Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a z innymi czekac byle do wiosny na rozpoczęcie wymarzonej budowy..........kończę bo się wzruszyłam.........

łojesuuuu... to o mnie????? :oops: ...

Też się wzruszyłam ....

:D Arctika o Tobie...a także o Jessi, która też już odlicza dni.....o Ganni......o Ktośku.....mam nadzieję, że wszyscy na wiosnę wystartujecie JAK TORPEDY :lol:

Byle nie podwodne :wink: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :-?

Czekam na okienka, a w dzienniku to były jakieś zdjęcia, bo tylko takie zaślepki widzę :-? ???

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cześć dziewczynki.....

Już się melduję :D byłam w trasie.....Mikołaja szukać :lol: :lol: ....a jak wyjeżdżam w czwartek o północy i wracam w piątek wieczór to do niedzieli dochodzę do siebie :-?

W dzienniku poprawiłam te obrazki, to były tylko gify....powinny być już widoczne.

Matko.....potwierdzili w piątek montaż okien na poniedziałek o 9.00 rano na 100%....ale się nam udało z pogodą :D nie wiem jak jutro, ale dziś jest za oknem piękna pogoda i upał rzec można jak na tą porę roku :o

Dziewczyny kochane, dzięki za wszystkie kciuki za okienka....przydadzą się na pewno....

No to super od poniedziałku u WAS Gosiu domek będzie miał okienka i będzie widno... i domek bedzie inaczej sie prezentował :wink: :D

Ja na Mikołaja kupiłam Miśkowi - bombonierkę - nadziewane czekoladki -schowałam ten coróż coś jadł i jadł, az wreszcie dał mi tez czekoladkę, nu i musiałam zakupić inne :lol: Gadzina jeden...

U Ciebie dopiero interes ruszy teraz :wink: Za co trzymam kciuki :D

Pozdrawiam Gosiu...

Jestem :D

Już miałam nie zasiadać dziś na FM bo lenia mam ...ale myślę:"nie...trza siąść bo dostanę baty okropne :lol: "

Już lecę do dziennika wkleić dowody na to że okna są :lol: :lol: ale nie liczcie na żadne rewelacje bo wszystko taśmami zaklejone i koloru nie widać :-? myslę że do 2 dni mąż to wszystko poodkleja i wtedy zapodam porządną fotorelację.....

Aha....byłam dziś w szoku....mieli przyjechać montować na 9.00 rano a przyjechali o 12.00, myśleliśmy że w takim układzie zostanie coś na jutro do wprawienia...........................a o 14.00 było po wszystkim :o :o :o :o :o ......szok.........jutro mają tylko przyjechać wyregulować okienka.

No to mykam do dziennika :wink:

no wreszcie!!!

Okna są super i wiesz co? Pewnie to nieładnie z mojej strony, ale dobrze, że nie ma szprosów :wink: Takie piękne widoki by Ci ciachały :D

Koloru okien faktycznie jeszcze nie bardzo widać.. ale trzymam za słowo, że wkrótce pokażesz nam w pełnej krasie :D

No pięknie jednym słowem..

A i drzwi niczego sobie :lol: