoda tylko że nie ma dziennika z moim domkiem mojego domku tez nie ma jeszcze na FM... też żałuję.. ale może kiedyś będziemy inspiracją dla innych Pozdrawiam i czekam na okna No i mojego też, więc nie ma się czym martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam..... Dobrze że ja mam ciut ostatnio czasu w pracy to buszuję po forum......albo i nie dobrze ...bo przez to mniej kasy na budowę.....jak jest mniejszy ruch w interesie.... Ale buszuję po dziennikach i komentarzach......czytam i zatracam się....no ale na odwyk się nie wybieram .....tylko do siebie nie zaglądałam....bo mi czasu nie starczyło.....patrzę a tu 17 stronica......dzięki koffane że do mnie zaglądacie..... Chyba skorzystam z chwili i uzupełnię dziennik.... Kurcze....mój małżonek też nie raz się już wkurzył na forum ....że niby koleżanki forumowe ważniejsze ....i zaniedbuję go przez to ...a raczej małżeńskie obowiązki i w ogóle ileż można dudnic w tą klawiaturę Ale jak się nie siedzi na forum to, się nie rozumie, że zawarło się tu znajomości i człowiek czuje się zobowiązany i chce przede wszystkim....korci zobaczyc co słychac u innych na budowie jak postępy....czy wszystko gra....kibicowac wszystkim.....jednych tylko podglądac .....innych nawiedzac systematycznie......podziwiac.....dopingowac......doradzic w miarę możliwości.....a z innymi czekac byle do wiosny na rozpoczęcie wymarzonej budowy..........kończę bo się wzruszyłam......... ja tez powinnam na odwyk sie wybrać!!!! jesli w jakiś dzień nie moge wpaść na FM......to chora jestem , poprostu nieszczęsliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.11.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzien doberek to teraz czekamy tylko na zdjątka już z okienkami ,ale jestem ciekawa jak bedzie twój domek z nimi wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.11.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam Margay ile osób czeka na dzień okienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzień dobry tylko wpadłam powiedzieć słoneczka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.11.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 wpadam i zycze miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.11.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam a Margay to gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 19.11.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Asiu jestem jestem....jejku ile osób mnie odwiedziło Nie miałam wczoraj weny i czasu siąśc na FM... Witam Margay ile osób czeka na dzień okienny dziękuję że ze mną czekacie na okna.......od razu się lżej robi na serduchu.....mam nadzieję, że dzięki waszym kciukasom wszystko będzie ok.... Właśnie wróciłam z Dako...tak się wyrwałam z pracy na chwilę, bo to nie daleko.....a się już doczkac nie mogę ......i pan mi powiedział, że prawdopodobnie w poniedziałek montaż........JUUUUPIIII...........Jutro maja potwierdzic..... cieszę się jak głupek Aka dzięki za odwiedzinki...to ja miłego popołudnia i wieczorku życzę Kawika dla ciebie też dużo słoneczka..... Jessi ja to dopiero umieram z ciekawości jak te okna będą wyglądały na tle całości matko....ale się boję......zaraz po montażu zapcham dziennik zdjęciami.... Kala na odwyk się nadajemy bo mamy pozytywny nałóg ......a jak tam twoje odchudzanie????.....bo ja jak zwykle od jutra Gannia, Ktosiek no szkoda że nie możemy u innych na forum podglądac realizacji naszych projektów, ale......byc dla kogoś inspiracją to brzmi dumnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 19.11.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a z innymi czekac byle do wiosny na rozpoczęcie wymarzonej budowy..........kończę bo się wzruszyłam......... łojesuuuu... to o mnie????? ... Też się wzruszyłam .... Arctika o Tobie...a także o Jessi, która też już odlicza dni.....o Ganni......o Ktośku.....mam nadzieję, że wszyscy na wiosnę wystartujecie JAK TORPEDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.11.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witammmmmmmm To w poniedziałek wielki dzień Trzymam i ja kciuki za okienka A My też drzwi na zawiasy i zasuwki robimy - te zawiasy od tygodnia wozimy w aucie Gosiu to zyczę wiekszej ilości klientów w pracy a ja to ostatnio wpadłam w FM - czytam i dzienniki - a ostatnio nie tylko - a czas niestety leci Miska nie zaniedbuję -on w tym czasie ogląda TV -obok Mam go pod okiem a on tylko mówi: -ty się marnujesz, już książkę bys napisała - Gosiu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 19.11.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a on tylko mówi: -ty się marnujesz, już książkę bys napisała - i to nie jeden TOM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts