kala67 06.12.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;))http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.12.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ja też.... duźio Mikołajów http://images45.fotosik.pl/236/f01d040f39b361a8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 07.12.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kala aleeee Miokołaj mniammmmmmm.........ale ciacho......... ...........ciekawe jaki ma worek????????? .......................oczywiście chodziło mi o ten z prezentami.......... Arctica.....śliczne twoje Mikołajki.......chciałabym takiego jednego w prezencie pod choinkę dostać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.12.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 witam Nu co tutaj taka ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? W sen zimowy dziewczyny zapadły mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.12.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 :Arctica.....śliczne twoje Mikołajki.......chciałabym takiego jednego w prezencie pod choinkę dostać...... Już piasłam u siebie... TO SE ZRÓB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 08.12.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 tak zrobię....jak się uda to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.12.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 tak zrobię....jak się uda to dam znać czyżbym o czyms nie wiedziała jakies malenstwo forumowe sie szykuje u naszej kolezanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 08.12.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 .........planuję.......planuję...... jak się uda to poinformuję was że zostałyście forumowymi ciotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.12.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 .........planuję.......planuję...... jak się uda to poinformuję was że zostałyście forumowymi ciotkami to trzymam mocno kciuki żeby sie "udało malenstwo " ale jak tylko bedziesz juz wiedzieć to nas informuj hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.12.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 :Arctica.....śliczne twoje Mikołajki.......chciałabym takiego jednego w prezencie pod choinkę dostać...... Już piasłam u siebie... TO SE ZRÓB Jak ma niby Se zrobić? Palcem? Najpierw trza męża wykorzystać do ostatniej kropli Nu to wtedy może i se zrobią! Małego Mikołajka albo Mikołajkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.12.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Wot świntuchy... takie tematy ... palcem???? Eeeee Miśka... tak mi to właśnie wyglądało, że kiepsko się zabierasz Małgoś... jak już mnie ciotką zrobisz, to może forumowe, cioteczne rodzeństwo dorobimy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Kala aleeee Miokołaj mniammmmmmm.........ale ciacho......... ...........ciekawe jaki ma worek????????? .......................oczywiście chodziło mi o ten z prezentami.......... Worek byczy a w nim duże jaja dla gospodyń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dzieci, dzieci kochane istotki bez nich świat byłby smutny, więc róbcie prędko. Nieważne, czym, niech każdy bierze, co ma pod ręką. Liczy się tylko efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.12.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Kala aleeee Miokołaj mniammmmmmm.........ale ciacho......... ...........ciekawe jaki ma worek????????? .......................oczywiście chodziło mi o ten z prezentami.......... Worek byczy a w nim duże jaja dla gospodyń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.12.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Wot świntuchy... takie tematy ... palcem???? Eeeee Miśka... tak mi to właśnie wyglądało, że kiepsko się zabierasz Małgoś... jak już mnie ciotką zrobisz, to może forumowe, cioteczne rodzeństwo dorobimy ... dobry pomysł Arctica to zacznij się już powoli starać, tylko tak jak Miśka radziła masz tylko jednego synka to pasuje siostrzyczkę dorobić..... Może będzie na forum jakieś BABY BOOM....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 09.12.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Wot świntuchy... takie tematy ... palcem???? Eeeee Miśka... tak mi to właśnie wyglądało, że kiepsko się zabierasz Małgoś... jak już mnie ciotką zrobisz, to może forumowe, cioteczne rodzeństwo dorobimy ... dobry pomysł Arctica to zacznij się już powoli starać, tylko tak jak Miśka radziła masz tylko jednego synka to pasuje siostrzyczkę dorobić..... Może będzie na forum jakieś BABY BOOM....... no to działajcie dziewczynki, działajcie ja Wam mocno kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.12.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dobry pomysł Arctica to zacznij się już powoli starać, tylko tak jak Miśka radziła masz tylko jednego synka to pasuje siostrzyczkę dorobić..... Może będzie na forum jakieś BABY BOOM....... Coś Ty.... ja jeszcze wiosną będę po dachu skakać... nie mogę Miśka już ma dach... ja poczekam Ps. jak już mogła bym wybierać, to wolę braciszka ... dla synusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Wot świntuchy... takie tematy ... palcem???? Eeeee Miśka... tak mi to właśnie wyglądało, że kiepsko się zabierasz Małgoś... jak już mnie ciotką zrobisz, to może forumowe, cioteczne rodzeństwo dorobimy ... ano ano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.12.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dobry pomysł Arctica to zacznij się już powoli starać, tylko tak jak Miśka radziła masz tylko jednego synka to pasuje siostrzyczkę dorobić..... Może będzie na forum jakieś BABY BOOM....... Coś Ty.... ja jeszcze wiosną będę po dachu skakać... nie mogę Miśka już ma dach... ja poczekam Ps. jak już mogła bym wybierać, to wolę braciszka ... dla synusia Miska ma dach, ale nie ma reszty! Teraz nic z TEGO - najpierw dom, drzewo i ... ewentualnie SYN Dom jeścio nie skończony -nawet drzewa ni ma, ot i tyle. A tradycja to tradycja!!!!!!!!!! Toz nie pójdę na chudziaka z kołyską Nawet i kołyski ni mom... Moje dziecię ma 11 lat - ciekawe jakby to było Zazdrosna by była! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Miska ma dach, ale nie ma reszty! Teraz nic z TEGO - najpierw dom, drzewo i ... ewentualnie SYN Dom jeścio nie skończony -nawet drzewa ni ma, ot i tyle. A tradycja to tradycja!!!!!!!!!! Toz nie pójdę na chudziaka z kołyską Nawet i kołyski ni mom... Moje dziecię ma 11 lat - ciekawe jakby to było Zazdrosna by była! Mój to i dom postawił...(niejeden)... i drzewo posadził... (niejedno)... baaaa... nawet syna ma... nie bedziem kombinować, poczekamy na wnuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts