Arctica 19.11.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a z innymi czekac byle do wiosny na rozpoczęcie wymarzonej budowy..........kończę bo się wzruszyłam......... łojesuuuu... to o mnie????? ... Też się wzruszyłam .... Arctika o Tobie...a także o Jessi, która też już odlicza dni.....o Ganni......o Ktośku.....mam nadzieję, że wszyscy na wiosnę wystartujecie JAK TORPEDY Byle nie podwodne Czekam na okienka, a w dzienniku to były jakieś zdjęcia, bo tylko takie zaślepki widzę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.11.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 no to w poniedziałek trzymamy kciuki, aby okienka były takie jak chcieliscie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 20.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Poniedziałek przyjdzie w mgnieniu oka i będziesz podziwiać swoje cudowne okna. Mam nadzieję, że dobrze podpowiedziałam z tym kolorem? Nie widzę w dzienniku tego, co wkleiłaś w ostatnim poście. Tylko napis obrazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.11.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 też nie widzę i co teraz a gdzie gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ciń doply! A gospodyni... to gdzie? no właśnie Ale jakby cuś to byłam i ślad zostawiłam Pozdrawiam -mam nadzieję, że nie chorujecie, że synek zdrowy - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.11.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 cześć dziewczynki..... Już się melduję byłam w trasie.....Mikołaja szukać ....a jak wyjeżdżam w czwartek o północy i wracam w piątek wieczór to do niedzieli dochodzę do siebie W dzienniku poprawiłam te obrazki, to były tylko gify....powinny być już widoczne. Matko.....potwierdzili w piątek montaż okien na poniedziałek o 9.00 rano na 100%....ale się nam udało z pogodą nie wiem jak jutro, ale dziś jest za oknem piękna pogoda i upał rzec można jak na tą porę roku Dziewczyny kochane, dzięki za wszystkie kciuki za okienka....przydadzą się na pewno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.11.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Super ,czyli w poniedziałek wieczorem zobaczymy zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.11.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No to super od poniedziałku u WAS Gosiu domek będzie miał okienka i będzie widno... i domek bedzie inaczej sie prezentował Ja na Mikołaja kupiłam Miśkowi - bombonierkę - nadziewane czekoladki -schowałam ten coróż coś jadł i jadł, az wreszcie dał mi tez czekoladkę, nu i musiałam zakupić inne Gadzina jeden... U Ciebie dopiero interes ruszy teraz Za co trzymam kciuki Pozdrawiam Gosiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 22.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 W poniedziałek Gosi domek dostanie nowiusieńkie oczy. Jupiiiiii. To już jutro!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.11.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam o tej porze ,to zapewne masz już połowę okien obsadzonych . U mnie świeci słoneczko i oby u Ciebie też . Trzymam kciuki,daj znać co i jak,prosimy o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.11.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 witam mam nadzieję ze pózniej wrzucisz zdjęcia domku z oknami bo my tu juz z ciekawości umieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No tylko spróbuj zapomnieć aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.11.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A u nas padało i padało -teraz od godziny, może 2-ch przejaśniło się, to okna wstawiają Gosiu Nu ja nawet w dzienniku byłam -takkkkk nu z ciekawości Czekam i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Jest wieczór Wpadłam oblukac co i jak.... A tutaj CISZA Hmmmmm ... to se poczekam do jutra Pozdrawiam Gosiu, mam nadzieję, że okienka dzisiaj wstawiali -częśc chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 hej laski!!!ja sie dziś cos kiepsko czuje.....chyba pójde szybko spac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 23.11.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Jestem Już miałam nie zasiadać dziś na FM bo lenia mam ...ale myślę:"nie...trza siąść bo dostanę baty okropne " Już lecę do dziennika wkleić dowody na to że okna są ale nie liczcie na żadne rewelacje bo wszystko taśmami zaklejone i koloru nie widać myslę że do 2 dni mąż to wszystko poodkleja i wtedy zapodam porządną fotorelację..... Aha....byłam dziś w szoku....mieli przyjechać montować na 9.00 rano a przyjechali o 12.00, myśleliśmy że w takim układzie zostanie coś na jutro do wprawienia...........................a o 14.00 było po wszystkim ......szok.........jutro mają tylko przyjechać wyregulować okienka. No to mykam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Eeeee tam... całe zaklejone nie są , już ja coś tam sobie wylukam Idę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 23.11.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 no czekam i czekam i tuptam niecierpliwie... gdzie te okna noooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 23.11.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Kurczę..... chciałam posiedzieć w komentarzach to mój szanowny przylazł i powiedział że mam minutę na zjazd z kompa kuźwa.......&**&^%$#$.....grę se ściągnął a tyle było spokoju.......to do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 23.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 no wreszcie!!! Okna są super i wiesz co? Pewnie to nieładnie z mojej strony, ale dobrze, że nie ma szprosów Takie piękne widoki by Ci ciachały Koloru okien faktycznie jeszcze nie bardzo widać.. ale trzymam za słowo, że wkrótce pokażesz nam w pełnej krasie No pięknie jednym słowem.. A i drzwi niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts