kawika 08.01.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 hehe i co z tego jak i tak nie chudne znam takie co sobie słodkiego nie załuja a i tak szczypiorkami są też takie znam , kurde niesprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.01.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no niesprawiedliwe ale pomyśl tylko za to My mamy jaka jędrną i miluśką skórę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no niesprawiedliwe ale pomyśl tylko za to My mamy jaka jędrną i miluśką skórę :P chyba pomarańczową no mój chłop nigdy nie narzekał, ale mi samej już ciężko ps. grzybki dotarły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ee tam zara pomaranczową a nawet jakby....Ty wiesz ile trza sie napracować, aby takiej sie dorobić? wcale nie jest łatwo cosik mam do dobioru na poczcie, pewnie tototo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ee tam zara pomaranczową a nawet jakby....Ty wiesz ile trza sie napracować, aby takiej sie dorobić? wcale nie jest łatwo cosik mam do dobioru na poczcie, pewnie tototo to dobrze że dotarło lece pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.01.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.01.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 jak pięknie wygląda domek przykryty puchową kołderką. Tyle górek to jest z czego pozjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 10.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 wow, w tym calym zaganianiu przegapilam takiego newsa GRATULACJE!!! dbaj o siebie i maluszka, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 10.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 wpadłam zobaczyć co u Ciebie i tu taka wiadomość Serdecznie gratuluję!!! I życzę cudnej ciaży i zdrowego malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.01.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Margay jak samopoczucie ? U Was też tak pada śnieg i wieje wiatr,bo u nas strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.01.2010 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Margay jak samopoczucie ? U Was też tak pada śnieg i wieje wiatr,bo u nas strasznie Witaj Asiu, Kurczę.... utknęłam w papierzyskach (inwentaryzacja) i nie mam ostatnio tyle czasu na forum ile bym chciała Samopoczucie na szczęście już dobre ....przestało mnie mulić i minął jadłowstręt......choć żałuję że nie został mi jadłowstręt na słodkie ....bo jak przytyję tyle co w pierwszej ciązy to chyba załapię lekką załamkę.......... Jeśli chodzi o te śnieżyce to nas oszczędziło......jest ciut śniegu ale nie jest źle......a wiatru u nas nie ma......choć jakbym pojechała na działkę to pewnie by mnie zwiało z tarasu, bo tam lubi naprawdę konkretnie wiać.......żeby nie powiedzieć piździć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.01.2010 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 jak pięknie wygląda domek przykryty puchową kołderką. Tyle górek to jest z czego pozjeżdżać. Witaj Aniu, Tak, zima jest w górach piękna a jeśli chodzi o narty to ............trza jeszcze umieć na nich jeździć może się kiedyś nauczę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.01.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 wow, w tym calym zaganianiu przegapilam takiego newsa GRATULACJE!!! dbaj o siebie i maluszka, pozdrawiam. Gannia napisała: wpadłam zobaczyć co u Ciebie i tu taka wiadomość Serdecznie gratuluję!!! I życzę cudnej ciaży i zdrowego malucha dziękuję dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 11.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 W końcu do nas dotarłaś a już się bałam, że kibelek został twoim nowym towarzyszem do wylewnych dyskusji i od niego nie odchodzisz. Ubieraj się cieplutko i dbaj o siebie. Mam nadzieję, że nie masz dużo tej inwazji papierkowej i szybko się z nią uporasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.01.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Kurczę,tyle mnie nie było,a tutaj takie newsy!! :o GRATULACJE!!!!! Boshe aż mi się płakać ze szczęście chce zawsze tak mam jak słyszę o takim błogosławieństwie toż to najlepsza ze wszystkich możliwych wiadomości nio to wszystkiego najlepszego - dbaj o siebie i maluszka dużo zdrowia a jak już będziesz wiedzieć,czy to chłopiec czy dziewczynka,to podzielisz się z nami tą informacją?? bo my takie ciekawskie ..... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 27.01.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 witaj, znalazłam ciekawą rzecz, może być przydatna. Tak na zaś powinnaś sprawić prezent mężowi. Niech też będzie miał jakiś udział w karmieniu. Przenośne piersi dla ojców. http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23544/wynalazki_5401612562128202000220368_orig.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 co to ludzie nie wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.01.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Gośka WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 31.01.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Kurczę,tyle mnie nie było,a tutaj takie newsy!! :o GRATULACJE!!!!! Boshe aż mi się płakać ze szczęście chce zawsze tak mam jak słyszę o takim błogosławieństwie toż to najlepsza ze wszystkich możliwych wiadomości nio to wszystkiego najlepszego - dbaj o siebie i maluszka dużo zdrowia a jak już będziesz wiedzieć,czy to chłopiec czy dziewczynka,to podzielisz się z nami tą informacją?? bo my takie ciekawskie ..... Pozdrowionka Iza, dzięki za gratulacje i dobre słowo Jak tylko dowiem się jaka jest płeć dziecka od razu wam zamelduję.....mnie też zżera ciekawość.....ale dowiem się najwcześniej za miesiąc Ale najważniejsze żeby było wszystko w porządku i zdrowe dziecko....no i żeby się wreszcie te CHOLERNE MROZY I ŚNIEGI SKOŃCZYŁY bo przez tą niską temperaturę na zewnątrz mam skoki ciśnienia ...........byle do wiosny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 31.01.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 witaj, znalazłam ciekawą rzecz, może być przydatna. Tak na zaś powinnaś sprawić prezent mężowi. Niech też będzie miał jakiś udział w karmieniu. Przenośne piersi dla ojców. http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23544/wynalazki_5401612562128202000220368_orig.jpeg dobre............równouprawnienie ale dziecku na pewno by się nie spodobało...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts