taka_ja taki_on 22.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam:) Gosiu to aby tylko się potwierdziło na 100% że to dziewczyneczka! Chociaz teraz to nowsze te USG No super - synuś jest i do parki córcia Chociaż ja to sobie zawsze mówiłam - nie ważne kto -czy chłopiec, czy dziewczynka, grunt aby zdrowe było! A pamiętam nawet imiona: Dla chłopca wybrałam - Jakub, bo mały to taki Kubuś, a dorosły -Jakub, a dla córci miałam dwa -Julia i Daria, ale Daria wygrała, chociaż wtedy w rodzinie zastanawiali się cóz to za imię! Rzadkie było, a teraz ile to Darii... Zdrówka Gosiu zyczę, bo teraz ta pogoda taka -raz ciepło raz zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.02.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 ja mam dwie córki.......... ale beda w ciąży z jedna i z drugą.......bardzo chciałam aby to była dziewczynka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.02.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 To ja trochę inaczej miałam... zawsze chciałam chłopa Jakby Konrad był dziewczynką, to na pewno miał by już rodzeństwo... a tak... mam co chciałam i pewnie tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.02.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 To ja trochę inaczej miałam... zawsze chciałam chłopa Jakby Konrad był dziewczynką, to na pewno miał by już rodzeństwo... a tak... mam co chciałam i pewnie tak zostanie Eeee tam....."na nowy domek - nowy potomek" A wy już budujecie trzeci .......duży, przestronny - to i zapełnić pokoje trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.02.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam:) Gosiu to aby tylko się potwierdziło na 100% że to dziewczyneczka! Chociaz teraz to nowsze te USG No super - synuś jest i do parki córcia Chociaż ja to sobie zawsze mówiłam - nie ważne kto -czy chłopiec, czy dziewczynka, grunt aby zdrowe było! A pamiętam nawet imiona: Dla chłopca wybrałam - Jakub, bo mały to taki Kubuś, a dorosły -Jakub, a dla córci miałam dwa -Julia i Daria, ale Daria wygrała, chociaż wtedy w rodzinie zastanawiali się cóz to za imię! Rzadkie było, a teraz ile to Darii... Zdrówka Gosiu zyczę, bo teraz ta pogoda taka -raz ciepło raz zimno... Dla dziewczynki podoba mi się dużo imion, gorzej z męskimi imionami ...także lepiej żeby się podejrzenia mojej pani doktor potwierdziły Choć logiczne jest, że dla mnie jak i dla każdej matki najważniejsze żeby było zdrowe. Jeśli chodzi o imiona - to dla dziewczynki chodzi mi po głowie 1. Ola 2. Asia. Zarówno Aleksandra jak i Joanna ładnie brzmi a te zadrobnienia powyżej bardzo mi się podobają i pasują dla małej dziewczynki Raczej Ola ale..................Asia też mnie kusi........poza tym jest tu kilka forumowiczek o tym imieniu i wszystkie super babki Dobra mam jeszcze CIUT czasu na decyzję.........tylko- kurcze obie opcje równo mi się podobają Ahhhhaaaaa.......... jakby niechcący pani (gin) sie pomyliła to na chłopca - na razie.....w miarę, podoba mi się Jan - Janek - Jaś ale to tak średnio mi się podoba ale pozostałe nie podobają mi się w ogóle także lepiej żeby pozostało przy pierwszej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 To ja trochę inaczej miałam... zawsze chciałam chłopa Jakby Konrad był dziewczynką, to na pewno miał by już rodzeństwo... a tak... mam co chciałam i pewnie tak zostanie Eeee tam....."na nowy domek - nowy potomek" A wy już budujecie trzeci .......duży, przestronny - to i zapełnić pokoje trza Nie planuję.... chociaż pani g. ostatnio sugerowała ... ale ja po pierwsze za stara, a po drugie, trzecie, itd... za wygodna... kto by mi kazał w pieluchach grzebać... a imiona awaryjne to mam... a jakże Wiktoria i Hubert Moja chrześnica jest Ola, ale nie Aleksandra tylko Olga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 26.02.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Arctica napisał: ale ja po pierwsze za stara, ............babcia się odezwała ja tam widziałam jaka z Ciebie laska i na mamuśkę się nadajesz jak nic Co do pieluch.......to mi się też nie uśmiecha ale podobno przy drugim jest łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 26.02.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 To ja trochę inaczej miałam... zawsze chciałam chłopa Jakby Konrad był dziewczynką, to na pewno miał by już rodzeństwo... a tak... mam co chciałam i pewnie tak zostanie Eeee tam....."na nowy domek - nowy potomek" A wy już budujecie trzeci .......duży, przestronny - to i zapełnić pokoje trza kochana oby w naszym przypadku to się nie sprawdziło. ............... ja zakończyłam reprodukcję no ale jesli "góra" będzie chciała inaczej to i tak na to nie będę miała wpływu........... chyba, że męża już nie dopuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.02.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 margay kochana imiona bliskie mojemu sera masz w główce Joanna - to była jedna z najbliszych mi osób , nie mam jej niestety między namiA Jan - to jej brat nieważne czy synuś czy córecza byle zdrowe buziaczki ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.03.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Gosia ja obstawiam JOANNA ASIA ASIEŃKA JOASIA wiadomo dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 hej Gosiu a ja obstawiam za OLĄ - ALEKSANDRA,OLEŃKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 01.03.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dzięki dziewczynki za pomoc.......no będę miała zgryz z tym imieniem bo obydwa na równi mi sie podobają ale mam jeszcze prawie 5 m-cy na decyzję Najwyżej będzie wyliczanka albo orzeł- reszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 03.03.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ale się CIESZĘ!!!!!! Mimo że od kilku dni czułam "dziwne zawirowania" to wczoraj wieczorem dostałam pierwszego lekkiego bo lekkiego ale kopniaka I na pewno to było TO!!!! Potem jeszcze ze trzy razy mała się powierciła i do tej pory śpi Cieszę się bo jak się już czuje ruchy to wiadomo, że z dzieckiem wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.03.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Sprawdź Gosia,czy Mała nie ożywia się gdy zasiadasz do kompa na fm Ale tak naprawdę to cieszę się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 03.03.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 na razie nie wykazuje zainteresowań w tym kierunku i dobrze wystarczy że ja jestem uzależniona Na razie walczę, żeby mój 4,5 latek nie odkrył jak najdłużej uroków tego ustrojstwa bo musiałabym ustawić grafik - kto kiedy siedzi a tak ma na razie tylko dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.03.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dzień doberek Gratuluję mamusiu - brykań maluszka oczywiście!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Cieszę się razem z Tobą... tymi kopami oczywiście Pamiętam pierwsze ruchy Konrada... to takie uczucie jakby w brzuchu bulgotało ... i pamiętam, że chłop wtedy w delegacji był ... a było to... 14 lat temu ... ja to mam pamięć, nieee? Jak to robisz, że 4,5 latek jeszcze przy kompie nie siedzi , nasz od 3 roku życia klika Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 03.03.2010 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Jak to robisz, że 4,5 latek jeszcze przy kompie nie siedzi , nasz od 3 roku życia klika Nie zachęcam, nie kupuję gier - jeszcze się w życiu nagra......poza tym na razie nie ma na to czasu....jak przyjdzie z przedszkola o 15.30 to pierwsze musi pooglądać ulubione bajki - więc na komputer brak czasu, nie pozwalam na przeniesienie się z ekranu telewizora przed monitor komputera.....o 19.00 idzie się kąpać, kolacja i spanie....więc na kontakty ze staruszkami zostaje jakieś 2 godzinki to mało.......więc na razie nie ma czasu na komputer..........ehhhh....takie te dzieci teraz zabiegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 .......ehhhh....takie te dzieci teraz zabiegane noooo... Poczekaj... w pierwszej klasie będzie o 12 w domu, to ciekawe jak mu czas wypełnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.03.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 .......ehhhh....takie te dzieci teraz zabiegane noooo... Poczekaj... w pierwszej klasie będzie o 12 w domu, to ciekawe jak mu czas wypełnisz Jak to czym nauką my musimy ustalać grafik normalnie maniak komputerowy(po mamie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts