Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam:)

Gosiu to aby tylko się potwierdziło na 100% że to dziewczyneczka!

Chociaz teraz to nowsze te USG :wink:

No super - synuś jest i do parki córcia :lol: :D :wink:

Chociaż ja to sobie zawsze mówiłam - nie ważne kto -czy chłopiec, czy dziewczynka, grunt aby zdrowe było! :wink:

A pamiętam nawet imiona: Dla chłopca wybrałam - Jakub, bo mały to taki Kubuś, a dorosły -Jakub, a dla córci miałam dwa -Julia i Daria, ale Daria wygrała, chociaż wtedy w rodzinie zastanawiali się cóz to za imię! Rzadkie było, a teraz ile to Darii... :D

Zdrówka Gosiu zyczę, bo teraz ta pogoda taka -raz ciepło raz zimno... :wink:

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To ja trochę inaczej miałam... zawsze chciałam chłopa :roll:

Jakby Konrad był dziewczynką, to na pewno miał by już rodzeństwo... a tak... mam co chciałam i pewnie tak zostanie :roll:

Eeee tam....."na nowy domek - nowy potomek" :lol: :lol: A wy już budujecie trzeci 8) .......duży, przestronny - to i zapełnić pokoje trza 8) :wink:

Witam:)

Gosiu to aby tylko się potwierdziło na 100% że to dziewczyneczka!

Chociaz teraz to nowsze te USG :wink:

No super - synuś jest i do parki córcia :lol: :D :wink:

Chociaż ja to sobie zawsze mówiłam - nie ważne kto -czy chłopiec, czy dziewczynka, grunt aby zdrowe było! :wink:

A pamiętam nawet imiona: Dla chłopca wybrałam - Jakub, bo mały to taki Kubuś, a dorosły -Jakub, a dla córci miałam dwa -Julia i Daria, ale Daria wygrała, chociaż wtedy w rodzinie zastanawiali się cóz to za imię! Rzadkie było, a teraz ile to Darii... :D

Zdrówka Gosiu zyczę, bo teraz ta pogoda taka -raz ciepło raz zimno... :wink:

Dla dziewczynki podoba mi się dużo imion, gorzej z męskimi imionami :-? :roll: ...także lepiej żeby się podejrzenia mojej pani doktor potwierdziły :roll: Choć logiczne jest, że dla mnie jak i dla każdej matki najważniejsze żeby było zdrowe. Jeśli chodzi o imiona - to dla dziewczynki chodzi mi po głowie 1. Ola 2. Asia. Zarówno Aleksandra jak i Joanna ładnie brzmi a te zadrobnienia powyżej bardzo mi się podobają i pasują dla małej dziewczynki 8) Raczej Ola ale..................Asia też mnie kusi........poza tym jest tu kilka forumowiczek o tym imieniu 8) :p i wszystkie super babki :D 8)

Dobra mam jeszcze CIUT czasu na decyzję.........tylko- kurcze obie opcje równo mi się podobają :roll: :roll: :roll: :roll: :-?

Ahhhhaaaaa.......... jakby niechcący pani (gin) sie pomyliła :o to na chłopca - na razie.....w miarę, podoba mi się Jan - Janek - Jaś ale to tak średnio mi się podoba :roll: ale pozostałe nie podobają mi się w ogóle :-? także lepiej żeby pozostało przy pierwszej wersji :wink:

Jakby Konrad był dziewczynką, to na pewno miał by już rodzeństwo... a tak... mam co chciałam i pewnie tak zostanie :roll:

Eeee tam....."na nowy domek - nowy potomek" :lol: :lol: A wy już budujecie trzeci 8) .......duży, przestronny - to i zapełnić pokoje trza 8) :wink:

Nie planuję.... chociaż pani g. ostatnio sugerowała :roll: ...

ale ja po pierwsze za stara, a po drugie, trzecie, itd... za wygodna... kto by mi kazał w pieluchach grzebać...

a imiona awaryjne to mam... a jakże

Wiktoria i Hubert :D

Moja chrześnica jest Ola, ale nie Aleksandra tylko Olga :wink:

kochana oby w naszym przypadku to się nie sprawdziło.:evil: ............... ja zakończyłam reprodukcję :wink: :wink: no ale jesli "góra" będzie chciała inaczej to i tak na to nie będę miała wpływu........... chyba, że męża już nie dopuszczę :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale się CIESZĘ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mimo że od kilku dni czułam "dziwne zawirowania" to wczoraj wieczorem dostałam pierwszego lekkiego bo lekkiego ale kopniaka :lol: :lol: I na pewno to było TO!!!! :lol: :lol: Potem jeszcze ze trzy razy mała się powierciła i do tej pory śpi :-? :lol: :lol:

Cieszę się bo jak się już czuje ruchy to wiadomo, że z dzieckiem wszystko w porządku :D

:D

Cieszę się razem z Tobą... tymi kopami oczywiście :D

Pamiętam pierwsze ruchy Konrada... to takie uczucie jakby w brzuchu bulgotało :lol: ... i pamiętam, że chłop wtedy w delegacji był :( ... a było to... 14 lat temu :) ... ja to mam pamięć, nieee?

Jak to robisz, że 4,5 latek jeszcze przy kompie nie siedzi :o , nasz od 3 roku życia klika :-?

Pozdrawiam serdecznie :p

Jak to robisz, że 4,5 latek jeszcze przy kompie nie siedzi , nasz od 3 roku życia klika

Nie zachęcam, nie kupuję gier - jeszcze się w życiu nagra......poza tym na razie nie ma na to czasu....jak przyjdzie z przedszkola o 15.30 to pierwsze musi pooglądać ulubione bajki - więc na komputer brak czasu, nie pozwalam na przeniesienie się z ekranu telewizora przed monitor komputera.....o 19.00 idzie się kąpać, kolacja i spanie....więc na kontakty ze staruszkami zostaje jakieś 2 godzinki :-? to mało.......więc na razie nie ma czasu na komputer..........ehhhh....takie te dzieci teraz zabiegane :wink: