Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ot jak dobrze, że wróciłam -jak bumerang :wink:

Bosheeeeeeeeeeeeeee patrzę a tu okna są :D :D :D

SUPER wygląda teraz domek :wink: - mi się b. podoba pomimo, że taśmy są.

A ja nie znam się na tych stanach czy masz zamknięty - dla mnie zamknięty - w końcu drzwi masz..a co że z desek :wink: :lol: Ba nawet zamykane!!!

Gosiu - podoba mi się :wink:

Nie wiem co mi stało -ale skopiować nie mogę a miałam zacytować Arcticę :roll:

Mysza działaj!

Nie chce... :o

To se przepisze :lol:

Ja tes kce jus okna :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Musiałam te smutne buziole policzyć :wink:

take pikne som... chocios nie widoć :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chciałabym - chciała chciałabym - chciała... la la la...

Margay :lol: Twe okna już są, na miejscu :roll: W końcu znalazły swoje miejsce :lol: . A drzwi rzeczywiście musisz zabezpieczyć,jak pisała Arctica :wink:

Co do regulacji,to już dziś Ci będą regulować,dzień po wstawieniu :roll: ?

Bo nam powiedzieli,że najlepiej okna regulować po zrobieniu tynków,tylko my tynki robiliśmy od razu po oknach :roll: .

Jaki masz teraz stan to się nie wypowiem,bo ja zawsze nadkładam,np.jak miałam SSo,to ja już rozpędzałam się i mówiłam,że mam prawie SSZ :wink: :lol: .

Teraz może przyjść dla Ciebie zima,dom ma czapkę,zabezpieczone wszelkie dziury i dziureczki,więc nic mu się nie stanie :D

Nooo teraz kochana to chyba trzeba by te drzwi folią zakleić... porysują jeszcze :roll: :lol: :wink: .

Jak zamykasz chałupke jak wychodzicie, to zamknięty przecie!!!

Ja tes kce jus okna :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Take pikne som... chocios nie widoć :roll:

Uśmiałam się z tej folii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jak się ma takie piękne drzwi to trza zabezpieczyc :lol: :lol: :lol: no.....ale jeszcze kilka dni temu każdy mógł wejśc przez każdą dziurę a teraz okienka i drzwi, bramy na kłódki pozamykane 8) :D

Atctica ani się obejrzysz a też będziesz miała okna :D poza tym jak widziałam u ciebie salon (szczególnie ta boska podłoga) to w takim otoczeniu to ja mogłabym czekac długo na przeprowadzkę :p ......w moim mieszkaniu to ja już na klaustrofobię cierpię :(

no wreszcie!!!

Okna są super i wiesz co? Pewnie to nieładnie z mojej strony, ale dobrze, że nie ma szprosów :wink: Takie piękne widoki by Ci ciachały :D

Koloru okien faktycznie jeszcze nie bardzo widać.. ale trzymam za słowo, że wkrótce pokażesz nam w pełnej krasie

No pięknie jednym słowem..

A i drzwi niczego sobie :lol:

Cieszę się okropnie że mam te okna - kolejny etap z głowy :lol: a co do szprosów to nadal uważam że te okna z zewnątrz jakieś takie łyse.....czy co.....ale masz rację.....i dlatego tylko zrezygnowałam ze szprosów bo drażniły by mnie od środka :-? głupio patrzec przez kratę....

A folię to nie wiem kiedy mąż będzie miał czas pościągac bo z dzieckiem w domu siedzi....sama nie mogę się doczekac....bo niby mam te okna a efektu nie widziałam w całości z kolorem :-? :roll:

dziewczyny kochane....

Misia napisała:

SUPER wygląda teraz domek - mi się b. podoba pomimo, że taśmy są.

kawika napisała:

gratuluje okienek, no doczekałaś się, super.

Aka z Ina napisała:

no wreszcie są! gratulki

teraz tylko taśmy ściagniesz i zobaczymy ich całe piekno

Kala napisała:

też czeakm na fotki okienek bez foli

Kamlotek napisała:

Margay Twe okna już są, na miejscu W końcu znalazły swoje miejsce

dziękuję barrrrdzoooo za miłe słowa i gratulacje :D postaram się pokazac okna w całej okazałości najszybciej jak to tylko możliwe...

Asiu (kamlotek) nie wiem jak z tą regulacją :-? ......jakby co to się je na końcu jeszcze raz przyreguluje......

Tak gdzieś czytałem, a teraz wiem na pewno, dzięki. Więc czekam na zdjęcia bez taśm.

Ale swoją drogą to na mój rozum chłopski, prosty, to nieźle ktoś spierniczył z tym, bo powinny się odklejać i za dwa lata, a zabezpieczenie by było, a tak trzeba pilnować, ew. samemu drugi raz zabezpieczać.

Witam wszystkich w ten piękny, cieplutki wręcz upalny jak na tę porę roku dzień :o :lol:

Fakt.....folię trzeba odkleić bo na słońcu może się zgrzać z profilem i mogą być problemy z jej usunięciem..........mąż dopiero jutro to uczyni bo do tej pory nie miał czasu......mam nadzieję że nie za późno.......ależ jestem ciekawa.....mam te okna od poniedziałku a efektu jeszcze nie widziałam :-? ........

pozdrawiam

Trzeba, trzeba... a jak będą robić elewację, to trzeba przypilnować, żeby zabezpieczyli...

Jak nie ściągniesz to później klej zostaje na ramach i ciężko się z nim walczy.... do tej pory się z nim bujam gdzieniegdzie :roll:

zgadzam sie z Arcticą!!! taśme trzeba zdjąc czym prędzej :lol: :lol:

mnie przed tym też ostrzegano!

Witam mocno.

Nie wiem dlaczego jeszcze tu nie dotarłem

Bardzo ciekawy dziennik.

A widoki z działki i z okien świetno-śliczne.

Jak można zbudować tak dużo w jednym roku ?

Taki super dom :)

pozdrawiam was bardzo i znajomych forumowiczów , których tu pełno :)

Zrobiliście dużo świetnej roboty.

Bardzo mi się spodobał motyw z tatą i lornetką, super :)

Asaf

:lol: :lol: :lol: :lol: Miśka.....ty jesteś koffana........jak piątek to już ci się kojarzy z moimi wyjazdami :D wyjeżdżam w co drugi piątek (na szczęście)...... wczoraj byłam w domu tylko nie zaglądałam na forum.....wiesz dlaczego.....przez najbliższe tyg. będę miała mniej "energii" na forum..........

Kurcze.......nie ściągnęliśmy jeszcze tej folii z okien........mam nadzieję, że nic się nie stanie :roll: po pierwsze Łukasz nie miał czasu a po drugie tata nas wyśmiał :-? że chcemy od razu ściągać tą folię........... twierdzi, że jest zima i nie ma takiej opcji żeby się zgrzało z profilem.......to jak to w końcu jest?? :roll:

Witam mocno.

Nie wiem dlaczego jeszcze tu nie dotarłem

Bardzo ciekawy dziennik.

A widoki z działki i z okien świetno-śliczne.

pozdrawiam was bardzo i znajomych forumowiczów , których tu pełno :)

Zrobiliście dużo świetnej roboty.

Bardzo mi się spodobał motyw z tatą i lornetką, super :)

Asaf

Witam Cię serdecznie Asaf na moich włościach :D

Cieszę się, że podobał ci się dziennik :D wiesz.....pisarka ze mnie jak z koziej doooopy trąbka :lol: :lol: ale staram się jak mogę systematycznie cuś skrobnąć.....

Super że domek się podoba.....dla mnie to też dużo i bardzo jestem zadowolona że udało się osiągnąć zamierzenia.....nawet więcej bo okna były planowane na przyszły rok :D Jak chcesz zobaczyć budowę z prędkością światła to zajrzyj do Kawiki :D :D .....to jest dopiera TORPEDA BUDOWLANA :o :o :lol: ja przy niej to jestem pikuś.....pan pikuś..... :lol: Zaczęła na wiosnę tego roku i ......................juz mieszka :o :o :D

Miło mi cię gościć - zapraszam i lecę do Ciebie.....