Arctica 23.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Nooo teraz kochana to chyba trzeba by te drzwi folią zakleić... porysują jeszcze . Jak zamykasz chałupke jak wychodzicie, to zamknięty przecie!!! Ja tes kce jus okna Take pikne som... chocios nie widoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.11.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ot jak dobrze, że wróciłam -jak bumerang Bosheeeeeeeeeeeeeee patrzę a tu okna są SUPER wygląda teraz domek - mi się b. podoba pomimo, że taśmy są. A ja nie znam się na tych stanach czy masz zamknięty - dla mnie zamknięty - w końcu drzwi masz..a co że z desek Ba nawet zamykane!!! Gosiu - podoba mi się Nie wiem co mi stało -ale skopiować nie mogę a miałam zacytować Arcticę Mysza działaj! Nie chce... To se przepisze Ja tes kce jus okna Musiałam te smutne buziole policzyć take pikne som... chocios nie widoć Chciałabym - chciała chciałabym - chciała... la la la... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.11.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 margay - gratuluje okienek, no doczekałaś się, super. czekam na fotki bez taśm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 no wreszcie są! gratulki teraz tylko taśmy ściagniesz i zobaczymy ich całe piekno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 też czeakm na fotki okienek bez foli witam Was!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.11.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Margay Twe okna już są, na miejscu W końcu znalazły swoje miejsce . A drzwi rzeczywiście musisz zabezpieczyć,jak pisała Arctica Co do regulacji,to już dziś Ci będą regulować,dzień po wstawieniu ? Bo nam powiedzieli,że najlepiej okna regulować po zrobieniu tynków,tylko my tynki robiliśmy od razu po oknach . Jaki masz teraz stan to się nie wypowiem,bo ja zawsze nadkładam,np.jak miałam SSo,to ja już rozpędzałam się i mówiłam,że mam prawie SSZ . Teraz może przyjść dla Ciebie zima,dom ma czapkę,zabezpieczone wszelkie dziury i dziureczki,więc nic mu się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.11.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Nooo teraz kochana to chyba trzeba by te drzwi folią zakleić... porysują jeszcze . Jak zamykasz chałupke jak wychodzicie, to zamknięty przecie!!! Ja tes kce jus okna Take pikne som... chocios nie widoć Uśmiałam się z tej folii jak się ma takie piękne drzwi to trza zabezpieczyc no.....ale jeszcze kilka dni temu każdy mógł wejśc przez każdą dziurę a teraz okienka i drzwi, bramy na kłódki pozamykane Atctica ani się obejrzysz a też będziesz miała okna poza tym jak widziałam u ciebie salon (szczególnie ta boska podłoga) to w takim otoczeniu to ja mogłabym czekac długo na przeprowadzkę ......w moim mieszkaniu to ja już na klaustrofobię cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.11.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 no wreszcie!!! Okna są super i wiesz co? Pewnie to nieładnie z mojej strony, ale dobrze, że nie ma szprosów Takie piękne widoki by Ci ciachały Koloru okien faktycznie jeszcze nie bardzo widać.. ale trzymam za słowo, że wkrótce pokażesz nam w pełnej krasie No pięknie jednym słowem.. A i drzwi niczego sobie Cieszę się okropnie że mam te okna - kolejny etap z głowy a co do szprosów to nadal uważam że te okna z zewnątrz jakieś takie łyse.....czy co.....ale masz rację.....i dlatego tylko zrezygnowałam ze szprosów bo drażniły by mnie od środka głupio patrzec przez kratę.... A folię to nie wiem kiedy mąż będzie miał czas pościągac bo z dzieckiem w domu siedzi....sama nie mogę się doczekac....bo niby mam te okna a efektu nie widziałam w całości z kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.11.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dziewczyny kochane.... Misia napisała: SUPER wygląda teraz domek - mi się b. podoba pomimo, że taśmy są. kawika napisała: gratuluje okienek, no doczekałaś się, super. Aka z Ina napisała: no wreszcie są! gratulki teraz tylko taśmy ściagniesz i zobaczymy ich całe piekno Kala napisała: też czeakm na fotki okienek bez foli Kamlotek napisała: Margay Twe okna już są, na miejscu W końcu znalazły swoje miejsce dziękuję barrrrdzoooo za miłe słowa i gratulacje postaram się pokazac okna w całej okazałości najszybciej jak to tylko możliwe... Asiu (kamlotek) nie wiem jak z tą regulacją ......jakby co to się je na końcu jeszcze raz przyreguluje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no prosze teraz to domek takie pięknisie oczęta ma buziaki zostawiam i o więcej zdjęc proszę tych twoich okienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 25.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Gratulacje, teraz już kamień Ci spadł pewnie z serca, że już z oknami kłopot z głowy teraz będą kolejne A co do taśmy, to mam pytanie, czy powinno się ją ściągać, jak będzie robiona elewacja i tynki wewnętrzne to okienka mogą się wybrudzić. Czy trzeba tą taśmę ściągać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.11.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Trzeba, trzeba... a jak będą robić elewację, to trzeba przypilnować, żeby zabezpieczyli... Jak nie ściągniesz to później klej zostaje na ramach i ciężko się z nim walczy.... do tej pory się z nim bujam gdzieniegdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Trzeba, trzeba... a jak będą robić elewację, to trzeba przypilnować, żeby zabezpieczyli... Jak nie ściągniesz to później klej zostaje na ramach i ciężko się z nim walczy.... do tej pory się z nim bujam gdzieniegdzie zgadzam sie z Arcticą!!! taśme trzeba zdjąc czym prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 25.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Tak gdzieś czytałem, a teraz wiem na pewno, dzięki. Więc czekam na zdjęcia bez taśm. Ale swoją drogą to na mój rozum chłopski, prosty, to nieźle ktoś spierniczył z tym, bo powinny się odklejać i za dwa lata, a zabezpieczenie by było, a tak trzeba pilnować, ew. samemu drugi raz zabezpieczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 26.11.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam wszystkich w ten piękny, cieplutki wręcz upalny jak na tę porę roku dzień Fakt.....folię trzeba odkleić bo na słońcu może się zgrzać z profilem i mogą być problemy z jej usunięciem..........mąż dopiero jutro to uczyni bo do tej pory nie miał czasu......mam nadzieję że nie za późno.......ależ jestem ciekawa.....mam te okna od poniedziałku a efektu jeszcze nie widziałam ........ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Trzeba, trzeba... a jak będą robić elewację, to trzeba przypilnować, żeby zabezpieczyli... Jak nie ściągniesz to później klej zostaje na ramach i ciężko się z nim walczy.... do tej pory się z nim bujam gdzieniegdzie zgadzam sie z Arcticą!!! taśme trzeba zdjąc czym prędzej mnie przed tym też ostrzegano! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 26.11.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam mocno. Nie wiem dlaczego jeszcze tu nie dotarłem Bardzo ciekawy dziennik. A widoki z działki i z okien świetno-śliczne. Jak można zbudować tak dużo w jednym roku ? Taki super dom pozdrawiam was bardzo i znajomych forumowiczów , których tu pełno Zrobiliście dużo świetnej roboty. Bardzo mi się spodobał motyw z tatą i lornetką, super Asaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.11.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 A ja przyszłam, bo się stęskniłam Dzisiaj przyszykowałam faktury, jutro będę miała - Dzień Kucharza -czyli w kuchnia i Miska zatopiona w niej Ale muszę przejrzęc co moge odliczyc a co nie Gosiu zapewne znowu miałaś wyjazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.11.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Miśka.....ty jesteś koffana........jak piątek to już ci się kojarzy z moimi wyjazdami wyjeżdżam w co drugi piątek (na szczęście)...... wczoraj byłam w domu tylko nie zaglądałam na forum.....wiesz dlaczego.....przez najbliższe tyg. będę miała mniej "energii" na forum.......... Kurcze.......nie ściągnęliśmy jeszcze tej folii z okien........mam nadzieję, że nic się nie stanie po pierwsze Łukasz nie miał czasu a po drugie tata nas wyśmiał że chcemy od razu ściągać tą folię........... twierdzi, że jest zima i nie ma takiej opcji żeby się zgrzało z profilem.......to jak to w końcu jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.11.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam mocno. Nie wiem dlaczego jeszcze tu nie dotarłem Bardzo ciekawy dziennik. A widoki z działki i z okien świetno-śliczne. Jak można zbudować tak dużo w jednym roku ? Taki super dom pozdrawiam was bardzo i znajomych forumowiczów , których tu pełno Zrobiliście dużo świetnej roboty. Bardzo mi się spodobał motyw z tatą i lornetką, super Asaf Witam Cię serdecznie Asaf na moich włościach Cieszę się, że podobał ci się dziennik wiesz.....pisarka ze mnie jak z koziej doooopy trąbka ale staram się jak mogę systematycznie cuś skrobnąć..... Jak można zbudować tak dużo w jednym roku ? Taki super dom Super że domek się podoba.....dla mnie to też dużo i bardzo jestem zadowolona że udało się osiągnąć zamierzenia.....nawet więcej bo okna były planowane na przyszły rok Jak chcesz zobaczyć budowę z prędkością światła to zajrzyj do Kawiki .....to jest dopiera TORPEDA BUDOWLANA ja przy niej to jestem pikuś.....pan pikuś..... Zaczęła na wiosnę tego roku i ......................juz mieszka Miło mi cię gościć - zapraszam i lecę do Ciebie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts