Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Margay jak samopoczucie :roll: ? U Was też tak pada śnieg i wieje wiatr,bo u nas strasznie :evil:

Witaj Asiu,

Kurczę.... utknęłam w papierzyskach :-? (inwentaryzacja) :roll: i nie mam ostatnio tyle czasu na forum ile bym chciała :(

Samopoczucie na szczęście już dobre :D ....przestało mnie mulić i minął jadłowstręt......choć żałuję że nie został mi jadłowstręt na słodkie :lol: :roll: ....bo jak przytyję tyle co w pierwszej ciązy to chyba załapię lekką załamkę..........

Jeśli chodzi o te śnieżyce to nas oszczędziło......jest ciut śniegu ale nie jest źle......a wiatru u nas nie ma......choć jakbym pojechała na działkę to pewnie by mnie zwiało z tarasu, bo tam lubi naprawdę konkretnie wiać.......żeby nie powiedzieć piździć :roll:

pozdrawiam

• 2 weeks później...

Kurczę,tyle mnie nie było,a tutaj takie newsy!! :o:o

GRATULACJE!!!!!

Boshe aż mi się płakać ze szczęście chce :cry: zawsze tak mam jak słyszę o takim błogosławieństwie :) toż to najlepsza ze wszystkich możliwych wiadomości :) nio to wszystkiego najlepszego - dbaj o siebie i maluszka :D dużo zdrowia :)

a jak już będziesz wiedzieć,czy to chłopiec czy dziewczynka,to podzielisz się z nami tą informacją?? :D bo my takie ciekawskie ;).....

Pozdrowionka :)

Kurczę,tyle mnie nie było,a tutaj takie newsy!! :o:o

GRATULACJE!!!!!

Boshe aż mi się płakać ze szczęście chce :cry: zawsze tak mam jak słyszę o takim błogosławieństwie :) toż to najlepsza ze wszystkich możliwych wiadomości :) nio to wszystkiego najlepszego - dbaj o siebie i maluszka :D dużo zdrowia :)

a jak już będziesz wiedzieć,czy to chłopiec czy dziewczynka,to podzielisz się z nami tą informacją?? :D bo my takie ciekawskie ;).....

Pozdrowionka :)

Iza, dzięki za gratulacje i dobre słowo :D Jak tylko dowiem się jaka jest płeć dziecka od razu wam zamelduję.....mnie też zżera ciekawość.....ale dowiem się najwcześniej za miesiąc :-? :roll:

Ale najważniejsze żeby było wszystko w porządku i zdrowe dziecko....no i żeby się wreszcie te CHOLERNE MROZY I ŚNIEGI SKOŃCZYŁY :x bo przez tą niską temperaturę na zewnątrz mam skoki ciśnienia :( ...........byle do wiosny :)

pozdrawiam

witaj,

znalazłam ciekawą rzecz, może być przydatna.

Tak na zaś powinnaś sprawić prezent mężowi. Niech też będzie miał jakiś udział w karmieniu.

Przenośne piersi dla ojców.

http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23544/wynalazki_5401612562128202000220368_orig.jpeg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobre............równouprawnienie :lol: :lol: :lol: ale dziecku na pewno by się nie spodobało......