Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Właśnie Gosiu...

Co u Ciebie?

Nu tak przed świętami to też zamieszanie itp. Porządki itp.

Chociaż tak na serio przecież sprzątamy nie tylko od świąt... Ale o... myłam okna 1,5 miesiąca temu, fakt blisko ta A4 i teraz też myłam znowu...

Dzisiaj byłam na płaskim obcasie -biegałam aby prezenty kupić i w pewnym momencie to mało co a leżałabym jak długa, ledwo złapałam równowagę, bo jakoś ślisko było.

Gosiu pozdrawiam cieplutko... :wink:

W stronę Grybowa :D a raczej jego piękną okolicę 8) jednym słowem:"wsi spokojna, wsi wesoła..." Zawsze o tym marzyłam :lol:

Witam, trafiłam do Was po zdjeciach okolicy...znaczy zaintrygowały mnie bo wygladały znajomo. Potem doczytałam zdanie powyzej i zaczełam sie smiac ze mam nosa ;-) pociagneło mnie do Waszego dziennika bo my tez mamy domek koło Nowego Sącza i nawet w ta sama strone z Sącza że tak sie wyraze ;-)

Pozdrawiam "Krajanów" :lol: będe zaglądać ;-)

Właśnie Gosiu...

Co u Ciebie?

Nu tak przed świętami to też zamieszanie itp. Porządki itp.

Chociaż tak na serio przecież sprzątamy nie tylko od świąt... Ale o... myłam okna 1,5 miesiąca temu, fakt blisko ta A4 i teraz też myłam znowu...

Dzisiaj byłam na płaskim obcasie -biegałam aby prezenty kupić i w pewnym momencie to mało co a leżałabym jak długa, ledwo złapałam równowagę, bo jakoś ślisko było.

Gosiu pozdrawiam cieplutko... :wink:

Eeee tam....jakie porządki.......ja ostatnio nie mam weny do sprzątania......mąż sprząta....poza tym jedziemy w środę do teściów na całe swięta to po co szaleć i jechać na szmacie :wink: ......wystarczy na bieżąco cuś ogarnąć........

Miśka.......to teraz musisz uważać w tych swoich laczkach, bo takie mrozy to dopiero możesz orła wywinąć :lol: :lol: :lol: U nas dziś rano było -17 st. :o :o ......w sumie tak zapowiadali, że przyjdą takie mrozy, że przymarznie cap do kozy :lol: :lol: :lol: :lol:

W stronę Grybowa :D a raczej jego piękną okolicę 8) jednym słowem:"wsi spokojna, wsi wesoła..." Zawsze o tym marzyłam :lol:

Witam, trafiłam do Was po zdjeciach okolicy...znaczy zaintrygowały mnie bo wygladały znajomo. Potem doczytałam zdanie powyzej i zaczełam sie smiac ze mam nosa ;-) pociagneło mnie do Waszego dziennika bo my tez mamy domek koło Nowego Sącza i nawet w ta sama strone z Sącza że tak sie wyraze ;-)

Pozdrawiam "Krajanów" :lol: będe zaglądać ;-)

:lol: Ale się cieszę, że się odezwałaś, zawsze jest bardzo miło jak się na Forum spotka kogoś z okolicy :D

Byłam u was w dzienniku, ale ślad po sobie zostawię jak przeczytam dziennik od deski do deski :D ....na razie przeleciałam zdjęcia i rzeczywiście mieszkamy chyba niedaleko od siebie 8) Nie muszę chyba pisać jakie macie piękne widoki z działki :lol: :lol: .......i jak strasznie mi się podobają :p :p piękny ten nasz Beskid....jeśli nie stwierdzisz że jestem zbyt wścibska to napisz na PW jaka to miejscowość.......

Bardzo przypadł mi do gustu wasz wystrój szczególnie łazienki......jest piękna.......płytki boskie....i meble łazienkowe takie jak mi się podobają......a oświetlenie to mistrzostwo swiata - piękne i nowoczesne......ciekawa jestem kto robi takie cuda.......przylecę do ciebie na pewno po namiary na tego fachowca 8).........

Cieszę się, ze mnie odwiedziłaś, zapraszam i niebawem wpadnę z rewizytą.......

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru

Przyniesie Ci spokój i radość.

Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia

Żyje własnym pięknem,

A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinę

Pomyślnością i szczęściem.

Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia

Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia.

http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/obrazek_%B6wi%B1teczny_2.gif

Wesołych Świąt!

Bez zmartwień, z barszczem, z grzybami, z karpiem,

z gościem, co niesie szczęście!

Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych Świąt!

W Święta, niech się snuje kolęda.

I gałązki świerkowe niech Wam

pachną na zdrowie.

Wesołych Świąt!

A z Gwiazdką!